Hayırlı olsun, son adet tarihinizi biliyorsanız ona göre takip edin.Merhabalar ben daha yeni katıldımm buraya Size bişey sormak istiyorum daha detaylı doktorla görüşmediğim için. Geçen perşembe beta 77 çıktı iki gün sonra 250 olmuştu ve doktor normal gebelik olduğunu söyledi sadece kaç haftalık hamile olmuş oluyorum betaya göre hsaplayabiliyor muyuz ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Cizi22
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Temmuz 2024
- 16
- 8
- 1
- 20
Teşekkür ederimmHayırlı olsun, son adet tarihinizi biliyorsanız ona göre takip edin.
- 28 Temmuz 2024
- 16
- 8
- 1
- 20
Son adet tarihimin ilk günü 18 Haziran ne kadar oluyor o zaman kusura bakmayın daha ilk gebeliğim tecrübesizimHayırlı olsun, son adet tarihinizi biliyorsanız ona göre takip edin
İnşallah canım umarımUmutlu ol canım az kaldı bakalım güzel sonuçların olcak inşallah
- 1 Nisan 2014
- 2.703
- 3.956
- 333
Benimle aynısınızSon adet tarihimin ilk günü 18 Haziran ne kadar oluyor o zaman kusura bakmayın daha ilk gebeliğim tecrübesizim
- 28 Temmuz 2024
- 16
- 8
- 1
- 20
Ay gerçekten mi inşallah sağlıkla olur ben bir kez kimyasal gebelik yaşadım o yüzden içimde korku var hep inşallah güzel olur hepimiz içinBenimle aynısınız
- 1 Nisan 2014
- 2.703
- 3.956
- 333
İnşallah hayırlı olsun amin 5 haftayı bitireceğiz birkaç güne 6 haftalık oluyoruz benim doktorumun hesabına göreAy gerçekten mi inşallah sağlıkla olur ben bir kez kimyasal gebelik yaşadım o yüzden içimde korku var hep inşallah güzel olur hepimiz için
- 28 Temmuz 2024
- 16
- 8
- 1
- 20
Peki siz ultrasonda gördünüz mü yani bu zamlarda görünüyor mu?İnşallah hayırlı olsun amin 5 haftayı bitireceğiz birkaç güne 6 haftalık oluyoruz benim doktorumun hesabına göre
- 1 Nisan 2014
- 2.703
- 3.956
- 333
Keseyi gördük salı günğ sadece bebek yoktuPeki siz ultrasonda gördünüz mü yani bu zamlarda görünüyor mu?
Sizinki geç döllenmede olmuş olabilir bthcg düşük sanki kıyas yapınca belki haftası daha küçüktür tavsiyem bir hafta yada 10 gün sonra giderseniz bebeğide kalp atışınıda görürsünüz erken gidince bişey olmuyor iki hafta sonraya tekrar gel diyor doktor
- 28 Temmuz 2024
- 16
- 8
- 1
- 20
Evet beta bana da düşük geldi muhtemelen bebek görünmeyecek zaten küçük olduğu için :)Keseyi gördük salı günğ sadece bebek yoktu
Sizinki geç döllenmede olmuş olabilir bthcg düşük sanki kıyas yapınca belki haftası daha küçüktür tavsiyem bir hafta yada 10 gün sonra giderseniz bebeğide kalp atışınıda görürsünüz erken gidince bişey olmuyor iki hafta sonraya tekrar gel diyor doktor
- 1 Nisan 2014
- 2.703
- 3.956
- 333
Görünmez belki kese görürler minicik bu hafta düşük derken aslında çok iyi sata göre geç döllenme olabiliyor aslında benim asıl sat 17 mayıs tı bir ay geç döllenme benimkide halbuki iki aylık hamile olmam gerekliydi düzeltme yapıldı sattaEvet beta bana da düşük geldi muhtemelen bebek görünmeyecek zaten küçük olduğu için :)
- 28 Temmuz 2024
- 16
- 8
- 1
- 20
Ben cidden bayağı acemiyim sat ne onu da bilmiyorum desem zaten doktorla da tam konuşmadık bilgilendirme olmadı sadece değere göre hamilesin dedi o yüzden detaylı bı şekilde bilmiyorumGörünmez belki kese görürler minicik bu hafta düşük derken aslında çok iyi sata göre geç döllenme olabiliyor aslında benim asıl sat 17 mayıs tı bir ay geç döllenme benimkide halbuki iki aylık hamile olmam gerekliydi düzeltme yapıldı satta
- 1 Nisan 2014
- 2.703
- 3.956
- 333
Kadın doğuma göründünmüBen cidden bayağı acemiyim sat ne onu da bilmiyorum desem zaten doktorla da tam konuşmadık bilgilendirme olmadı sadece değere göre hamilesin dedi o yüzden detaylı bı şekilde bilmiyorum
Sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi demek
Beta düşük dedim paniklememen için açıklama yaptım annelik biraz zor herşey yanlış anlaşılabiliyor diğer haftaya randevu alırsan herşey hakkında bilgi sahibi olabilirsin görünmediysen henüz
- 28 Temmuz 2024
- 16
- 8
- 1
- 20
Yok yok anladım ben demek istediğinizi zaman göre düşük demek istediniz artışı güzel çünkü daha kadın doğuma görünmedim cuma günü randevum bakalım. Ama evet haklısınız daha şimdiden panik oluyorum bile risk var mı düşük olur mu diye gerçekten zor zamanlarKadın doğuma göründünmü
Sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi demek
Beta düşük dedim paniklememen için açıklama yaptım annelik biraz zor herşey yanlış anlaşılabiliyor diğer haftaya randevu alırsan herşey hakkında bilgi sahibi olabilirsin görünmediysen henüz
- 1 Nisan 2014
- 2.703
- 3.956
- 333
İnşallah bir sıkıntı çıkmazYok yok anladım ben demek istediğinizi zaman göre düşük demek istediniz artışı güzel çünkü daha kadın doğuma görünmedim cuma günü randevum bakalım. Ama evet haklısınız daha şimdiden panik oluyorum bile risk var mı düşük olur mu diye gerçekten zor zamanlar
- 28 Temmuz 2024
- 16
- 8
- 1
- 20
Amin inşallah alleh isteyen herkese nasip etsin Teşekür ederim bu arada bilgilendirme içinİnşallah bir sıkıntı çıkmaz
- 28 Temmuz 2024
- 16
- 8
- 1
- 20
Sanırım öyle gibi bende sonradan fark ettimSizin doğumlar mart gözüküyor hanımlar.
- 1 Nisan 2014
- 2.703
- 3.956
- 333
Evet e nabızda martın son haftası görünüyorSizin doğumlar mart gözüküyor hanımlar.
- 7 Şubat 2022
- 2.765
- 1.818
- 63
- 27