Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    112
İnşallah izinleri uzatırlar da biraz daha içimiz rahat ederek bebeklerimize bakabiliriz

Unutuluyor, yaş ilerledikçe hamilelik zorlaşıyor. Ben de hiç yirmili yaşlarımdaki halim gibi değilim. Hatta ikinciyi 30da doğurdum. Yine bu kadar zor olmadı.

Unutuluyor, yaş ilerledikçe hamilelik zorlaşıyor. Ben de hiç yirmili yaşlarımdaki halim gibi değilim. Hatta ikinciyi 30da doğurdum. Yine bu kadar zor olmadı.
Evet benim ikinci 35 de idi bu kadar zor değildi şimdi 39-40 arasıyım 3. Çok zorladı

Ya kesinlikle yapalım!
Önce süt yapan reçete tarifleri sonra da diyet listeleri paylaşırız

19 kilo alan ben bu mesajla bakışıyorum şu an diyet gerek evet

Ya ben bu olayı annemden biliyorum. Kardeşime hamileyken kadının ne çektiğini gördüm. Son günler oturarak uyuyordu artık yatınca daha kötü oluyor diye
E bebekten yastık aldım ben böyle standart bacak arasına konulup yatılandan değilde iki parça şeklinde ortasında bir yapışkanlı parça var. Diğer yastıklar gibi büyük falan değil. Tam karına ve bele gelecek şekilde.

ilk başta kullandım baktım dedim bu ne pek sevemedim rahat etmedim. Ama şimdi baktım ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum dedim tekrar bi bakayım. Ayy iki gündür öyle rahat ettim ki anlatamam. Artık o şekilde yatıyorum inşallah daha da kötüye gitmez de doğuma kadarını şekilde idare edebilirim. Reklam değil bu arada

Şu an yatarken bir problem yaratmıyor ama ilk kez bugün oldu. Zorlarsa alırım ben de teşekkürler

Yaa gözün aydın canım çok sevindim adına darısı bizim başımıza. Suyu biraz fazla diye tedirginim ciğer geliştirici yapıldı tedbir amaçlı. Bizim için dua et olur mu biz de o haftaları görelim inşallah

Iyi aksamlae kizlar
Bugun sabahtan beri kasiklarima agrilar saplanip cikiyor. Bebek kanala mi giriyor acaba yoksa yalanci sanci mi bilemiyorum suan ne yasiyorum. Ama siddetli agrilar kisa sureli

Iyi aksamlae kizlar
Bugun sabahtan beri kasiklarima agrilar saplanip cikiyor. Bebek kanala mi giriyor acaba yoksa yalanci sanci mi bilemiyorum suan ne yasiyorum. Ama siddetli agrilar kisa sureli
Yalancı sancıda ağrı olmaz, rahatsızlık hissi olur, çok hafif ağrı belki ama şiddetli değil. Yorulma gibi bir durum oldu mu? Dün ben yoruldum biraz ağrılarım oldu dinlenince geçti.

Yalancı sancıda ağrı olmaz, rahatsızlık hissi olur, çok hafif ağrı belki ama şiddetli değil. Yorulma gibi bir durum oldu mu? Dün ben yoruldum biraz ağrılarım oldu dinlenince geçti.
Yok hic yorulmadim
Gerçek sanci mi acaba

Kızlar sizce Mehmet Alp mi ? Mehmet Arel mi ? Mehmet Uraz mı? Daha hediyelikleri yaptıramadım isme karar veremediğim için

Ben de Yanılmıyorsam 4 kere ciğer geliştirici oldum. Sıkma canını kuzum, iğneler onun bu dünyaya daha güçlü gelebilmesi için

Bilmiyordum ben aynı etkiyi sağlar diye düşünmüştüm.ben serklaj olduktan sonda enfeksiyondan korktum aslında o yüzden ağızdan almaya devam ettim .
Bende artık 200 alttan fitil olarak atarım akşamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…