- 24 Ağustos 2024
- 407
- 787
Aaaa erkek oldugu kesinlesmissss hayirli olsunn djdjs bizim de erkek ama isim secemedik bi tane buradan araklicam en sonBenim bebis erkek, pamir koyucaz biz. Pamir ismiyle ilgili duygu ve dusunceleriniz var midir? Benim tanidigim gordugum tum pamirler cok cool ve boyle yakisikli, sanki guclu insanlarmis gibi. O yuzden istedim biraz da
Rica ederim. Tekrar çok çok geçmiş olsun. Ben de 34 yaşındayım inşallah 2.kez anne olacağım. Ben de sakındıkça bir şey çıktı maalesef. İnşallah bundan sonrası rahat ve sağlıkla geçsin hepimiz için ve sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi. Biz iyi olalım ki onlar da iyi olsun inşallah.Ay çok şükür yaa içimi ferahlattınız teşekkür ederşmbende hemen başladım ama yine gece ateşim çıktı sabaha kadar düşmedi serum taktılar parol tabiki sadece şimdi iyiyim şükür 34 yaşındayım bu yaşıma kadar böyle ateş yaşamamıştım hatta ateş nedir bilmezdim olacağı varmış hemde tatilde oldu nasip daha bebeğim iyi olsun da gerisi önemli değil. Boğaz enfeksiyonu benimde zorla yutkunuyorum o böyle yaptı demek rabbim hiçbirimize yaşatmasın inşallah birdaha
Dondurma dediniz mecbur bu akşam yenecek hemen sipariş verdim kocişeErkek :) ben de tutmuyorum, annem bebek istiyo diyo beni cesaretlendiriyo hahahah ben de 176yim boyumdan dolayi zayif gorunuyorum hala ama yine de yeme potansiyelim var o yuzden secerek hem keyif alicagim istedigim hem de bebege yararli seylere yoneliyorum, insallah dondurma yararlidir icinde sut var
Sushi inanılmaz severim ve doğurur doğurmaz odaya sushi getirin dedim en yakınlarıma nick name beni benden alıyor şu an derin nefeslerle 4 ay erteliyorumİnşallah aminben de hareketliyim bebek zaten yatınca yatıyor hareketlenince o da tekmeye başlıyor demek ki çok fark ediyor onun için de. Kaslarımızı şimdiden hazırlamak lazım normal doğum için diye düşünüyorum
Enver Paşa geliyor aklıma Pamir dağlarında şehit olmuştu. Benim eşim de Enver Paşa hayranı. Enver ismini ikinci isim olarak düşünüyoruz biz de. Yağız Enver olarak. Buraya çok isim yazdım ya hangisini seçeceğiz cidden hiçbir fikrim yokBenim bebis erkek, pamir koyucaz biz. Pamir ismiyle ilgili duygu ve dusunceleriniz var midir? Benim tanidigim gordugum tum pamirler cok cool ve boyle yakisikli, sanki guclu insanlarmis gibi. O yuzden istedim biraz da
Değiştirsem mi acaba benim de canım çok çekiyor. Sadece o degil okudugum gordugum her seyi canım cekiyor bi tık fazla kilo almısım. Gecen bulyonların ne kadar saglıksız oldugunu okurken bulyon bile canım cektiSushi inanılmaz severim ve doğurur doğurmaz odaya sushi getirin dedim en yakınlarıma nick name beni benden alıyor şu an derin nefeslerle 4 ay erteliyorum
Sushi sevenler olarak gözlerimiz yaşlıDeğiştirsem mi acaba benim de canım çok çekiyor. Sadece o degil okudugum gordugum her seyi canım cekiyor bi tık fazla kilo almısım. Gecen bulyonların ne kadar saglıksız oldugunu okurken bulyon bile canım cekti
Pişmiş sushi yiyorum ben arada ya bişi olmaz heralde pişmişten :)Değiştirsem mi acaba benim de canım çok çekiyor. Sadece o degil okudugum gordugum her seyi canım cekiyor bi tık fazla kilo almısım. Gecen bulyonların ne kadar saglıksız oldugunu okurken bulyon bile canım cekti
Biz de Ada diye düşünüyoruz ama emin değilim halaBende lina düşünüyorum
