Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    99
Aynı durumdayız. Ben de İstanbul Anadoluda arayış içindeyim.

Semt neresi

Merhaba benim Nisan sonu Mayıs bado gibi doğumum 2 uzun kollu zıbın 9 kısa kollu zıbın 2 tulum 2 adet alt 4 hastane çıkışı 5 li 3 adet normal kalınlıkta battaniye ne kadar daha alsam kıyafet müslim falan alicam

Semt fark etmiyor valla artık o kadar çaresizlik içindeyim ki durumdan Anadolu yakası olursa daha iyi olur tabi
Söyle ki son zaman sürekli nst falan çağırıyorlar kendi yakanız daha uygun olur ben doktorumdan çok memnunum ama Bahçelievler de Avrupa yakasında ama size uygun birini söylerler mutlaka

Aslında bu size bağlı ben mesela şapkalı wellspft denen serin olursa giyilecek şeylerden ve hırka da aldım dışları çıkınca giydirmek için. Bende daha fazla alt var üst ve alt şeklinde pijama takımları vs de var benim iki çocuktan biri çok kusuyordu biri de sürekli sıcıyordu tepesine kadar sürekli yıkanmıyor da ben çok yedekliyim

Çok almak istemiyorum ama bu kadarıda yetmez buyukte almak istemiyorum yaza gelicek bu sefer ara sezon olduğu için kararsızlik oluyo

Çok almak istemiyorum ama bu kadarıda yetmez buyukte almak istemiyorum yaza gelicek bu sefer ara sezon olduğu için kararsızlik oluyo
O zaman şöyle yapın eve kolayca kargo gelebilecek bir yerde iseniz duruma göre internetten alırsınız ama köy vb olacaksa gidip alacak biri yoksa siz çıkamazsınız durumunuza göre değerlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…