Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    99
Havuç suyu şeklinde almak daha rahat oluyor bu suyun az olması ayrı çok olması ayrı dert

37 e kadar çakışmak cidden zor ama gençken bir şekilde oluyor ilkinde 38+1 e kadar çalıştım yaşım 25 dü. Şimdi 39 çok zor hersey yaşında güzel ve kolay. O zaman da özel sektör vs diye çocuktan çok vakit yemiştim bunlarda da çok vakit ayrılıyor ama ilki için telafi zor tabi onla da ergen anne kız günü yapıyoruz

Geriliği bizde yaşamıştık ama beslenmeye ekstra dikkat edince düzelmişti özellikle kan yapıcı gıdalar kan akışı plasentaya daha iyi sağlansın diye
Son haftalar daha iyi kilo alırlar zaten inşallah yetişir bebiş
Suyu için havuç ve ayva mıydı bir meyve daha vardı iyi gelen onuda tüket istersen

o sırada 37 ye kadar çalışmamı bekleyen okulum bende okul açılınca 4 hafta daha çalışıp öyle ayrılcam doktorum çok zor rapor yazıyo keşke bende 2.dönem hiç gitmeseydim

Bu kadar çok alınca çatlakmolmuyormu
Sanırım genetik olarak şanslıyım. İlk oğlumda hiç çatlamadım. Şu anda da daha hiç catlagım yok. Sadece badgerin çatlak kremini kullanıyorum bu arada. Ama masallah annemde ve ablamda da çatlaklar yok. Ablamın da 3 çocuğu var.

Havuç suyunun iyi geldiğini duymuştum. Isterseniz onu da deneyin. Sadece çıtı pıtı bir kız olacaktır inşallah. İçinizi ferah tutun

Ben ilk hamileligimde kilonun cogunu ilk 6 ayda almistim sonrasi cocuk aliyo bide ödem oluyo yani son 3 ayda alinan kilodan korkmamiza gerek yok

Genetik öyleyse biz bir kilo alsak çatır çatır çatlıyoruz

Benim de bildiğim günde en az 3-4 litre su içmeniz gerektiği ve havuç hatta meyve sıkacağı varsa havuç suyu çok işe yarıyor diye okudum duydum. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Eğer suda sızıntı vs yani su surekli eksilmiyorsa yoksa havuç suyu ve su işe yarayacaktır

Yani sızıntı var falan demedi ama doktorum da çok bı ilgili değil gibi değiştirmeyi düşünüyorum son zamanlarda içim hiç rahat değil yani 28 haftalık oldum en son kan tahlilime falan ne zaman baktı hatırlamıyorum Dr sürekli ultrasonla bebise bakıp gonderiyor başka da bişeyden haberdar etmiyor valla kızlar çok tedirginim
Havuç suyunun iyi geldiğini duymuştum. Isterseniz onu da deneyin. Sadece çıtı pıtı bir kız olacaktır inşallah. İçinizi ferah tutun
İnşallah allahin izniyle bende minyon bı anneyim ama Dr gelismezse doğumu baslaticaz falan dedi şimdi aklimdan cikmiyor ya gelişme olmazsa diye
Gerilik bizde baştan beri vardı ama Dr geç döllenme olabilir dedi 1hafya geriden geliyordu bebiş şimdi karın çevresi 2haftaya açılmış

Doktorlar öyle en kötüsünü konuşuyor. Benim bu gebeliğimde rahim ağzında bir sorun oluşmadan erkenden dikiş atıldı ama her şey yolunda diyecek diye düşünürken rahim çok gevşek eğer dikiş atmasaydık doğum yapardın kısa zamanda dedi moralim o kadar bozuldu ki. Ama kendime söz verdim ilkinde olduğumdan daha güçlü olacağım diye. İlk gebeliğimde o kadar zorlandım ki bir daha tövbe dedim sonra oğlum her gün ağlar oldu kardeş istiyorum diye öyle nasipmiş bir çocuk daha yapalım dedik. İnşallah kötü bir şey olmaz oğlum yıkılır . Dua etmekten başka yapacak bir şey yok. Bak aramızda az bir zaman var ben inanıyorum her şey güzel olacak ikimiz de sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi

Havuç yemek yerine mutlaka suyunu için o daha kısa sürede etki eder, kuzenimin de suyu azalmıştı 1 haftada hergun sabah aksam 1 bardak suyunu sıkıp içti baya suyu artmıştı darısı başınına inşallah

Bende 25+2 oldum serklajlıyım bende 22. Haftada detaylı ultrasonda açılmam olduğu görüldü acil yapıldı. İnşallah sağlıkla vakitlerinde doğarlar

Öyle yapacağım bakalım iki hafta sonra tekrar bir randevumuz var ama ondan öncesinde başka bı Dra da gidicem mutlaka inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebislerimiz

Bende 25+2 oldum serklajlıyım bende 22. Haftada detaylı ultrasonda açılmam olduğu görüldü acil yapıldı. İnşallah sağlıkla vakitlerinde doğarlar
Benim ilk gebeliğim gibiymiş sizin durum. İnşallah sağlıkla doğar umudunuzu yitirmeyin. Çok zor oldu ama şükür ki 34. Haftada doğdu ilk bebeğim. İnşallah vaktinde doğar bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…