Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    76
Demir dokunuyorsa Solgar Gentle Iron alin kizlar yan etkisi hic yok. Doktor demir vercekti ben hep bunu kullanıyorum bunu alsam olur mu dedim olur dedi

Yarın alayım bari Zaten 4-5 gündür aşırı halsiz hissediyorum bayılcak gibiyim sürekli

4 gündür kan hapı içiyorum, kabızlığım kan hapı sebebiyle mi sizce?
Doktoruma sormak istemedim, çok su içemedim belki ondandır demiştim.
Sizin tarife başlayacağım ben de.
Kan hapı yapıyormuş kabızlık ben hamile kalmadan öncede kabızlık sorunu yaşıyordum hamile kalınca daha fazla yaşadım hafta ancak çıkıyorum artı birde duphalac surubu kullanıyorum banamısın demedi doktoru. Kan hapını 20 haftada başlarız dedi kabızlıktan dolayı

Bende ikiz hamileyim 16+1 göbek varla yok arası

12den sonra Multivitamin magnezyum d vit damla verildi sorun isterseniz gidince doktora ben heryerim agriyo başım agriyo dedim magnezyum takviyesi basladi
benimde çok başım ağrıyor bugünlerde sizin kaçıncı hafta da başladı baş ağrısı

herkese merhaba, haftasonu kontrol için gittiğimde rahmi besleyen sağ taraftaki damarlarda çentik olduğunu, sol tarafın normal olduğunu söyledi doktor. sol taraf açık olduğu için bir sıkıntı olmayacağını, protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini, bebeğin gelişiminin iyi olduğunu söyledi. bu konuyu araştırdığımda bu durumun tansiyona, gelişim geriliğine sebep olabileceği, tuzsuz beslenme gerektiği vs yazılmış.

önceki gebeliğimden kalan şeker hastalığım vardı. geçen haftadan beri şeker ölçümlerine tekrar başladım. diyete uymayınca baya yüksek çıkıyor tokluk şekeri. o sebeple hep şekersiz hem de tuzsuz beslenmeye çalışıyorum.

bi taraftan da benim göbeğim baya baya belli oluyor artık. bel fıtığım vardı zaten, yavaştan bel ağrıları da başladı. umarım sorunsuz şekilde tamamlayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…