- 7 Ağustos 2024
- 419
- 548
- 39
Benim 18+3 bugün henüz bişi hissetmiyorum. Önceki gebeliğimde tam 18+0 da hissetmiştim hatta o gün mide bulantım bitmişti çok iyi hatırlıyorumdün kontrolüm vardı aynısını söyledim, hissettiğini iddia eden çoğu kişi aslında bağırsak hareketi hissediyor ideali en erken 20-22. haftadır dedi.
Evet ama zayıfım yani onunda etkisi vardırilk gebelik mi sizin
Bende zayıfım ama sanırım ben hissizimEvet ama zayıfım yani onunda etkisi vardır
Bence kalın ve dolgulu olanlar daha iyi bel desteği de kalın olmalı, ayrıca bebek 10 kg 1 yaşı geçince sırtta taşımak bel ve sırt ağrısı yapmıyor.benim bir sorum olacak aslında taşıma açısından kalın saplılar mı bele daha çok ağrı yapıyor ince saplılar mı insanlar ikiye bölünmüş durumda
Bence bu ara başlanabilir; son ay uğraşmak çok zor olur.sizce bebek odasına kaçıncı haftada başlanmalı bizim bebek odası boyanacak vs mobilyasını direk gömme dolap yaptırmaya karar verdim hem duvara sabit olur içim rahat eder
Ayrıntılı ultrason sonrası (renk seçimi için) 7 ay bitmeden yapılmalı badana marangoz işleri temizlik istiyor kendinizi yormamak adınasizce bebek odasına kaçıncı haftada başlanmalı bizim bebek odası boyanacak vs mobilyasını direk gömme dolap yaptırmaya karar verdim hem duvara sabit olur içim rahat eder
Ben de öyle düşündüm son aylarda iyice ağırlaşacağız çünküAyrıntılı ultrason sonrası (renk seçimi için) 7 ay bitmeden yapılmalı badana marangoz işleri temizlik istiyor kendinizi yormamak adına
Ay sizin mide bulantısı daha geçmedi mi ?Bir kaç gündür akşamları feci bir mide yanması yaşıyorum; hatta şu an kalbim bile yanıyor öyle acı bişi…Mide bulantısı da geçmedi. Bazen hayatım boyunca böyle olacakmışım hissi kaplıyor içimi çok bunalıyorum. Neyse ki bu hafta annem geldi de bir nebze rahat ettim; yoksa çıldıracaktımİşe de gitmedim bu hafta artık.
Allah cidden annelerimize sağlık huzur uzun ömür versin
Ilık süt kadar rahatlatan bir şey yok mide yanmaları için. Resmen işkence yerken fark edilmiyor. İştahla yiyebildiğim için seviniyordum midem bir şeyler alabiliyor artık diye. Ama yemekten bir yarım saat sonra bir yanma başlıyor ki anlatamamBir kaç gündür akşamları feci bir mide yanması yaşıyorum; hatta şu an kalbim bile yanıyor öyle acı bişi…Mide bulantısı da geçmedi. Bazen hayatım boyunca böyle olacakmışım hissi kaplıyor içimi çok bunalıyorum. Neyse ki bu hafta annem geldi de bir nebze rahat ettim; yoksa çıldıracaktımİşe de gitmedim bu hafta artık.
Allah cidden annelerimize sağlık huzur uzun ömür versin
Ben zayıf değilim hissediyorum. Zayıflıkla da alakası yok benceBende zayıfım ama sanırım ben hissizim
mantıklıBence bu kangurular her türlü bel ağrısı yapıyor ya. Bir de sezaryen doğumsa dikişlere vuruyor bebeğin ayakları iyice eziyet. Verin babalara babalar taşısın 9 ay biz taşıdık biraz da onlar taşısın ilkinde öyle yaptım, şimdi de öyle yapacağım
Doktorum da bana yemekten 2 saat sonra dedi.Merhaba hanımlar,
Magnezyumu kahvaltı sonrası mı alıyorsunuz? Yoksa herhangi bir saatte mi?
Eczacı bugün bana kahvaltıdan iki saat sonra dedi, o yüzden bugün başlayamadım, siz nasıl kullanıyorsunuz merak ettim.
Hahahah hayır bence sizin bebiş sakinBende zayıfım ama sanırım ben hissizim
Doğduğunda da sakin olması temennim zaten gerçi en son ultrasonda da uyuyordu doktor dedi rahatsız edemedik senin kızı uyanmadı bir türlü dediHahahah hayır bence sizin bebiş sakinzaten 20-21 den sonra mecbur hissedeceksiniz az daha dayanın. 16-18 lerde hissetmek bence lüks
Bana doktorum ve eczacım mutlaka gece yatmadan 2-3 saat önce içmemi önerdi. Sizde neden kahvaltı demiş acabaMerhaba hanımlar,
Magnezyumu kahvaltı sonrası mı alıyorsunuz? Yoksa herhangi bir saatte mi?
Eczacı bugün bana kahvaltıdan iki saat sonra dedi, o yüzden bugün başlayamadım, siz nasıl kullanıyorsunuz merak ettim.
Hic öyle güçlü tekme beklemeyinheyecanla bekliyorum ara sıra karnımın altında bir şişlik gibi sanki birşey varmış gibi hissediyorum ama bu aralar gazımda çok ayırt edemiyorum güçlü tekmeler bekliyorum yani