İnşallah izinleri uzatırlar da biraz daha içimiz rahat ederek bebeklerimize bakabilirizSeni en iyi ben anlarım çünkü annemin faturaları ek çıkan beklenmemesi gereken tüm sağlık harcamaları vs herseyi ben yapıyorum üstelik benim kız kardeşimin eşi multi zenginken o kendini kurtardı bir daha böyle şeylere bakmıyor bişi deyince de o para benim değil eşimin ben çalışmıyorum diyor . İki abim var biri emekli biri çalışmıyor 3 kişi 25/26 maaşla geçinemiyorlar ve abimler de yaş 50 üstü sağlık sıkıntıları olabiliyor ve ben onlardan mesul hissediyorum asla beklentileri yok ama annem halı yıpranmış dese gider alırım çok çekti ben de bari bu yaşta her istediği olsun diye düşünüyorum. Bu yüzden ben de işe erken dönecepim annem bu sefer çocuğa da sağlık olarak bakamayacak eşim gece çalışıp sabah öğlene kadar ben okuldan gelene kadar çocuğa bakacak bir de kayınpedere ev alınsın diye kredinin bir kısmını biz ödeyeceğiz borca giriliyor o yüzden kesin çalışacağım ( niye siz ödüyorsunuz diyen olursa memleketlerinde doğalgazlı ev alıyoruz ki her sene gelip bana çökmesin ilerideki huzurum için biz öderiz teklifini ben yaptım yeter ki tüm kış hem onlar hem de onları ziyaret bahanesi ile üç çocuklu görümcem çökmesin diye ev dubleks diye gelen gitmiyor çünkü )
Unutuluyor, yaş ilerledikçe hamilelik zorlaşıyor. Ben de hiç yirmili yaşlarımdaki halim gibi değilim. Hatta ikinciyi 30da doğurdum. Yine bu kadar zor olmadı.Ya empati yeteneklerini kaybediyorlar herhalde. Benimki de yanıma gelip bana yardımcı olabilecek durumda mesela ama gelmiyor. Doğuma 10 gün kala gelecek. Ne güzel dirayetli çıktın her şeyini kendin yapıyorsun diyor. Bir şey de diyemiyorum ama yanımda olsan da dirayetli olmasam yani. Üzücü.
Evet benim ikinci 35 de idi bu kadar zor değildi şimdi 39-40 arasıyım 3. Çok zorladıUnutuluyor, yaş ilerledikçe hamilelik zorlaşıyor. Ben de hiç yirmili yaşlarımdaki halim gibi değilim. Hatta ikinciyi 30da doğurdum. Yine bu kadar zor olmadı.
Ya kesinlikle yapalım!Kızlar bir tehlike daha varben geçen sefer kiloluydum 7 kilo aldım hepsi doğumda gitti ama emzirmek ve süt sağmak için tahin helvaları irmikli tatlılar bence kesinlikle faydalı bu arada promaltlar vs o kadar uğraştım ki hepsini geri aldım pandemide de evde olunca malum. Gece de uyumadıkça zaten doktorlar yanınızda kuru meyve kuru yemiş su olsun diyor onlar da kilo yapıyor aman diyim dikkatli olun sonra da ilk 3-4 ay sonrası diyet moduna beraber girelim
19 kilo alan ben bu mesajla bakışıyorum şu anKızlar bir tehlike daha varben geçen sefer kiloluydum 7 kilo aldım hepsi doğumda gitti ama emzirmek ve süt sağmak için tahin helvaları irmikli tatlılar bence kesinlikle faydalı bu arada promaltlar vs o kadar uğraştım ki hepsini geri aldım pandemide de evde olunca malum. Gece de uyumadıkça zaten doktorlar yanınızda kuru meyve kuru yemiş su olsun diyor onlar da kilo yapıyor aman diyim dikkatli olun sonra da ilk 3-4 ay sonrası diyet moduna beraber girelim
E bebekten yastık aldım ben böyle standart bacak arasına konulup yatılandan değilde iki parça şeklinde ortasında bir yapışkanlı parça var. Diğer yastıklar gibi büyük falan değil. Tam karına ve bele gelecek şekilde.Ya ben bu olayı annemden biliyorum. Kardeşime hamileyken kadının ne çektiğini gördüm. Son günler oturarak uyuyordu artık yatınca daha kötü oluyor diye
Dinlenmekle geçmiyorsa isterseniz bir görünün doktorunuza ya da imkan varsa sorunYok benimki aksam 3-4 ten beri böyleyatıyorum wc haricinde ama gecmiyor
Şu an yatarken bir problem yaratmıyor ama ilk kez bugün oldu. Zorlarsa alırım ben de teşekkürlerE bebekten yastık aldım ben böyle standart bacak arasına konulup yatılandan değilde iki parça şeklinde ortasında bir yapışkanlı parça var. Diğer yastıklar gibi büyük falan değil. Tam karına ve bele gelecek şekilde.
