- 22 Eylül 2014
- 512
- 609
Yarın alayım bariCanım bence al. 15. Haftadan sonra artık biliyorsun ki bebeğin kilosuda ölçülmeye başlanıyor. Ben bu kadar kusmama rağmen kesin dedimki bebek küçük kaldı. Ama ölçümlerde 120 gram çıktı hatta 2 gün önde çıktı. Diyeceğim şu ki ben o multivitaminleri içmesem hayatta bebeğim kilo alamazdı çünkü kusmaktan hiç bir şey yemedim faydalı. Tamamen vitaminler bebeğime yaradı. İçmeye çalış güzelim
Kan hapı yapıyormuş kabızlık ben hamile kalmadan öncede kabızlık sorunu yaşıyordum hamile kalınca daha fazla yaşadım hafta ancak çıkıyorum artı birde duphalac surubu kullanıyorum banamısın demedi doktoru. Kan hapını 20 haftada başlarız dedi kabızlıktan dolayı4 gündür kan hapı içiyorum, kabızlığım kan hapı sebebiyle mi sizce?
Doktoruma sormak istemedim, çok su içemedim belki ondandır demiştim.
Sizin tarife başlayacağım ben de.
Bende ikiz hamileyim 16+1 göbek varla yok arası16. Haftaya girdim ve kocaman göbeğim var bilmiyorum normalde hiç göbeğim olmazdı belki o yüzden büyük geliyor ama annemle görüntülü konuşurken gösterdim ikiz olmasın dediikiz olmadığını biliyorum da yine de bu göbek biraz fazla gibi geliyor
Magnezyum kullanımında baş ağrısı düzeliyorKızlar migren ağrısına çözümü olan varmi dünden beri fenayım
Hiç takviye vermedi doktor bana 15+2 yim acaba 16dami vereceklerMagnezyum kullanımında baş ağrısı düzeliyor
12den sonra Multivitamin magnezyum d vit damla verildi sorun isterseniz gidince doktora ben heryerim agriyo başım agriyo dedim magnezyum takviyesi basladiHiç takviye vermedi doktor bana 15+2 yim acaba 16dami verecekler
benimde çok başım ağrıyor bugünlerde sizin kaçıncı hafta da başladı baş ağrısı12den sonra Multivitamin magnezyum d vit damla verildi sorun isterseniz gidince doktora ben heryerim agriyo başım agriyo dedim magnezyum takviyesi basladi
Bende biraz buz koymustum başıma bir tane de parol aldim. O uyuttu. Uyuyunca duzeldiKızlar migren ağrısına çözümü olan varmi dünden beri fenayım
Ara ara oluyodu genelde 2 trimester da basladi magnezyumu ictigimdem beri baş ağrım yok çok şükür bendede migren vardı çünkübenimde çok başım ağrıyor bugünlerde sizin kaçıncı hafta da başladı baş ağrısı
Yok bende hayirli olsun cizginKızlar ben bugun 15+6 oldum ve karnimda hamilelik cizgisi olusmaya basladi sizde de var mi
Ben de bugun 16+5im dun farkettim, karnimin altinda hamilelik cizgisi olustugunuuuKızlar ben bugun 15+6 oldum ve karnimda hamilelik cizgisi olusmaya basladi sizde de var mi
Evet bende de varKızlar ben bugun 15+6 oldum ve karnimda hamilelik cizgisi olusmaya basladi sizde de var mi
Sağlıkla kucağına al canım :)Merhabalar kizlar. Bende bugun bebegimin cinsiyetini ogrendimerkek geliyor
maşallahMerhabalar kizlar. Bende bugun bebegimin cinsiyetini ogrendimerkek geliyor
bende çok hafif dik kahverengi bir çizgi var eğer bahsedilen çizgi buysa ama sanki önceden de vardı yada benim dikkatimi hiç çekmediBen de bugun 16+5im dun farkettim, karnimin altinda hamilelik cizgisi olustugunuuu