Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    99
Doktor mu kilo kontrolü yapıyor okadar doltora gittim bir taneside kilomla ilgilenmedi sormadıda acaba sorun görmediklerinden mi

Doktor mu kilo kontrolü yapıyor okadar doltora gittim bir taneside kilomla ilgilenmedi sormadıda acaba sorun görmediklerinden mi
En bastan beri her muayenede tartip öyle basliyor. Aslinda herkesin doktoru ölçüyor diye biliyordum yani 48 kiloyla baslayan kardesiminki de her gittiginde ölçülüyordu her seferinde tansiyon ölcmeleri gibi bir sey. Devlete gittiyseniz belki orda bakmiyolardir

Devlette yüzünede bakmıyorlar da özellerdede tartmamışlardı

Bebek hareketleriniz nasıl kızlar bazen çok hareketli bazen bir iki gün ara veriyor hafif hissediliyor tedirgin oluyorum ozmanlarda
Ay cok hareketli acken tokken uyurken uyanikken otururken hep ben burdayım diyo fikir fikir. İlk bebegimde bi vururdu tam vururdu bu hic durmadan vuruyo haftalar ilerledikce yerleri daralcak daha az hareket etcekler

Doguma 92 gun kaldi diyo eger 38. Haftada alirsa doktor 78 gun kalmis oluyo süre cok az geldi hesap yapinca esime diyeymde bebek arabasiyla beşiği çıkarsın anca yikariz kurutur yerlestiririz

Ay cok hareketli acken tokken uyurken uyanikken otururken hep ben burdayım diyo fikir fikir. İlk bebegimde bi vururdu tam vururdu bu hic durmadan vuruyo haftalar ilerledikce yerleri daralcak daha az hareket etcekler
29. Hafta bitiyor sanırım yeri daralıyor artık

Öyle bir şey olmayacak inşallah. Sen içini ferah tut. Bolca dinlen kafanı dağıtacak bir şeyler yap kitap oku dizi izle. Biliyorum insan hiçbir şeye odaklanamıyor ama bir şekilde kötü düşüncelerden uzaklaşmamız gerek.

Tamamen çamaşırım ıslanmış az önce şok oldum. Orta kisimda sivi akintim oluyordu ama gobegime kadar islak. Sabah kontrolum de vardi herhangi su eksikligi vs de görmedi. Tedirgin oldum biraz

Reactions: Eva
Ben arada nefes alırım diyorum ama 32 haftadan sonra de evde canım sıkılır en azından dışarı çıkıyorum kafam dağılıyor

Aynen odaklanmak Zor oluyor ama dizi falan izliyorum telefondan oyun oynuyorum daha çabuk vakit geçiyor kitap okuyamıyorum hiç bu aralar odaklanamiyorum dalıp gidiyorum başka yerlere dikkat eksikliğim var. İnşallah göz açıp kapayana kadar geçer gider

Tamamen çamaşırım ıslanmış az önce şok oldum. Orta kisimda sivi akintim oluyordu ama gobegime kadar islak. Sabah kontrolum de vardi herhangi su eksikligi vs de görmedi. Tedirgin oldum biraz
İsterseniz bir kadın doğum acile gidip baktırın ne olur ne olmaz. Biraz erken olsa sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyin derdim. Gerçi sabah sorun olmayıp birden sorun oluyor mu onu da bilmiyorum doktorunuzun numarası var ise onunla görüşün en doğru tavsiyeyi o verecektir

Devamının gelip gelmediğini kontrol edin isterseniz. Bazen akıntılar çok yoğun olabiliyor. Uzun süre yatınca içerde birikiyor ayağa kalkınca hepsi birden geliyor o tarz bir şey de olmuş olabilir. Kokusu nasıl bir tuhaflık var mı ?

Evlenince 50 kg idim 2 yılda 10 kg aldım gebeliğimde 10 kg aldım doğumda 10 40ımda 10 kg gidip evlendiğim kiloya dönmüştüm 40ıma kadar midem bulanmıştı kuruyemiş meyve ile yaşadım 2.5 yaşına kadar emzirdim 50 kg idim
Anne sütünden kesince 60-62 kg oldum 62 boyuma göre sınır değer 63 kg olunca vki değerime göre fazla kilolu çıkıyor bu hamileliğimde de 2-3 aydır kilo alıyorum 7 kg almışım
İlk seferki kadar genç değilim gider inşallah ben kilomdan değil en çok çatlamaktan korkuyorum annemin çok çatlağı var bende ilk gebelikte bacaklardan doğumdan sonra süt olunca da göğsümden çatladım
İnşallah kiloların kalmaz çok kilo da almamışsın zaten doktorunuz kim bende eskişehirdeyim
Geçmiş olsun 2 hafta önce bende yaşadım ya akıntı ya idrar kaçırdım anlamadım ama kontrole gidince bir şey çıkmadı bugün vajinal muayene yapmadıysa sorun yoktur aklın kalacaksa numarası varsa doktoruna yaz yoksa kadın doğum acile görünüver tekrardan geçmiş olsun

Sabah her sey yolunda deyince ben de ondan belki terdir belki akintidir diye hemen yazmiyim dedim
Eve gelince camasir degistirip takip edicem tuhaflik yok aslinda kokusunda falan

Sagolun

Kalmaz ya ben normalde kilo takintisi olan biriydim 50den 60a cikmistim saglik sorunlari filan zaten oyle de hamile kaldim ama artik takmiyorum dogurunca gider zaten bi kismi diye düşünüp. Siz de az almışsınız gider ve catlama olmaz umarim bende simdilik yok annemde de hic olmamis.

Takip edeceğim tesekkur ederim umarim normal akintidir

Bebek hareketleriniz nasıl kızlar bazen çok hareketli bazen bir iki gün ara veriyor hafif hissediliyor tedirgin oluyorum ozmanlarda
Merhaba benim 25+3. 25. Haftada çoğaldı ve daha sert hareketleri vs . Ayaktayken az hissediyorum. Serklajlı olduğum için genelde yatıyorum yatınca hemen hareket ediyor . Gece çok hareketli bazen uyutmuyor.
28. Haftadan sonra düzenli takıp etmek gerekıyormus bu haftalarda bence normal sürekli şiddetli hissetmemeniz

Kızlar ben doktorumu değiştirme kararı aldım İstanbulda önerebileceğiniz doğum doktory var mı ?
baya araştırarak bulmuştum ama muayeneye gittiğimizde ne doğru düzgün bilgi veriyor ne ilgileniyor artık ben sormadikca bişey demiyor ne tansiyon takibi ne kilo takibi ne de kan tahlillerimi takip ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…