Kız ben 30 yaşındayım benim keşfettimden siyaset ve buhran fışkırıyor larin kim haberim yok vallabazı isimler nicknameler insanlarla bütünlesir ve akla direkt o gelir ondan soyledim ilerde problem yasanmaması icin ben de surekli o isimde kim var diye bakarim. Ornegin aski memnudan sonra kimse bihter koymadi cocuguna ondan once vardi o isim. Larin de oyle iste twitterda pek guzel anilmayan bir ablamizismini yazarak aratabilirsiniz cogu kisi bilir yas grubumda (24 yasindayim)
25 yaşındayım ilk kez duydumbazı isimler nicknameler insanlarla bütünlesir ve akla direkt o gelir ondan soyledim ilerde problem yasanmaması icin ben de surekli o isimde kim var diye bakarim. Ornegin aski memnudan sonra kimse bihter koymadi cocuguna ondan once vardi o isim. Larin de oyle iste twitterda pek guzel anilmayan bir ablamizismini yazarak aratabilirsiniz cogu kisi bilir yas grubumda (24 yasindayim)
Yaaa ben de biliyorum onu maalesef ahahahahbazı isimler nicknameler insanlarla bütünlesir ve akla direkt o gelir ondan soyledim ilerde problem yasanmaması icin ben de surekli o isimde kim var diye bakarim. Ornegin aski memnudan sonra kimse bihter koymadi cocuguna ondan once vardi o isim. Larin de oyle iste twitterda pek guzel anilmayan bir ablamizismini yazarak aratabilirsiniz cogu kisi bilir yas grubumda (24 yasindayim)
inan ilgi alanim larin degil normal biriyim ahhahaha ben sadece minik kizimizin hayatini kurtarmak istemistim isteyen istedigini koysun fjfjjdkKız ben 30 yaşındayım benim keşfettimden siyaset ve buhran fışkırıyor larin kim haberim yok vallaalgoritma ilgi alanlarımıza göre tivit atıyor önümüze koymak isteyen kişi çok takılmasın buna bence :)
Ahahaha larinimizYaaa ben de biliyorum onu maalesef ahahahahİnsan etkileniyor cidden, ben de kimde ne isim var diye çok bakarım. Hatta Ada o sebeple koymasam mı diye düşünüyorum; herkes “Ada ben ayrılmak istiyorum “ diyor çünkü Ama böyle de geriye isim kalmıyor. Lara ismini çok severim bir güney sahilleri aşığı olarak ama şarkıcı Lara var vs vs…
Bende 25 ama hiç duymadımbazı isimler nicknameler insanlarla bütünlesir ve akla direkt o gelir ondan soyledim ilerde problem yasanmaması icin ben de surekli o isimde kim var diye bakarim. Ornegin aski memnudan sonra kimse bihter koymadi cocuguna ondan once vardi o isim. Larin de oyle iste twitterda pek guzel anilmayan bir ablamizismini yazarak aratabilirsiniz cogu kisi bilir yas grubumda (24 yasindayim)
bu ağrılar ne yazık ki bende de var. Üstelik benim kusmam da hiç azalmadı. O kadar ağır bir hamilelik geçiriyorum ki… bu yürüyememe oturamama ne yapacağını bilememe durumu tüketiyor insanı. Bebekler sağlıklı olsun da bu süreç hep geçici diyorum kendime…Selamlar herkese, şöyle son sayfaları okudum da herkesin keyfi yerinde gibi, çok sevindim
Ben 13.haftada bulantılar bitince hamilelik çok güzelmiş diye dolaşırken mutluluğum kısa sürdü, son 1 haftadır yürütmeyen siyatik ağrılarım başladı. Sol kalçada popoya doğru inanılmaz bi ağrı var ve yürüyemiyorum, eğilemiyorum ki yani ayakkabı giymeyi geçtim dişimi fırçalarken eğilmem gerektiğinde bile gözümden yaşlar akıyor. Henüz 21. haftamdayım ve simdiden bu kadar siddetli olması fiziksel ve mental olarak beni cook yıprattı, her gün magnezyum iciyorum, süt iciyorum ama bir ise yaramıyor. Sıcak su torbaları da denedim, sadece parol icersem biraz hafifliyor. Özellikle deneyimli kisilere sormak istiyorum, yasadınız mı böyle bir sey nasıl gecti, gecer mi?