Benim haftam geçti sanırım şeker yüklemesi yaptırmadım iki gebeliğimdede23+3 teyim 2 hafta once gittigimde doktor şekere bakalim yılbaşından sonra demisti ama yukleme mi yapicak napicak o anda sormadimşeker yüklemesi olayina geçenler var mi
Çok geçmiş olsunKızlar hiçbir ağrıyı hafife almayın benim 5,6 gündür kalça kısmım içerden ağrıyordu bebek büyüyor dedi herkes. Bugün perinatolojıye geldim 21+1 ultrasonda 1 hafta ondeydi. Bebegımın hiçbir sorunu yokmuş derken . Rahmıme baktı ve bebek düşmek üZereymıs acil serklaja alındım dikiş atıldı . Korkunc saatler geçirdim. 4,5 gün önce takıplı doktoruma gittim halbuki nasıl görmez nasıl bilmez bana hersey yolunda demıstı . Yeni kendime geldim 3,4 gün hastanede olacağım. Enfeksiyon riskine karşı umarım bebegım bana tutunur… lütfen dua yollar mısınız
İlkinde bende öyle olmuştum saçımda hiç dökülmüyordu harikaydıHepinize merhaba hamişlerrr :) ben vücudumda bir şey farkettim sizde de var mı merak ediyorum. Özellikle kollarımda ve bacaklarımda nerdeyse 3 aydır kıl çıkmıyor vücudumdaki tüyler aşırı azaldı kaşlarım bile seyrekleşmeye başladı. Normal bir durum mu bu? Benzer bir şey yaşayan var mı aranızda? Kolumu en son ne zaman aldım hatırlamıyorum hala bomboş. Aslında kötü bir şey değil ama merak ettim valla :)
Doktorla görüştüm 24-28 hafta arasi ac karnina gel seker yuklemesi yapilcak dedi sanirim haftaya gitsem iyi olacakBenim haftam geçti sanırım şeker yüklemesi yaptırmadım iki gebeliğimdede
Bazı doktorlar aç tok kanşekerini ölçüp ona göre karar veriyor bazıları direk yükleme yapıyor muhtemelen sizin haftanız tam şeker yüklemesine uygun yılbaşından sonra
ben de 25+3te gideceğim.Benim haftam geçti sanırım şeker yüklemesi yaptırmadım iki gebeliğimdede
Bazı doktorlar aç tok kanşekerini ölçüp ona göre karar veriyor bazıları direk yükleme yapıyor muhtemelen sizin haftanız tam şeker yüklemesine uygun yılbaşından sonra
Evet çok güzel bir noktaya değinmişsinben de 25+3te gideceğim.
benim doktor da istersen yapalım istemezsen yapmayalım dedi. ben kendi gebeliğimde yaptım dedi. tamam yapalım dedim ben de ama umarım zararı olmaz. aslında 28. haftaya yakın gitsem daha mı iyi olur acaba diye düşündüm açıkçası. bebek daha da gelişmiş olur hem.
ve evet dediğiniz gibi bazı doktorlar aç tok kan şekerine bakıyorlarmış. daha iyi sanki. benim doktor direkt içecek içiriyor.
bir anda yüklü miktarda şeker alındığı için bazı gebeleri sarsabiliyormuş, mümkünse tek gitmeyin randevunuza
benim de hiç çıkmıyor. önceki gebeliğimde de böyle olmuştu. ilki erkekti bu kız:)Hepinize merhaba hamişlerrr :) ben vücudumda bir şey farkettim sizde de var mı merak ediyorum. Özellikle kollarımda ve bacaklarımda nerdeyse 3 aydır kıl çıkmıyor vücudumdaki tüyler aşırı azaldı kaşlarım bile seyrekleşmeye başladı. Normal bir durum mu bu? Benzer bir şey yaşayan var mı aranızda? Kolumu en son ne zaman aldım hatırlamıyorum hala bomboş. Aslında kötü bir şey değil ama merak ettim valla :)
çok geçmiş olsun neyseki önlemi alınmış umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız .Nasıl farkedildi vajinal ultrason ölçümüne göremi karar verildi yoksa direk karından ultrason ilemi anlaşıldı?Kızlar hiçbir ağrıyı hafife almayın benim 5,6 gündür kalça kısmım içerden ağrıyordu bebek büyüyor dedi herkes. Bugün perinatolojıye geldim 21+1 ultrasonda 1 hafta ondeydi. Bebegımın hiçbir sorunu yokmuş derken . Rahmıme baktı ve bebek düşmek üZereymıs acil serklaja alındım dikiş atıldı . Korkunc saatler geçirdim. 4,5 gün önce takıplı doktoruma gittim halbuki nasıl görmez nasıl bilmez bana hersey yolunda demıstı . Yeni kendime geldim 3,4 gün hastanede olacağım. Enfeksiyon riskine karşı umarım bebegım bana tutunur… lütfen dua yollar mısınız
