Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    76
Bende de biooil ve lierac var ama dediğiniz gibi anlık etkisi güzel fakat sanki kalıcı değil. incia marka çatlak yağı aldım (krem gibi vazelin gibi hatta) sabah sürsem akşama kadar duruyor. Akşam sürsem sabaha kadar. Yalnız biraz yoğun yapılı olduğu için sanki kıyafetlere geçiyor. Tam bir düzen tutturamadım. Yine de tavsiye ederim

Ben birkaç defa yedim burger kingten. Normal zamanda da zararlı ama canım çekince güzel gitti açıkçası

Evet sanirim oyle bi sey kullanmak gerekiyor, ben bir de bebe yagini dustayken kurulanmamisken suruyorum o zaman da suyla beraber nemlendirmesi artip uzun sure yagli kaliyor. Ama o bitince sanirim coconut yagini denicem, o da olmazsa inciayi duydum ben, cok memnun herkes ona da bakarim. Tesekkurler

Yasak değil ya yiyebilirsin bence, sadece mayonez pastorize olmayan yumurtadan olursa sıkıntı olur belki . Ama sürekli yenmediği için sorun olmaz gibi

Valla benim de çiğköfte canım çekiyordu yedim birkaç kere. bir şey olmaz bence ama evde yapsanız daha iyi olur sonuçta homemade diye geçen hamburgercilerden bir farkı olmuyor evde yaptıklarımızın.

Kizlar iyi aksamlar begendiginiz erkek isimleri varsa benimle paylaşir misiniz
Kiz için bir suru guzel secenek var ama erkek icin pek yok gibi
O yuzden fikir bekliyorum sizden

Ben sari kantaron yagi kullaniyorum gercekten kuru bi cildim vardir ama uzun sure nemli tutuyor. Onu da deneyebilirsin

Ben sari kantaron yagi kullaniyorum gercekten kuru bi cildim vardir ama uzun sure nemli tutuyor. Onu da deneyebilirsin
Canim gebelikte kantaron yagini pek tavsiye etmiyorlar.
Bende ozel yaptirip hazirlattim ama kullanmadim
Çünkü kaslari gevşetme ozelligi taşıdığı icin düşüğe sebep olabilirmis.

Canim gebelikte kantaron yagini pek tavsiye etmiyorlar.
Bende ozel yaptirip hazirlattim ama kullanmadim
Çünkü kaslari gevşetme ozelligi taşıdığı icin düşüğe sebep olabilirmis.
Aa oyle mi bilmiyordum tesekkur ederim bilgi verdiginiz icin hindistan cevizi yagi alayim bende

Bende aynısıyım pişmiş sucuk yiyorum haftada yada on günde bir kahvaltıda canım istiyor yiyorum bugün burger yedim mesela aklıma yasak olduğu gelmedi niye yasakki burgu felan tavuk nurger yedim valla . İnşallah birşey olmaz

Kızlar benimde bulantı var öğürüp duruyorum kusmuyorum ama yani biraz azalmıştı geçen hafta bu hafta aşırı arttı milletin azalırken benim sanki arttı ya 13+3 bugün pik yaptı resmen
Bende bulantı 11. hafta sonrası başladı, sabahları diş fırçalarken ve genelde akşamları oluyordu ama 13-14. Hafta arası en şiddetli halini aldı geceleri uyuyamadım. ama 14.hafta sonrası bir anda gitti ve iştahım açıldı. Şuan 15. Haftadayım çok şükür sizinde geçecektir

Ben dün evde köftesini kendim yaptım içine ne kattığımı biliyorum patatesi de fırınladım. Sadece çiğ yumurta olduğundan mayonez kullanmıyorum.

Yarın 16 hafta yani tam 4 aylık oluyoruz olan belirtim de kayboldu. seyahatte oldugum icin doktoruma gitmeyi ertelemistim bir hafta kadar fakat yarin bulundugum yerde gitmeye calisacagim, psikolojim alt ust olmus durumda bir sey yoktur degil mi sizin belirtileriniz ne durumda acaba gogus hassasiyeti mesela devam ediyor mu

Lutfen endiselenip strese girme. Stres en büyük düşmanımız.
Bende 16+5 teyim
Hic bir belirtim yok sabah doktora gittim hersey yolundaydı cok şükür. Yani belirti dedigim saclarim dökülüyor gobegimdr tuylenme vs var
Ama meme ağrısı mide bulantisi tansiyon düşmesi vs yok
İkinci trimester cok rahat geciyor diyorlar

Teşekkür ederim. Hissedememek beni çok gerdi 50 kiloyum en son 12+2de baktık ac susuzdum kan vericem diye ama yerinde durmuyordu ona ragmen. Burda konusarak olmuyor ben yarın iyi bi yere gitmeye calısacagım. Cok istersin icinde kalır ya oyle bi sey yasarım diye nasıl korkuyorum anlatamam

Cok haklisin
Allahin izniyle guzel haberler alirsin yarin

Kizlar iyi aksamlar begendiginiz erkek isimleri varsa benimle paylaşir misiniz
Kiz için bir suru guzel secenek var ama erkek icin pek yok gibi
O yuzden fikir bekliyorum sizden
Benim de oğlum olacak. erkek ismi olarak çok fikir var aklımızda. Kız olsa direkt hazırdı ismi hiç uğraşmadan almila koyacaktık ama erkek olunca bir sürü seçenek arasında kalacağız. Erkek isimlerinde kişiyi niteleyen isimleri daha anlamlı buluyorum. Şimdilik aklımızda en baskın olarak Cihangir var ama zaman gösterecek.

14-16 haftalar arası belirtilerin kaybolduğu 2. Trimester dönemine denk geliyor. Ben de 14. Haftamdayım mide bulantılarım geçmedi ama biraz daha bir şeyler yiyebiliyorum baş dönmelerim azaldı gibi, daha az kusuyorum. Endişe duyacağınız bir durum yoktur inşallah merak etmeyin normal bence belirti azalması.

Ben Occitane’nın badem yağını ve organik shea butter’ini aldım. Beraber kullanınca özellikle gebelik çatlaklarına çok iyi geliyormuş.

Aslında çatlaktan çok ben o büzüşmeden korkuyorum. İlk gebeliğimde hafif çatladım hatta baya güzel bile duruyor çatlaklar ama büzüşme hiç olmadı yani gerginliği kaybetmedi cildim.

Belki bazı çatlakları önleyemez ama o büzüşmeyi bence kesinlikle önlüyor kremler. Micro çatlaklar oluşmuyor yani kremler sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…