• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    102
Kesinlikle kolaylaştırıyor benim ilk hamileliğimde karnımda sertleşme çatı ağrısı nst de sancı bir şey yoktu çok zor oldu vücut belki bebek kendini hazırlamadı şimdi karnımda sertleşmeler oluyor nst de 20-27 sancı çıktı 40dan sonra doğum başlıyor diyorlar umarım kendi sancım ağrımla doğururum çünkü ilk doğumum çok müdahaleli oldu ilk kızımda hala yavaş bir çocuk belki ondan kendi gelemedi
İnşallah hepimizin doğumları kolaylıkla olur hem sezaryenlilerin hem normal doğumluların o anlar çaresiz zamanlar Allah yardımcımız olsun okadarda bekletmesinler 39 gibi gelsinler en geç yoksa ağrılardan çıldıracağım🥲

İnşallah hepimizin doğumları kolaylıkla olur hem sezaryenlilerin hem normal doğumluların o anlar çaresiz zamanlar Allah yardımcımız olsun okadarda bekletmesinler 39 gibi gelsinler en geç yoksa ağrılardan çıldıracağım🥲
Amin inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı şekilde bir avazda gelirler
37. Haftadan sonra doğumlar başlar bu grupta

Yavaş yavaş çantaları hazırlasak mı ben önümüzdeki hafta 33 bitene kadar hazırlamayı düşünüyorum önce çantaya koyacaklarımı ütüleyip koyup sonra kalanları parça parça halledeyim diyorum işten kızlar da biz gelir ütüleriz diyor bakıcam duruma ama yıkama işini bitirdim

Trendyol da hazır lohusa şerbeti varmış 1 e 7 ya da 1 e 9 oranında seyreltiliyormuş ondan alıp hazırlayıp hastanede ondan ikram etmeyi düşündüm mantıksız mı ?

Bir de emzirme yastığı ben ikisinde de aldım çok sa kullandım ama 2-3 ay kullanılıyor alsam mı normal yastıkla mı desteklesem kararsız kaldım sizler bu konuda ne yaptınız
İlk çocuk bizim, haftaya yıka ütüle işlerini yapayım diyorum. Ardından da çantayı hazırlarım. Trendyol şerbetini hiç duymamıştım. Hemen bakayım, çok mantıklı geldi bana 😬
Emzirme yastığını ben de aldım. Hayatımızı kolaylaştıracak herseyi alma taraftarıyım. Normal yastık ile arasında fark var mı bilmiyorum 🤷‍♀️ emzirme sonrasında da öyle böyle kullanılır diye düşündüm.

Amin inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı şekilde bir avazda gelirler
37. Haftadan sonra doğumlar başlar bu grupta
Mart grubunu takip ediyorum birer ikişer şubatta doğumlar başladı. Onlaringoedukce geriliyorum, sanki hiç bisi hazır değil ve yetişmeyecek gibi hissediyorum ama sürekli de küçük şeyleri erteliyorum 🙈 çanta hazırlama mesela sanki hazirlarsam hemen doğuracağım gibi geliyor. Oysaki 37 ye kadar çalışacağım diye olanlar yapıyorum. Garip bi psikolojik çelişkideyim 😅

Teşekkür ediyorum❤ 38+4 oluyor
Sezaryenin avantajı doğum ne zaman biliyorsun hazırlıklar ona göre yapılıyor belki yemek hoşaf vs bile ayarlanıp evden çıkılabilir ne güzel 😇
Bizde gecenin bir yarısı yatakları toplayamadan pat hastanye sonra bir ton misafirle eve ev berbat 😆
İlk çocuk bizim, haftaya yıka ütüle işlerini yapayım diyorum. Ardından da çantayı hazırlarım. Trendyol şerbetini hiç duymamıştım. Hemen bakayım, çok mantıklı geldi bana 😬
Emzirme yastığını ben de aldım. Hayatımızı kolaylaştıracak herseyi alma taraftarıyım. Normal yastık ile arasında fark var mı bilmiyorum 🤷‍♀️ emzirme sonrasında da öyle böyle kullanılır diye düşündüm.
Yenidoğanken çok minik olduklarından ve uzuun uzun emdiklerinden tutmak zor oluyor emzirme yastığı iyi oluyor o konuda sonrada bebek büyüyor kucağa sığıyor artık emme süreside beş dk falan düşüyor çok kullanılmıyor ama başka şeyler için kullananlar oluyor destekli oturması için vs

Mart grubunu takip ediyorum birer ikişer şubatta doğumlar başladı. Onlaringoedukce geriliyorum, sanki hiç bisi hazır değil ve yetişmeyecek gibi hissediyorum ama sürekli de küçük şeyleri erteliyorum 🙈 çanta hazırlama mesela sanki hazirlarsam hemen doğuracağım gibi geliyor. Oysaki 37 ye kadar çalışacağım diye olanlar yapıyorum. Garip bi psikolojik çelişkideyim 😅
Olsun sen yinede hazırlaa ne olur neolmaz 30 dan sonra herşey hazır olsa harika olur için rahat olur, 35-36 dan sonra bebekler gelmeye başlıyor oyüzden erken başlıyor doğumlar sanırım 🥲

Elbise gecelik sabahlık takım ve düğmeli biyeli pijama takımı aldım. Bir de kruvaze yaka bakıyorum düğmesiz bebeğin kıyafeti ile aynı renk olacak da 2sini 1 alacağım renge karar veremedim
Bebek bebek diyorum oğlumun adı hala yok bizim gibi karar vermemiş olan var mı
Bizzz 😁 oturup konuşmadık bile doğru düzgün çok zor

