Zencefil limon deneyin isterseniz bitki çaylarının çoğu yasak olunca ben hepsinden uzak duruyorum zencefili de bulantı zamanlarında doktor önermişti. Birde ballı süt içebilirsiniz belki iyi gelir çok geçmiş olsunBuarada boğazım çok ağrıyor kızlar ıhlamur felan içebiliyor muyuz nane limon felan yada alternatif ne yapabilirim
Çok teşekkür ederim çok sağolunZencefil limon deneyin isterseniz bitki çaylarının çoğu yasak olunca ben hepsinden uzak duruyorum zencefili de bulantı zamanlarında doktor önermişti. Birde ballı süt içebilirsiniz belki iyi gelir çok geçmiş olsun
Sonrasinda vermek dert degil tabii ki ama hamilelikte kilo alip hantallasmak istemiyorum sadece. Su an bile yatakta donerken zorlaniyorumKızlar merhabalarbende ilk gebeliğimde 15 kilo almıştım merak etmeyin gidiyor son zaman hızlanıyor kilo alımı bende şuan 4 kilo almışım .kiloyu dert etmeyin ilk bir hafta gerçekten bayağı bir gidiyor 3-5 kalıyor o da zamanla gidiyor felan benim ikinci diye biraz zor mu gider diye korkuyorum sadece diyorlar ikincide kilo vermek saha zormuş ama can sağolsun bir şekil hallederiz
İlk 3 ay bulantidan sadece yogurtlu makarna yiyerek 6 kilo almistim zaten arkasida geldi18 kiloyu kacinci haftadan sonra aldiniz ben su an 21+5im 4 kg aldim
Kullamiyorum doktorun verdiği takviyeleri içtiğim anda çıkarıyorum bu konuda çok yol alamadimMagnezyum kullaniyor musunuz
Ayy ben de ilk 3 ay yogurtlu makarna ve patates kizartmasi yedim oglenleriİlk 3 ay bulantidan sadece yogurtlu makarna yiyerek 6 kilo almistim zaten arkasida geldi
Kasilmalariniz icin magnezyum kullanirsaniz eger sizi bayagi rahatlatacaktir. Size nasil iyi geldigini deneye yanila bulmaya calisin. Yemekten once, sonra ya da yemekle birlikte.Kullamiyorum doktorun verdiği takviyeleri içtiğim anda çıkarıyorum bu konuda çok yol alamadim
Çok geçmiş olsun. Ihlamur ve nane-limon içebilirsin demişti benim doktorum. Rezene ve adaçayını sormuştum ve içme demişti. Fakat unutmamak lazım ki günde 1-2 fincandan fazla içmemek gerekiyorBuarada boğazım çok ağrıyor kızlar ıhlamur felan içebiliyor muyuz nane limon felan yada alternatif ne yapabilirim
Ben ikinci de daha kolay vermiştim. Çünkü evde üç yaşında bir çocuğum daha vardıKızlar merhabalarbende ilk gebeliğimde 15 kilo almıştım merak etmeyin gidiyor son zaman hızlanıyor kilo alımı bende şuan 4 kilo almışım .kiloyu dert etmeyin ilk bir hafta gerçekten bayağı bir gidiyor 3-5 kalıyor o da zamanla gidiyor felan benim ikinci diye biraz zor mu gider diye korkuyorum sadece diyorlar ikincide kilo vermek saha zormuş ama can sağolsun bir şekil hallederiz
Doktorlar kullan dediyse bence kullan hasta olman halsiz dusmen daha kötü olur cok gecmis olsunKendi kadın doğum doktorum da aradım ilaçları almkullan dedi çünkü ateşin yükselirse o daha zararlı bebeğe dedi of ya hiç antibiyotik içmek istemiyorum napcam yaaa çocuğuma zarar verirse ya of
Çok teşekkür ederim direnmeye çalıştım ama yok ateşim 39 a dayandı doktorumu aradım antibiyotiğe hemen başla dedi başladımDoktorlar kullan dediyse bence kullan hasta olman halsiz dusmen daha kötü olur cok gecmis olsun
Ben bu hafta 3 kilo almışımBen ikinci de daha kolay vermiştim. Çünkü evde üç yaşında bir çocuğum daha vardı. Ne kadar hareketli olunursa o kadar çabuk gidiyor tâbi yaş faktörü de etkiliyordur.
Bence kullanın ben ilk gebeliğimde geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu yüzünden kullanmıştım. Kullanmasam geçmeyecekti ve hastane yatışı verilecekti. O antibiyotikler gebelik için güvenli olan antibiyotik sınıfında oluyor zaten. İçmemek bebeğe zararlıdır asıl. Geçmiş olsunKendi kadın doğum doktorum da aradım ilaçları almkullan dedi çünkü ateşin yükselirse o daha zararlı bebeğe dedi of ya hiç antibiyotik içmek istemiyorum napcam yaaa çocuğuma zarar verirse ya of
Evet öyleymiş içtim ve biraz iyiy gibiydim şuan birden yşne çok kötü oldum 38.7 ateşim napcam bilmiyorum parol içtim zaten antibiyotik içtim hatta düzeliyor gibiydim bir tık iyi hissediyordum yine başladı yir tir titriyorumBence kullanın ben ilk gebeliğimde geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu yüzünden kullanmıştım. Kullanmasam geçmeyecekti ve hastane yatışı verilecekti. O antibiyotikler gebelik için güvenli olan antibiyotik sınıfında oluyor zaten. İçmemek bebeğe zararlıdır asıl. Geçmiş olsun
Benim kiloluydu zaten hamileliklerim ve sonrasında boşanma ve başka problemler derken 18 kiloya çıkıp tüp mide oldum hamilelik değil stres kiloları kaldı bendeÖnceki gebeliklerinizde kalmış mıydı tabloda 3. gebelik diye gördüm benim ilk gebeliğimde lohusalığın ilk 40 günü mide bulantım olmuştu yemek yiyememiştim emzirince hamilelik kilolarım ve evlilik kilolarımın hepsi gitmişti 20 kg civarı
Şimdi 8 kg fazlam varken hamile kaldım 3 kg aldım 7 kg daha alsam veririm diye düşünüyorum eskisi kadar genç değilim düşündürüyor ama daha aktifim
Artık bundan sonra hızlı gidiyor zaten. Fazla yemiyormuşum gibi geliyor bana ama neyse ne yapalım. Hamileyken hiç dikkat edemicem sonra düşünürümBen bu hafta 3 kilo almışımMide bulantısı da bu hafta geçti ve yemeye başladım nihayet ama biraz hızlı gitmişim, şaşırdım.