Bizim şehirde bir doktor hem acıbademde hem özel bir klinikte hem evde yapıyormuş çocuk cerrahi doktoru sizinki de doktordur belki yenidoğanı klinikte lokal 6 aydan büyüğü acıbadrmde genel yapıyormuş herhalde arkadaşım, ablası ve eltisi bu doktora özel klinikte yenidoğanken yaptırmış şuan çocuklar ortaokulda, 8 yaşında ve 1 yaşında bir sıkıntıları yok ama internette klinik randevu için bile telefonları açmıyor yazıyor bir de akşam saati yapıyormuş sünnetleri ben sabahtan istiyorum kanama vs olursa doktora ulaşamayız yorumları okudum neredeyse tüm şehir doktora sünnet olmuş yenidoğan sünneti yazınca her yol bu doktora çıkıyorBen iki haftalıkken yaptırdım sünnetçiyi eve çağırdılar tavsiye etmiyorum tabiki bu iyi bir yöntem değil beni dinlemediler ben hastanede temiz olsun kayıtlara geçsin istedim ne olur ne olmaz ama eşim tarafı nın gelenekleri böyleymiş sünnet çok önemli vs neyse pipisi kapalı gibiydi acil yaptırmamız gerekiyordu çiş damla damla geliyordu lokal anestezi ile oldu kesim lazerle yapıldı bebeğim hiç ağlamadı nerdeyse babası elini tuttu yanındaydı on dk oldu bitti verdiler bana emzirdim çok kolay oldu sanki iğne yapıp verdiler uyuşuk olduğu için ilk çişide acıtmadı ben çok kızdım yapmayın evde diye ama gerçekten böyle rahat olduğunu bilmiyordum galiba yine ben bu yöntemle yapacağım hastaneye götürmeyeceğim birkaç kişiden gördüm hastanede ağlama vs çok oluyor
Yenidoğan gibi 2-3 saatte 1 uyanıp yenidoğan uyku düzenine alışıyormuş o yüzden hareket hissetmeyince dürtmeyin diye okudum internetteNormal.bu haftalar.en hareketli oldugu zamanlarmis 30 dan sonra sanirim ayaklarini karnina topladigi icin hareket azaliyomis oyle okumustum bende cok hissediyorum ama uyuyo aralarda hareketsiz kaliyo dürtüyorum inşallah dogdugunda intikam almaz![]()