Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    47
Buarada boğazım çok ağrıyor kızlar ıhlamur felan içebiliyor muyuz nane limon felan yada alternatif ne yapabilirim
Zencefil limon deneyin isterseniz bitki çaylarının çoğu yasak olunca ben hepsinden uzak duruyorum zencefili de bulantı zamanlarında doktor önermişti. Birde ballı süt içebilirsiniz belki iyi gelir çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim çok sağolun

Sonrasinda vermek dert degil tabii ki ama hamilelikte kilo alip hantallasmak istemiyorum sadece. Su an bile yatakta donerken zorlaniyorum

Ben ilk hamileyken 2 kucuk yeğenim vardi oncesinde onlarla yemekte ben ilgilenirdim ablam rahat ederdi son aylarda bi denk geldik oturdum yiyorum ablam aciklama yapmisti komsularina normalde boyle degil diye artik nasi yiyosam istahim hep aciktir ama hamilelikte daha da artiyo onumde yemek varsa yemeden duramiyorum neyse sefamiz olsun kilodur verilir bebeklere zarari olmasinda

Kullamiyorum doktorun verdiği takviyeleri içtiğim anda çıkarıyorum bu konuda çok yol alamadim
Kasilmalariniz icin magnezyum kullanirsaniz eger sizi bayagi rahatlatacaktir. Size nasil iyi geldigini deneye yanila bulmaya calisin. Yemekten once, sonra ya da yemekle birlikte.

Buarada boğazım çok ağrıyor kızlar ıhlamur felan içebiliyor muyuz nane limon felan yada alternatif ne yapabilirim
Çok geçmiş olsun. Ihlamur ve nane-limon içebilirsin demişti benim doktorum. Rezene ve adaçayını sormuştum ve içme demişti. Fakat unutmamak lazım ki günde 1-2 fincandan fazla içmemek gerekiyor

Ben ikinci de daha kolay vermiştim. Çünkü evde üç yaşında bir çocuğum daha vardı . Ne kadar hareketli olunursa o kadar çabuk gidiyor tâbi yaş faktörü de etkiliyordur.

Kızlar aşırı halsizlik başladı çok kötü oldum kbb ye gittim ilaçlar yazdı bi antibiyotik de verdi ama ateşlenirsen başla şimdilik başlama dedi az önce felaket üşüme aldı ateşim 38 oldu duş aldım şimdi umarım düşer gerek kalmaz antibiyotiğe ay ben böyle birşey görmedim etlerim kalçalarım döükülüyor boğazım yutkunamıyorum bu ne ya ve kısa bir tatil için İstanbul’a gelmişken çok kötü oldu bu daha nasip yatak döşek yatmak varmış tatilde kızım da dün çok kötüydü onu da götürdük beta bakterisi dedi kızıma da antibiyotik başladık dün bugün çok saha iyi . ondan mı kaptım acaba ya bugün ki kbb ic olabilir kapmışsındır çünkü bulaşıcı dedi

Kendi kadın doğum doktorum da aradım ilaçları almkullan dedi çünkü ateşin yükselirse o daha zararlı bebeğe dedi of ya hiç antibiyotik içmek istemiyorum napcam yaaa çocuğuma zarar verirse ya of

Kendi kadın doğum doktorum da aradım ilaçları almkullan dedi çünkü ateşin yükselirse o daha zararlı bebeğe dedi of ya hiç antibiyotik içmek istemiyorum napcam yaaa çocuğuma zarar verirse ya of
Doktorlar kullan dediyse bence kullan hasta olman halsiz dusmen daha kötü olur cok gecmis olsun

Bence kullanın ben ilk gebeliğimde geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu yüzünden kullanmıştım. Kullanmasam geçmeyecekti ve hastane yatışı verilecekti. O antibiyotikler gebelik için güvenli olan antibiyotik sınıfında oluyor zaten. İçmemek bebeğe zararlıdır asıl. Geçmiş olsun

Evet öyleymiş içtim ve biraz iyiy gibiydim şuan birden yşne çok kötü oldum 38.7 ateşim napcam bilmiyorum parol içtim zaten antibiyotik içtim hatta düzeliyor gibiydim bir tık iyi hissediyordum yine başladı yir tir titriyorum

Benim kiloluydu zaten hamileliklerim ve sonrasında boşanma ve başka problemler derken 18 kiloya çıkıp tüp mide oldum hamilelik değil stres kiloları kaldı bende

Ben bu hafta 3 kilo almışım Mide bulantısı da bu hafta geçti ve yemeye başladım nihayet ama biraz hızlı gitmişim, şaşırdım.
Artık bundan sonra hızlı gidiyor zaten. Fazla yemiyormuşum gibi geliyor bana ama neyse ne yapalım. Hamileyken hiç dikkat edemicem sonra düşünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…