Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    103
Bizim şehirde bir doktor hem acıbademde hem özel bir klinikte hem evde yapıyormuş çocuk cerrahi doktoru sizinki de doktordur belki yenidoğanı klinikte lokal 6 aydan büyüğü acıbadrmde genel yapıyormuş herhalde arkadaşım, ablası ve eltisi bu doktora özel klinikte yenidoğanken yaptırmış şuan çocuklar ortaokulda, 8 yaşında ve 1 yaşında bir sıkıntıları yok ama internette klinik randevu için bile telefonları açmıyor yazıyor bir de akşam saati yapıyormuş sünnetleri ben sabahtan istiyorum kanama vs olursa doktora ulaşamayız yorumları okudum neredeyse tüm şehir doktora sünnet olmuş yenidoğan sünneti yazınca her yol bu doktora çıkıyor
Yenidoğan gibi 2-3 saatte 1 uyanıp yenidoğan uyku düzenine alışıyormuş o yüzden hareket hissetmeyince dürtmeyin diye okudum internette

İlk kızım için yıkamıştım sonra ağzına çok sokunca 1 yaşa kadar kaldırdım bunda büyük kızın peluşları çok küçüğü nasıl koruruz bilmem içi müzikli peluşları da beyaz sirke karbonat köpürtüp onunla silip temiz suyla siliyorum
İlk çocukta abur cuburu 3 yaşına kadar görmemişti 2. De nasıl koruruz onu da bilmiyorum

Benim kan akışımda sorun görülmedi ama korktuğum durum plasentadan kan akışının azalması durumu olur mu diye, demek ki tek arterden olsa nile kontrolde tutuyorlar. Bu da biraz içimi rahatlattı, beybiniz ona rağmen güzel kilo almış.
Evet 3-4 haftaya kadar gerilemeyi takiple kontrol ediyorlarmış.
Sağlıkla tamamlanır inşallah hepimizin süreci teşekkür ederimm.

Olabilir hastanede çalışıyor dediler zaten ama doktormu biologmu tam emin değilim
ordada herkes bu adama yaptırıyor şikayetçi olanda yoktu eve çağırdık ama baya büyük bir mebla da verdik
Ağlama kanama hiçbişey olmadı çok şaşırdım ben 3 gündede iyileşti çok şükür

3 yaşa kadar abur cubur yemediği için şimdi canı istiyormu düşkün mü yani şimdiki çocuklar gibi
Ben 6 yaşına kadar hiç yemedim mesela
İlkokulda tanıştım ilk ufak tefek yedim ozaman mecbur aç oluyorduk
Ama hiç sevmem aramam yiyememde hatta birçok şeyi piyasadaki
Oğlumda acaba benim gibi olurmu merak ediyorum

Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin

Ne kadar rahatlatıcı bir mesaj İnşallah su gibi geçer doğumlarımız kolaylıkla, sağlıkla.

Kv hep çiğ bakliyat ye der bulgur fasulye vs çiğ çiğ birkaç yedim ama fayda göremedim belki bende işe yaramadı

Mide yanması iskencesi ile çiğ bakliyat iskencesi arasında mide yanmasını tercih ederim
Çok şükür allaha bir onu yaşamıyorum ara ara oluyor ama idare ediliyor yada geçiştiriyorum soğuk sütle dik yatarak sürekli devam etmiyor bel çatı ağrıları yeterince burnumdan getiriyor

Çok şükür allaha bir onu yaşamıyorum ara ara oluyor ama idare ediliyor yada geçiştiriyorum soğuk sütle dik yatarak sürekli devam etmiyor bel çatı ağrıları yeterince burnumdan getiriyor
Çatı agrisi bi haftadir bende de basladi ya ilkte boyle bisey olmus muydu hic hatirlamiyorum ama baya zormus

Kilosu kaç oldu acaba merak ettim 1250ydı en son. Mantıklı aslında hareketlerı daha güçlü olduğuna göre büyüyor
Uygulamadan yüksek çıkıyor benim 1 haftadan fazla hatta bebek güzel kilo alıyor dedi doktorum da. Aksamlari cidden çok güçlü ama gündüzleri hiç o değil gibi

Kızlar pijama takımı olarak ne aldınız ? Ben siyah gömlek elbise, düğmeli uzun kollu mint yeşili takım aldım. Birde yarım kollu mu almalıyım? Veya sabahlıklı bir takım mı almalıyım karar veremiyorum

Bende devam ediyorum:) 33. Haftadayım

o kadar şanslısınız ki çatı ağrısına normal diyor herkes ama herkeste de olmuyormuş kasıklarım vajina bölgesi leğen kemiğim komple sancıyor sızlıyor gece yatakta bile zor dönüyorum neyse ki her gün olmuyor artıyor azalıyor bazı günler

Ben de devam ediyorum ama bir hafta daha gidip bırakıcam zorlanıyorum artık 35te bırakmış olucam ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…