Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    112
Ben normalde tatlı seven bir insan değilim ama inat gibi canım çekiyor. Ben de senin gibi her şey yiyecem diyorum

Geçmiş olsun canım çok şükür her şey yolundaymış. Diyet yapar dikkat edersin.

Bide perinatolojıye progestanı sordum günde 400 mg alıyorum ağızdan dedim ben olsam günde 200 mg fitil olarak kullan derdim o daha etkili dedi . Sizinle de paylaşmış olayım.
Ama doktorum farketmez demişti
Ben günde 2 defa 200lük fitil olarak kullanıyorum. Doktorum da daha etkili demişti.

Bugün 35+6 mide yanması başladı. Hiç olmayacak sandım ama kaçış yok galiba
Ara ara şiddetlenir azalır benimde o haftalar çok feci oldu şimdi azaldı geri anlayamadım tabi akşamları yemek yemiyorum belki onun faydası oldu kilo alımım durmuyor korkuyorum

Ya ben bu olayı annemden biliyorum. Kardeşime hamileyken kadının ne çektiğini gördüm. Son günler oturarak uyuyordu artık yatınca daha kötü oluyor diye
Valla annemde beni sürekli azarlıyor ağrından sızından bıktık hepimiz hamile olduk diye ne yapayım dayanamıyorum dün doğum anında gibi bir sancı geldi gitti ortalık ayağa kalktı

Valla annemde beni sürekli azarlıyor ağrından sızından bıktık hepimiz hamile olduk diye ne yapayım dayanamıyorum dün doğum anında gibi bir sancı geldi gitti ortalık ayağa kalktı
Ya empati yeteneklerini kaybediyorlar herhalde. Benimki de yanıma gelip bana yardımcı olabilecek durumda mesela ama gelmiyor. Doğuma 10 gün kala gelecek. Ne güzel dirayetli çıktın her şeyini kendin yapıyorsun diyor. Bir şey de diyemiyorum ama yanımda olsan da dirayetli olmasam yani. Üzücü.

Bugün kontrole gittim. O korkunç kanamayla hastaneye kaldırılışımın uzerinden tam 4 hafta geçti .
Bebiş artık 35 haftalık , ama gelişimi 36 haftalıkmış.
Artık her şey serbest, gez, toz , özgürsün dedi.
Resmen 1 ay yattım , beraat aldım çok şükür
Darısı sağlıkla kucağımıza almaya

Kaç yaşındasın ilk bebeğin mi
Bende annemin yanına geldim o gelemem köye dedi çalışıyor aynı zamanda
Geldim ama böylede kolay olmuyor eşimi istiyorum eşim izin alıp gelemiyor bayramdan sonra izin vereceklermiş
E ben bayrama kadar tutacakmıyım bu çocuğu

33 yaşındayım ama ilk bebek. Evde yemek, ev işleri derken ağrılarım oluyor devamlı ama yapıyorum bir şekilde işte.

Ya seninki bayrama kadar doğar ki adam çocuğunu görmeyecek mi babalık izni hakkı var ona bir şey yapamaz kimse doğduğu gün başlar nasıl izin vermiyorlar

Gözünüz aydın çok az kaldı. Ben de son kontrolde şimdi doğsa bir sorun olmaz yaşar değil mi dedim doktora bir şey olmaz dedi. Ondan beri rahatım.

İnad edip 42 de gelirim anne derse bayramda doğar heralde ancak
Yok babalık iznide oda bayramdan sonraymış kaçıp gelecek heralde ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…