Ah çok şok geçmiş olsunKızlar hiçbir ağrıyı hafife almayın benim 5,6 gündür kalça kısmım içerden ağrıyordu bebek büyüyor dedi herkes. Bugün perinatolojıye geldim 21+1 ultrasonda 1 hafta ondeydi. Bebegımın hiçbir sorunu yokmuş derken . Rahmıme baktı ve bebek düşmek üZereymıs acil serklaja alındım dikiş atıldı . Korkunc saatler geçirdim. 4,5 gün önce takıplı doktoruma gittim halbuki nasıl görmez nasıl bilmez bana hersey yolunda demıstı . Yeni kendime geldim 3,4 gün hastanede olacağım. Enfeksiyon riskine karşı umarım bebegım bana tutunur… lütfen dua yollar mısınız
Her hafta haftası farklılaşabilir iki hafta önde iki hafta geride gitmesi normal bir durumben 21+2yim bebiş 575 gr. haftasından ileride ultrasonda 23 haftalık gözüküyor. 4 kg aldım simdiye kadar bebeğin sıvısı ödemim ve kgsi derken çok da almadım ama bebiş ne var ne yoksa emmiş benden şifa olsun :) başına gelen var mı 1,5 hafta önde gidiyor dedi doktorum
Çok geçmiş olsunKızlar hiçbir ağrıyı hafife almayın benim 5,6 gündür kalça kısmım içerden ağrıyordu bebek büyüyor dedi herkes. Bugün perinatolojıye geldim 21+1 ultrasonda 1 hafta ondeydi. Bebegımın hiçbir sorunu yokmuş derken . Rahmıme baktı ve bebek düşmek üZereymıs acil serklaja alındım dikiş atıldı . Korkunc saatler geçirdim. 4,5 gün önce takıplı doktoruma gittim halbuki nasıl görmez nasıl bilmez bana hersey yolunda demıstı . Yeni kendime geldim 3,4 gün hastanede olacağım. Enfeksiyon riskine karşı umarım bebegım bana tutunur… lütfen dua yollar mısınız
Ben 8 kilo almışım benim bebe normal haftasıyla ama djfjd bana yaramışben 21+2yim bebiş 575 gr. haftasından ileride ultrasonda 23 haftalık gözüküyor. 4 kg aldım simdiye kadar bebeğin sıvısı ödemim ve kgsi derken çok da almadım ama bebiş ne var ne yoksa emmiş benden şifa olsun :) başına gelen var mı 1,5 hafta önde gidiyor dedi doktorum
26. haftaya denk gelecek şeker yüklemesiKacinci hafta oluyor sizin
Valla benim bebo da haftasıyla uyumlu ama ben haftamla uyumlu değilimben 21+2yim bebiş 575 gr. haftasından ileride ultrasonda 23 haftalık gözüküyor. 4 kg aldım simdiye kadar bebeğin sıvısı ödemim ve kgsi derken çok da almadım ama bebiş ne var ne yoksa emmiş benden şifa olsun :) başına gelen var mı 1,5 hafta önde gidiyor dedi doktorum
Çok geçmiş olsun. Her ağrıya gebelikte olur, bebek büyüyor diyoruz ama Allah'tan fark edilmiş durumunuz. İnşallah sağlıkla atlatıp haftalarınızı da sağlıkla tamamlarsınızKızlar hiçbir ağrıyı hafife almayın benim 5,6 gündür kalça kısmım içerden ağrıyordu bebek büyüyor dedi herkes. Bugün perinatolojıye geldim 21+1 ultrasonda 1 hafta ondeydi. Bebegımın hiçbir sorunu yokmuş derken . Rahmıme baktı ve bebek düşmek üZereymıs acil serklaja alındım dikiş atıldı . Korkunc saatler geçirdim. 4,5 gün önce takıplı doktoruma gittim halbuki nasıl görmez nasıl bilmez bana hersey yolunda demıstı . Yeni kendime geldim 3,4 gün hastanede olacağım. Enfeksiyon riskine karşı umarım bebegım bana tutunur… lütfen dua yollar mısınız
Ben yaptırdım çok şükür çıkmadı anlatıldığı gibi zor geçmedi neyse ki23+3 teyim 2 hafta once gittigimde doktor şekere bakalim yılbaşından sonra demisti ama yukleme mi yapicak napicak o anda sormadimşeker yüklemesi olayina geçenler var mi
Perşnatolojıye gitmiştim orda oğrendım ultrasondan . Ultrasondan görülüyor demek ki.Çok geçmiş olsunkendi doktorunuz nasıl anlamamış? Bir de alttan muayenede mi anladılar ultrasonda belli olmuyor muymuş