Sezaryenin avantajı doğum ne zaman biliyorsun hazırlıklar ona göre yapılıyor belki yemek hoşaf vs bile ayarlanıp evden çıkılabilir ne güzel 😇
Bizde gecenin bir yarısı yatakları toplayamadan pat hastanye sonra bir ton misafirle eve ev berbat 😆

Yenidoğanken çok minik olduklarından ve uzuun uzun emdiklerinden tutmak zor oluyor emzirme yastığı iyi oluyor o konuda sonrada bebek büyüyor kucağa sığıyor artık emme süreside beş dk falan düşüyor çok kullanılmıyor ama başka şeyler için kullananlar oluyor destekli oturması için vs
Öyle öyle çantam her şeyim hazır. Bir iki eksik var sadece bu hafta onları da tamamlayacağım. Normal doğuma cesaret edemedim ben yapanlara çok saygı duyuyorum. Muhteşem bir şey bence.😍

29. Hafta 2 gün sonra bitiyor . 30. Haftaya giriyorum . Bugünleri gösteren rabbıme çok şükür 🙏 Serklajlı anneler olarak her hafta o kadar zor geçiyor ki , her an doğacak mı en ufak bir ağrıda acaba sancı vs diye düşünmek çok kötü 🥹

Bende alışveriş kısmını tamamladım sayılır. Bugün doktora görünüp evime geçeceğim. Magnezyum serumdan sonra annemde kaldım 1 hafta.
Sizce yıkamaya başlasam mı ? Erken mi yoksa .

29. Hafta 2 gün sonra bitiyor . 30. Haftaya giriyorum . Bugünleri gösteren rabbıme çok şükür 🙏 Serklajlı anneler olarak her hafta o kadar zor geçiyor ki , her an doğacak mı en ufak bir ağrıda acaba sancı vs diye düşünmek çok kötü 🥹

Bende alışveriş kısmını tamamladım sayılır. Bugün doktora görünüp evime geçeceğim. Magnezyum serumdan sonra annemde kaldım 1 hafta.
Sizce yıkamaya başlasam mı ? Erken mi yoksa .
31. Haftamdaydı sanırım her şeyi yıkayıp çantayı hazırlamaya başladım. Sonuçta birçok erken doğum hikayesi de var, başımıza ne geleceği belli değil. Hazır olsun istedim. Siz de yavaştan başlayın bence.

33 e girmeme 2 gün kaldı hala hiç bir şey hazır değil sadece bebek arabası ve beşiği var birde hediye gelen bir kaç kıyafeti 😅 haftaya haftasonu almayı planlıyorum. Aklımda bu haftasonu vardı ama işlerim çıktı zaten pek doğuracak gibi de hissetmiyorum 🙈🤣

Birde lohusa şerbetinin içeriğine baktım da kalıp şeklinde satılanlar baya bildiğimiz şeker dolu o yüzden almayı düşünmüyorum onun yerine hoşaf yapacağım zaten hoşafı da az şekerli seviyorum daha sağlıklı bir alternatif gibi geldi

Haklısınız başlayayım ben eve gidince yıkama işine:)
Şimdi hastanedeyım bebeğimin kendisi ve suyu iyiymiş. 1400 olmuş kilosu.
Şimdi doktor bir nst de çekelim sonra gidebilirsin 10 gün sonra gel dedi.Hemşire 10 dk uğraştı kalp atışını bulmak için içimde durmuyor yaramaz bu dokgduktsn sonra da böyle olacak annesi demesi 😂
İlaçlara aynen devam.
Dikişler iyi herhangi bir açılma yok dedi şimdilik bende bu kadar kızlar

Yavaş yavaş çantaları hazırlasak mı ben önümüzdeki hafta 33 bitene kadar hazırlamayı düşünüyorum önce çantaya koyacaklarımı ütüleyip koyup sonra kalanları parça parça halledeyim diyorum işten kızlar da biz gelir ütüleriz diyor bakıcam duruma ama yıkama işini bitirdim

Trendyol da hazır lohusa şerbeti varmış 1 e 7 ya da 1 e 9 oranında seyreltiliyormuş ondan alıp hazırlayıp hastanede ondan ikram etmeyi düşündüm mantıksız mı ?

Bir de emzirme yastığı ben ikisinde de aldım çok sa kullandım ama 2-3 ay kullanılıyor alsam mı normal yastıkla mı desteklesem kararsız kaldım sizler bu konuda ne yaptınız
Ben dün kendi cantami hazirladim daha dogrusu organizere koydum daha canta yok meydanda 😁 iki takim pijama ic camasiri corap ped gogus kalkani koydum terlikle havlu da koycm tamamdir bebeginkileri de takimlari sectim utuleyip yerlestircem bi kalin bi ince battaniye bez islak mendil koydum mu o da tamam haricinde kağıt havlu nescafe karton bardak gibi seyleri de en son hazirlarim

Evet şimdiki bebeğim erkek ismini kızım ve eşim koyacak
Çünkü kızımın ismini ben tek başıma koymuştum eşim çok beğenmese de saygı duymuştu
İlk hamileliğimi öğrendiğimizde kız olursa ismi ben erkek olursa eşim koyacak diye baştan söyledik kızın ismini ben koydum şimdi oğlanın ismini baba koyacak ama kızım abla olarak ona ortakçı oldu bakalım karar verebilecekler mi
Bizde de durum ayni oglumla esim karar veremedi bı turlu en son dedm bi hafta sureniz var yoksa bn secicem 😁

Back