Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    76
23+3 teyim 2 hafta once gittigimde doktor şekere bakalim yılbaşından sonra demisti ama yukleme mi yapicak napicak o anda sormadim şeker yüklemesi olayina geçenler var mi
Benim haftam geçti sanırım şeker yüklemesi yaptırmadım iki gebeliğimdede
Bazı doktorlar aç tok kanşekerini ölçüp ona göre karar veriyor bazıları direk yükleme yapıyor muhtemelen sizin haftanız tam şeker yüklemesine uygun yılbaşından sonra

Çok geçmiş olsun

İlkinde bende öyle olmuştum saçımda hiç dökülmüyordu harikaydıbu sefer çıkıyor valla saçlarımda dökülüyor halen

Doktorla görüştüm 24-28 hafta arasi ac karnina gel seker yuklemesi yapilcak dedi sanirim haftaya gitsem iyi olacak benim insulin direncim vardi zaten hamilelikten once de o yuzden sanirim direk yükleme yapilcak

ben de 25+3te gideceğim.

benim doktor da istersen yapalım istemezsen yapmayalım dedi. ben kendi gebeliğimde yaptım dedi. tamam yapalım dedim ben de ama umarım zararı olmaz. aslında 28. haftaya yakın gitsem daha mı iyi olur acaba diye düşündüm açıkçası. bebek daha da gelişmiş olur hem.

ve evet dediğiniz gibi bazı doktorlar aç tok kan şekerine bakıyorlarmış. daha iyi sanki. benim doktor direkt içecek içiriyor.
bir anda yüklü miktarda şeker alındığı için bazı gebeleri sarsabiliyormuş, mümkünse tek gitmeyin randevunuza

Evet çok güzel bir noktaya değinmişsin
Kusanlar ve bayılanlar oluyor oyüzden dikkat etmek gerekiyor

benim de hiç çıkmıyor. önceki gebeliğimde de böyle olmuştu. ilki erkekti bu kız:)

çok geçmiş olsun neyseki önlemi alınmış umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız .Nasıl farkedildi vajinal ultrason ölçümüne göremi karar verildi yoksa direk karından ultrason ilemi anlaşıldı?

Ah çok şok geçmiş olsuninşallah bebişinşz sizinle kalır ikiniz de sağlıkla ilerleyip ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

ben 21+2yim bebiş 575 gr. haftasından ileride ultrasonda 23 haftalık gözüküyor. 4 kg aldım simdiye kadar bebeğin sıvısı ödemim ve kgsi derken çok da almadım ama bebiş ne var ne yoksa emmiş benden şifa olsun :) başına gelen var mı 1,5 hafta önde gidiyor dedi doktorum

Her hafta haftası farklılaşabilir iki hafta önde iki hafta geride gitmesi normal bir durum
Birde o ölçümler kesin olmayabiliyor
Hatta duymuşsunuzdur belki doğum zamanı bebeğe kilolu dediler 4 civarı dediler doğduki zayıf küçük bişey

Çok geçmiş olsun umarım her ley yolunda gider bundan sonra kolaylıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi <3 Rahmi tıkayan sıvı mı bozulmuş peki? Nasıl farkedildi?

Ben 8 kilo almışım benim bebe normal haftasıyla ama djfjd bana yaramış

Valla benim bebo da haftasıyla uyumlu ama ben haftamla uyumlu değilim

Çok geçmiş olsun. Her ağrıya gebelikte olur, bebek büyüyor diyoruz ama Allah'tan fark edilmiş durumunuz. İnşallah sağlıkla atlatıp haftalarınızı da sağlıkla tamamlarsınız

Nsilsiniz kizlar ? Ben bu ara cok agri cekiyorum ya karnimin ici aciyo resmen is yaparken cok yoruluyorum 5 dk dinlenmeden geçmiyo salı günü ayrintili ultrasona gittim kendi doktoruma gostericem sonuclari su agrilar hafiflese cok iyi olcak günlük islerimi halledemez oldum

26+2deyiz artık baya hareketli ağrılarım başladı çok yorulunca belimden kalçama doğru ağrılar giriyor bel fıtığının da etkisi var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…