- 29 Haziran 2015
- 906
- 950
- 103
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsünHayırlı sabahlar benim riskli ikiz gebeliğim vardı pazartesi doğum yaptım. Bebeklerim için dua eder misiniz? Bir an önce kavuşalım
Size ciger gelistirici de yapmislardi zaten diye hatirliyorum fazla durmazlar insallahAminn 33+2 de doğum yaptım
Ben normalde tatlı seven bir insan değilim ama inat gibi canım çekiyor. Ben de senin gibi her şey yiyecem diyorumsabah kahvaltıyı protein barla yapıyorum, aralarda yoğurt, kefir, peynir, akşam da et veya sebze. köfte bile yiyemez oldum maalesef. eşime dedim zaten doğumdan sonra bana 1 kilo baklava, kadayıf, künefe karışımı getir diyewaffle yicem, yarım ekmek arası köfte yicem, ballar pekmezler yicem. en büyük hayalim bunlar
Geçmiş olsun canım çok şükür her şey yolundaymış. Diyet yapar dikkat edersin.Perinatolojı şöyle dedi . 10 gün önde şeker testi yaptın mı dedi yok dedim geç kalınmış ama yine de yap ona göre gerekirse insülin dedi . Suyum fazla değildi normaldi. Sadece kilosuna bakıp öyle dedi .
Ekmeği ve tatlıyı kesecegım komple. Çünkü hemen insülin vermıyorlar zaten diyet öneriyorlar . Evde ölçtüğümde açlık şekerim yüksel çıkıyordu sadede 95 ile 110 çıkıyordu en fazla. Tokluklar iyiydi.
Diğer türlü hersey yolundandı. Rahım kısalı 12,5 dedi bu :) on gün önce doktorum 28 demişti anlamadım :)
Sonra kendi doktoruma gittim iki ultrason arasında 100gr fark vardı kilo olarak.
Kendi doktoruma sordum teste gerek yok 10 gün ciddi bir önde gitme değil suyun normal sorun yok dedi . Şeker olsa suyunda fazla olurdu dedi .
Rahım uzunluğunu sordum bu kez 3 ideal olanı senın 1,9 dedi durumuna göre normal. Erken doğum riski var ama Şuan öyle bir sorun görmüyorum hersey yolunda dedi :))
Zaten bebeğin yüzünü görmek için gittim perinatolojıye .
Bidaha gitmemiki doktor olayı kafa karıştırıyor.
Ben günde 2 defa 200lük fitil olarak kullanıyorum. Doktorum da daha etkili demişti.Bide perinatolojıye progestanı sordum günde 400 mg alıyorum ağızdan dedim ben olsam günde 200 mg fitil olarak kullan derdim o daha etkili dedi . Sizinle de paylaşmış olayım.
Ama doktorum farketmez demişti
Öyle kullanayım artık bendeBen günde 2 defa 200lük fitil olarak kullanıyorum. Doktorum da daha etkili demişti.
Ara ara şiddetlenir azalır benimde o haftalar çok feci oldu şimdi azaldı geri anlayamadım tabi akşamları yemek yemiyorum belki onun faydası oldu kilo alımım durmuyor korkuyorumBugün 35+6 mide yanması başladı. Hiç olmayacak sandım ama kaçış yok galiba
Azalacaksa iyi ya hayattan soğudum birkaç saattirAra ara şiddetlenir azalır benimde o haftalar çok feci oldu şimdi azaldı geri anlayamadım tabi akşamları yemek yemiyorum belki onun faydası oldu kilo alımım durmuyor korkuyorum
Hakikaten öyle insanı delirtiyorAzalacaksa iyi ya hayattan soğudum birkaç saattir
Ya ben bu olayı annemden biliyorum. Kardeşime hamileyken kadının ne çektiğini gördüm. Son günler oturarak uyuyordu artık yatınca daha kötü oluyor diyeHakikaten öyle insanı delirtiyor
Valla annemde beni sürekli azarlıyor ağrından sızından bıktık hepimiz hamile olduk diyeYa ben bu olayı annemden biliyorum. Kardeşime hamileyken kadının ne çektiğini gördüm. Son günler oturarak uyuyordu artık yatınca daha kötü oluyor diye
Ya empati yeteneklerini kaybediyorlar herhalde. Benimki de yanıma gelip bana yardımcı olabilecek durumda mesela ama gelmiyor. Doğuma 10 gün kala gelecek. Ne güzel dirayetli çıktın her şeyini kendin yapıyorsun diyor. Bir şey de diyemiyorum ama yanımda olsan da dirayetli olmasam yani. Üzücü.Valla annemde beni sürekli azarlıyor ağrından sızından bıktık hepimiz hamile olduk diyene yapayım dayanamıyorum dün doğum anında gibi bir sancı geldi gitti ortalık ayağa kalktı
Kaç yaşındasın ilk bebeğin miYa empati yeteneklerini kaybediyorlar herhalde. Benimki de yanıma gelip bana yardımcı olabilecek durumda mesela ama gelmiyor. Doğuma 10 gün kala gelecek. Ne güzel dirayetli çıktın her şeyini kendin yapıyorsun diyor. Bir şey de diyemiyorum ama yanımda olsan da dirayetli olmasam yani. Üzücü.
33 yaşındayım ama ilk bebek. Evde yemek, ev işleri derken ağrılarım oluyor devamlı ama yapıyorum bir şekilde işte.Kaç yaşındasın ilk bebeğin mi
Bende annemin yanına geldim o gelemem köye dedi çalışıyor aynı zamanda
Geldim ama böylede kolay olmuyor eşimi istiyorum eşim izin alıp gelemiyor bayramdan sonra izin vereceklermiş
E ben bayrama kadar tutacakmıyım bu çocuğu
Gözünüz aydın çok az kaldı. Ben de son kontrolde şimdi doğsa bir sorun olmaz yaşar değil mi dedim doktoraBugün kontrole gittim. O korkunç kanamayla hastaneye kaldırılışımın uzerinden tam 4 hafta geçti .
Bebiş artık 35 haftalık , ama gelişimi 36 haftalıkmış.
Artık her şey serbest, gez, toz , özgürsün dedi.
Resmen 1 ay yattım , beraat aldım çok şükür
Darısı sağlıkla kucağımıza almaya
İnad edip 42 de gelirim anne derse bayramda doğar heralde ancak33 yaşındayım ama ilk bebek. Evde yemek, ev işleri derken ağrılarım oluyor devamlı ama yapıyorum bir şekilde işte.
Ya seninki bayrama kadar doğar ki adam çocuğunu görmeyecek mibabalık izni hakkı var ona bir şey yapamaz kimse doğduğu gün başlar nasıl izin
Allah allah nasıl bayramdan sonraymış kurnazlara bakİnad edip 42 de gelirim anne derse bayramda doğar heralde ancak
Yok babalık iznide oda bayramdan sonraymışkaçıp gelecek heralde ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?