Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    112
Bazen 34 de bile erken doğum olmuyor bebeği veriyorlar yoğun bakıma almadan burda mesele sanırım beneğin kendini hazır hissettiğinde dünyaya gelmesi
Ben oğlumu 34te doğurdum. Hep sancım oluyordu en son artık tutamadılar. Çok şükür yoğun bakıma ihtiyaç duymadı. Önemli olan sağlıkla kucağımıza almak. İnşallah hepimiz için öyle olur

Ben o izin için çok hevesliydim ama çok uzun sürdü artık sanki vermeyecekler gibi gelmeye başladı ☹ İnşallah verirler de bize de yetişir. Bize yetişmese bile versinler gerçekten 2-3 aylık bebeği bırakıp işe dönmemizi bekliyorlar

Doktorun şeker için ne önerdi? Bebeğin gelişimi iyi mi suyu falan? Doğumuna az kalmış zaten hayırlısıyla. İstersen doktoruna sor durumu ona göre hareket edersin.

Umarim cikarirlar ya en son pek niyetleri yok gibiyd

Doktorun şeker için ne önerdi? Bebeğin gelişimi iyi mi suyu falan? Doğumuna az kalmış zaten hayırlısıyla. İstersen doktoruna sor durumu ona göre hareket edersin.
Diyetle gidiyoruz şimdi ama benim zaten gebelik öncesinde de prediyabetim vardı o yüzden en baştan beri diyet yapıyorum. Çok bunaldım açıkçası, daha önce şekerimi çıkarmayan şeyler de çıkarmaya başladı, bir dilim ekmek yiyemiyorum. O yüzden bazen dikkat etmemeye başladım, ondan oluyor muhtemelen. Doktora dedim de endokrinolojiye gidebilirsin dedi.

Suyu normal, gelişimi 2 hafta öndeydi son gittiğimde fazla kilo almamıştı, 1 hafta önde çıktı sadece. 3 kg civarı şuan, 36+1'deyiz.

Ben seni anladım bebekten sonra çalışmadım ben güvenemedim kimseye aklım fikrim bebeğimde oldu muhtemelen ilk bebeğin doğumdan sonra daha rahat karar verirsin bence şimdi düşünme bunları bebeği bakıcıya bırakmak yada güvenemediğin bir akrabaya bırakmak çok zordur arkadaşım tüm izinlerini kullandı 8 aylıkken çalışmak zorunda kaldı hergün ağlıyor bırakırken birazda bakıcı talihsizliği oldu bebeği çok bakımsız bıraktılar mesela bu bebek bakım sürecinde insan çok evden çıkamıyor alışveriş vs yapamıyor eşinin verdiklerini biriktirip annenin ihtiyacı olduğunda yardımcı olabilirsin aslında yada eşinlede konuşabilirsin durumu sen daha iyi bilirsin

Maşallah gelişimi de iyi. Ama diyetine dikkat et bence. Ben de hiçbir şey yemiyorum sadece protein sebze ve ceviz badem falan. Meyve yok hiç ekmek yok. Ben de sıkıldım ama olsun bebeklerimiz için biraz daha dayanmamız gerek

Bu arada kızlar ben dün ciğer iğnesi vuruldum. Tesadüfen baktım ki gebelik şekerini yükseltebiliyormuş 5gün boyunca normalmiş. İçim rahatladı biraz. Bugün biraz daha sakin geçer inşallah doğuma kadar kafayı yemezsem iyi

Evet ciger iğnesi yukseltiyor, bi de bebek hareketlerinde azalma olabilir demisti doktor

Dünkü agrilarimdan sonra icim rahat etmedi doktora geldim galiba sancim var.
Canım ben o sancıları ilk gebeliğimde 26. Haftadan başlayarak çektim. Merak etme ilaçlarla erteliyorlar. Magnezyum serum veriliyor. Nidalat nidicart gibi ilaçlarla ertelenebiliyor. Sık dişini az kaldı inşallah geçer

Bana da o ilaclar 32. Haftada yapilmisti zaten ilac kullaniyorum aslinda simdi tekrar cikmasina sasirdim bakalim ne diyecek doktor ‍♀

Evet burada da etrafımda Şehri hastanesinde yapanlar çok memnun ben gezmedim ama diyorlar tertemiz aşırı güvenlikliymiş evet bebek kaçırmalarına karşı anne bebek güvenliği için felan yani birileri de gelebilseydi keşke ama neyse artık bir gece kalıp çıkacaz zaten . Benim ilki de seseryan olduğu için bu da sezeryan olacak o yüzden tercih ediyorum doktor da zaten direk gün vercez dedi normal doğum için ısrarcı olmadı durumumdan dolayı yoksa kesinlikle son ana kadar asla sezeryan yapmıyor devlet

naçizane fikrimi söylemek istedim.artık senin tek önceliğin bebeğin,yani ana baba kardeş de artık ondan sonra geliyor.kaldı ki bebek sana her bakımdan çok daha muhtaç
ilk çocuğumda ben de bebeğim 3 aylıkken işe döndüm çok ama çok pişmanım.ek gıdaya geçiş dönemini uzaktan izledim ,en güzel zamanlarını kaçırdım.bence hassas düşünmeyi bırak kendin ve bebeğini önceliğin yap , kalabildiğin kadar kal çocuğunla

Ben de 1 yıl ücretsiz izne çıkacağım. Evet zorlayacak ama çocuğu kimseye bırakamam. Siz de aynı durumdasınız gördüğüm kadarıyla. Evet anneniz ama önce kendinizi ve çocuğunuzu düşünmeniz lazım. Annelerimizin emekleri ödenmez, ama hep bir borç ödeme şeklinde de hayat geçmez. Her şeyden önce siz önemlisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…