haftaya cuma test günümKaç gün kaldıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haftaya cuma test günümKaç gün kaldıı
Hayırlı haberlerini bekliyoruzhaftaya cuma test günüm
İnşallah bu seferde tutacak hemde en sağlıklısından bende dün kan verdim 24 çıktı adet tarihim yarın düzenli artış olcak mı onu kontrol edeceğimAh inşallah ya Ben de iyiyim canım aşılama yaptırdım bu hafta evdeydim biraz dinlendim, test yapacağım günü bekliyorum aşırı heyecan var
Yaaaaaaa katlanarak gitsin inşallah bu defa yüzümüz gülsün canım çok sevindim bana da haber ver dualarım seninleİnşallah bu seferde tutacak hemde en sağlıklısından bende dün kan verdim 24 çıktı adet tarihim yarın düzenli artış olcak mı onu kontrol edeceğim
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı haberlerini bekliyoruz
Çok endişeliyim aslında çok düşük çıkmış ama umutlu olmaya çalışıyorum mutlaka haber veririm benimde dualarım seninleYaaaaaaa katlanarak gitsin inşallah bu defa yüzümüz gülsün canım çok sevindim bana da haber ver dualarım seninle
Kötü şeyler getirme aklına. Bu defa her şey güzel olacak allahın izniyle önemli olan da ayrıca katlanması hcgnin biliyorsun canımÇok endişeliyim aslında çok düşük çıkmış ama umutlu olmaya çalışıyorum mutlaka haber veririm benimde dualarım seninle
Sağol canım bugün 104 çıktı inşallah hep böyle ilerler seninde Cuma günüydü değil mi güzel sonuçlarını bekliyorumKötü şeyler getirme aklına. Bu defa her şey güzel olacak allahın izniyle önemli olan da ayrıca katlanması hcgnin biliyorsun canım
Hayırlı uğurlu olsun canım benimmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSağol canım bugün 104 çıktı inşallah hep böyle ilerler seninde Cuma günüydü değil mi güzel sonuçlarını bekliyorum
Bence burası çünkü editör açmış.Kızlar bir gurup daha var 2025 nisan anneleri diye onlara yazdım ama bişey demediler gördünüz mü hangisini takip edeceğiz anlayamadım
Benim bat 17 temmuzdu oda geçti ama mutlaka vardır benzer tarihte olanlarBat 3 Ağustos olan var mı?
Sizde gebelik var mı şuan?Benim bat 17 temmuzdu oda geçti ama mutlaka vardır benzer tarihte olanlar
Evet varSizde gebelik var mı şuan?
Hayırlı olsun. Sağlıkla kavuşun inşallah :)Evet var
Darısı size olsunHayırlı olsun. Sağlıkla kavuşun inşallah :)
Umutlu ol canım az kaldı bakalım güzel sonuçların olcak inşallahHayırlı uğurlu olsun canım benimmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet kuzum haftaya cuma test günüm de nedense hiç umudum yok bir yandan umutlu olmaya çalışıyorum hayırlısı olsun bakalım
Hayır sat a göre hesaplanıyor gebelik haftası betaya göre değil o doğru bilgi vermeyebilirMerhabalar ben daha yeni katıldımm buraya Size bişey sormak istiyorum daha detaylı doktorla görüşmediğim için. Geçen perşembe beta 77 çıktı iki gün sonra 250 olmuştu ve doktor normal gebelik olduğunu söyledi sadece kaç haftalık hamile olmuş oluyorum betaya göre hsaplayabiliyor muyuz ?