Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Bağlı olduğum sağlık ocağı esenyurtta çok yoğun bir bölge aslında bende değiştirmek evime yakın yerden kayıt açmak istiyorum fakat sıkıntı olur diye değiştirmedim

kızlar bebişleriniz kaç haftalık. ben 19.haftamın içindeyim. cinsiyetleriniz belli mi? benim kızçem olacak... Larin ismini çok sevdim su perisi demekmiş, isim önerileriniz var mı ?

Ay çok şükür yaa içimi ferahlattınız teşekkür ederşm bende hemen başladım ama yine gece ateşim çıktı sabaha kadar düşmedi serum taktılar parol tabiki sadece şimdi iyiyim şükür 34 yaşındayım bu yaşıma kadar böyle ateş yaşamamıştım hatta ateş nedir bilmezdim olacağı varmış hemde tatilde oldu nasip daha bebeğim iyi olsun da gerisi önemli değil. Boğaz enfeksiyonu benimde zorla yutkunuyorum o böyle yaptı demek rabbim hiçbirimize yaşatmasın inşallah birdaha

ben de 5 kilo almis gibiyim simdilik, bakalim sonrasi nasil gecicek. bu arada cogu kisi son 2 ayda falan bebek artik buyudugu icin insanin yiyesi gelmiyor diyor, istahi kapanan da oluyomus. sanirim 6.ay sonu ve 7.ay basi en cok yenen zaman, sonra zamanla azaliyor gibi gorunuyor, insallah bize de oyle olur hafif ve rahat bir hamilelik gecirip doguma gireriz

bir de selen ozyurt`un dogum videosunu izleyeneniz var mi? ne kadar su gibi pat diye dogurdu cok hosuma gitti, hic epidural vs. de almadi. insallah ben de hic medikal mudahale olmadan dogurabilirim hersey yolunda gider, bebis icin en iyisi nasil geliyosa oyle olsun tabi ama vucuda ilac sokmadan dogal dogurabilmek buyuk bi nimet gibi geliyo <3 simdiden manifestlemeye basladim hahahah 777

Evet ben de izledim. Gercekten cok kolay dogum oldu onunki. Insallah bizimde oyle olur sanirim sancilari evde karsilayip, sancilarin sıklasma araligi dusunce hastaneye gitmek gerekiyor

kızlar bebişleriniz kaç haftalık. ben 19.haftamın içindeyim. cinsiyetleriniz belli mi? benim kızçem olacak... Larin ismini çok sevdim su perisi demekmiş, isim önerileriniz var mı ?
Cok guzel isim ama twitter kullanan herhangi birisi bunu koymazdi ufak bi search edin derim

Insallah hepimiz rahat ve mudehalesiz, yirtiksiz vs dogururuz amin. Ancak nedense kime sorsam manikurcuden tut en yakin arkadasa kadar normal dogum hikayelerinden hep negatif bahsettiler. Üzülmeye ve korkmaya basladım

Insallah hepimiz rahat ve mudehalesiz, yirtiksiz vs dogururuz amin. Ancak nedense kime sorsam manikurcuden tut en yakin arkadasa kadar normal dogum hikayelerinden hep negatif bahsettiler. Üzülmeye ve korkmaya basladım
Oyle kisileri dinlemeyin bile bence, kulak tikayin, eskiden hicbir imkan yokken herkes nasil normal doguruyosa simdi cok daha kolay olucak insallah bizim icin de. Annem hep normal dogurunca vucut anladigi icin otomatik icin temizleniyor yenileniyor kadin vucudu diyor, tabi ki sezaryan ya da normal hangisi bebis icin bizim icin saglikliysa oyle olucak olsun da ama gonlum normal dogumdan yana <3 kulak tikayin, herkes yapiyor biz de yapariiiiz

Benim bebis erkek, pamir koyucaz biz. Pamir ismiyle ilgili duygu ve dusunceleriniz var midir? Benim tanidigim gordugum tum pamirler cok cool ve boyle yakisikli, sanki guclu insanlarmis gibi. O yuzden istedim biraz da

Ben kendimi de tutmak istemiyorum açıkçası hani dikkat ederim sağlıksız olmasın diye ama yemek istiyorsam da yerim. Benim boy avantajım da var 170im arkadaşlarım sık sık az az ye diyorlar çünkü 2 saat sonra acıkıyorum eğer fazla yersem de bulantım oluyor. O dengeyi bakalım tutturacağım. Sizinkinin cinsiyeti ne?

Hiç dinlemiyorum sen de dinleme. O an gelince olacak bir şekilde. İlla ki acı yalanacak dünyaya can geliyor ama ben inanıyorum ki kadınlar çok güçlü bu yüzden doğumun üstesinden gelebiliyoruz. Hareket etmeye bak. Benim günlerim çok hareketli geçiyor. Ama yinede sezaryen gerekirse ona da çok tamamım. Sağlıklı olalım sağlıkla da bebişlerimiz gelsin

İnşallah amin ben de hareketliyim bebek zaten yatınca yatıyor hareketlenince o da tekmeye başlıyor demek ki çok fark ediyor onun için de. Kaslarımızı şimdiden hazırlamak lazım normal doğum için diye düşünüyorum

Erkek :) ben de tutmuyorum, annem bebek istiyo diyo beni cesaretlendiriyo hahahah ben de 176yim boyumdan dolayi zayif gorunuyorum hala ama yine de yeme potansiyelim var o yuzden secerek hem keyif alicagim istedigim hem de bebege yararli seylere yoneliyorum, insallah dondurma yararlidir icinde sut var

ben yoga yapiyorum, pelvik kaslar icin cok iyi geliyor tavsiye ederiiim :)

aa tw kullanıyorum ama duymadım hiç neden anlatır mısınız ?
bazı isimler nicknameler insanlarla bütünlesir ve akla direkt o gelir ondan soyledim ilerde problem yasanmaması icin ben de surekli o isimde kim var diye bakarim. Ornegin aski memnudan sonra kimse bihter koymadi cocuguna ondan once vardi o isim. Larin de oyle iste twitterda pek guzel anilmayan bir ablamiz ismini yazarak aratabilirsiniz cogu kisi bilir yas grubumda (24 yasindayim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…