ilk başta kullandım baktım dedim bu ne pek sevemedim rahat etmedim. Ama şimdi baktım ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum dedim tekrar bi bakayım. Ayy iki gündür öyle rahat ettim ki anlatamam. Artık o şekilde yatıyorum inşallah daha da kötüye gitmez de doğuma kadarını şekilde idare edebilirim. Reklam değil bu arada
Ben ikisinde de emzirirken çok kilo aldım ondan sonra yapcaz diyeti19 kilo alan ben bu mesajla bakışıyorum şu andiyet gerek evet
Yaa gözün aydın canım çok sevindim adınaBugün kontrole gittim. O korkunç kanamayla hastaneye kaldırılışımın uzerinden tam 4 hafta geçti .
Bebiş artık 35 haftalık , ama gelişimi 36 haftalıkmış.
Artık her şey serbest, gez, toz , özgürsün dedi.
Resmen 1 ay yattım , beraat aldım çok şükür
Darısı sağlıkla kucağımıza almaya
Verilir ya istediğimde çok rahat sporla destekleyerek kilo vermişliğim varBen ikisinde de emzirirken çok kilo aldım ondan sonra yapcaz diyeti
Yalancı sancıda ağrı olmaz, rahatsızlık hissi olur, çok hafif ağrı belki ama şiddetli değil. Yorulma gibi bir durum oldu mu? Dün ben yoruldum biraz ağrılarım oldu dinlenince geçti.Iyi aksamlae kizlar
Bugun sabahtan beri kasiklarima agrilar saplanip cikiyor. Bebek kanala mi giriyor acaba yoksa yalanci sanci mi bilemiyorum suan ne yasiyorum. Ama siddetli agrilar kisa sureli
Yok hic yorulmadimYalancı sancıda ağrı olmaz, rahatsızlık hissi olur, çok hafif ağrı belki ama şiddetli değil. Yorulma gibi bir durum oldu mu? Dün ben yoruldum biraz ağrılarım oldu dinlenince geçti.
Belden vuruyor mu sancıYok hic yorulmadim
Gerçek sanci mi acaba
Yaa gözün aydın canım çok sevindim adınadarısı bizim başımıza. Suyu biraz fazla diye tedirginim ciğer geliştirici yapıldı tedbir amaçlı. Bizim için dua et olur mu biz de o haftaları görelim inşallah
Ben şu an sancidan inim inim inliyorum. Gaz sancısı mi ne sancısı anlayamadim da.Belden vuruyor mu sancı
Evet belimden de vuruyor ozellikle sol taraftanBelden vuruyor mu sancı
Bilmiyordum ben aynı etkiyi sağlar diye düşünmüştüm.ben serklaj olduktan sonda enfeksiyondan korktum aslında o yüzden ağızdan almaya devam ettim .Benim de kasılmalarım 20. Haftalarda başladı. Doktorum riskli gebelik uzmanı bir profesör. Dediğiniz gibi o da o zaman progestanı her aksam 200lük fitil olarak at demişti. Böyle daha etkiliymiş rahim ağzının kapalı kalması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?