- 1 Nisan 2014
- 2.465
- 3.576
İnşallah ilki kaç yaşında şimdiİnşallah bende bu grupta yerimi alırım . Daha adet günüme bi kaç gün var ama ilk gebeliğimdeki belirtilerim var bakalım inşallah pozitif sonuç alırım ve sağlıklı bir şekilde ilerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ilki kaç yaşında şimdiİnşallah bende bu grupta yerimi alırım . Daha adet günüme bi kaç gün var ama ilk gebeliğimdeki belirtilerim var bakalım inşallah pozitif sonuç alırım ve sağlıklı bir şekilde ilerler
27 kasımda doğum yaptım erken doğum oldu bir gün yaşayıp vefat etti canmİnşallah ilki kaç yaşında şimdi
Allah sabırlar versin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bu bebeğinizi27 kasımda doğum yaptım erken doğum oldu bir gün yaşayıp vefat etti canm
Allah razı olsun canm inşallah bu ay pozitifi görürümAllah sabırlar versin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bu bebeğinizi
Benimkide 2. Gebelik olacakSizlerin ilk gebeliğimi olacak
İlki sağlıklı yaşıyor değilmiBenimkide 2. Gebelik olacak
Çok şükür evetİlki sağlıklı yaşıyor değilmi
Çok şükürÇok şükür evet
Bat 3 Ağustos olan var mı?
HoşgeldinMerhabalar, bende yeni katıldım aranıza, bat 2 Ağustos.
Durumunuz ne oldu acabaKızlar merhaba bugün ya da yarın adet olmam lazım, dün betam 28 çıktı, doktor kimyasal olabilir erken farkedilmiş de olabilir dedi sizce gebelik ihtimalim var mı? regl belirtim yok sadece memiklerim acıyor, beyaz akışkan kokusuz bi akıntım var
Normal gebeliktede böyle artışlar olabilir bence bu artışların takip edilmemesi lazım ya anneyi çok stres ediyorMerhaba kızlar sat 30 haziran. Bat 30 temmuz.
Beta değerindeki aşırı artışlar sizce sıkıntı mı bilgisi olan var mı?
21 temmuz 3.5
24 temmuz 93.50
28 temmuz 930
Reglim daha gecikmedi ama artış fazla mı değil mi emin olamadım. Cumartesi doktora gideceğim bilgisi olanlara sormak istedim yine deNormal gebeliktede böyle artışlar olabilir bence bu artışların takip edilmemesi lazım ya anneyi çok stres ediyor
Aşırı veya düzensiz artış bazen dış gebelik belirtisi olabiliyor diye duydum
Aşılama yada tüp bebekmi olduReglim daha gecikmedi ama artış fazla mı değil mi emin olamadım. Cumartesi doktora gideceğim bilgisi olanlara sormak istedim yine de
Yok normal gebelik. Var mı sizce bir sıkıntı? Yorumları okudum kimisi normal demiş artışa var mı bilginizAşılama yada tüp bebekmi oldu
2 günde bir %60 lık artış olması gerekiyordu değilmiYok normal gebelik. Var mı sizce bir sıkıntı? Yorumları okudum kimisi normal demiş artışa var mı bilginiz
Ben 400-500 gibi bir değer bekliyordum o yüzden şüphe ettim..kaybı da olunca korkuyor insan ister istemez2 günde bir %60 lık artış olması gerekiyordu değilmi
çokda anormal görünmüyor hesap yapınca son olan artış özellikle
93+93=186 200 diyelim iki gün sonra 400 yine 60 lık artış olacak 420 desek iki gün sonra 900 civarı yapıyor son artış doğru görünüyorBen 400-500 gibi bir değer bekliyordum o yüzden şüphe ettim..kaybı da olunca korkuyor insan ister istemez