Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Yumurtlama sonrası 13. Gündeyim reglime tahmini 2 gün kaldı. Ovulasyondan sonraki 15. Gün oluyorum genelde. Sabah ilk idrarla Predictor early yaptım şöyle bir gölge var gibi anlamadım ama bence negatif kızlar ne diyorsunuz? @eva0108 @Evanora @fufucum topraktonlari topraktonlari ve diğer etiketleyemediğim kızlar
Ben gölge görüyorum canım, inşaallah vardır🩷 28 veya 29 una kadar bekle birdaha yap istersen. Benimde 2 günüm kaldı hala yapmadım tutuyoruö kendimi🥹

Evet canm aslında öyle ama gördüm ki kv kp hıc WC'ye ble kalkmıyor gece ve derin uykudalar 🤣 benm göğüs ucuma dokunamasgm an catlamıs oluyor 😊. Problem etmyecegm ılskıyi
Bu kadar sıkışık dönemde senden bekliyorum nedense hadi bakalım 😍😍😍
Freely diye bir markaydı bugün yaptığım kaset test bir gün öncede ovula adında erken gebelik testi yaptım oda ertesi gün kıl gibi ince çizgi olmuş kalmış öyle kendi kendine😂😂
Canım sen tek atımlık kurşunla tutturacaksın bence 😍😍😍😍

Ben gölge görüyorum canım, inşaallah vardır🩷 28 veya 29 una kadar bekle birdaha yap istersen. Benimde 2 günüm kaldı hala yapmadım tutuyoruö kendimi🥹
Evet bende 28inde yapıcam tekrar bakalım 🥰🥰 metalik tat daha önce hiç yaşamadıysan büyük ihtimalle gebeliktir canımm😍 demir ilacı filan kullanmıyorsan tabii
13 Aralık, seninkiyle aynı sanırım bekliyorum bakalım 🤔
Birlikte bekleyelimm umarım hayırlı haberler alırız 🙏🤗
Ayyy iyice heyecanlandım son 2 gün🥺❤️
😍😍

Yumurtlama sonrası 13. Gündeyim reglime tahmini 2 gün kaldı. Ovulasyondan sonraki 15. Gün oluyorum genelde. Sabah ilk idrarla Predictor early yaptım şöyle bir gölge var gibi anlamadım ama bence negatif kızlar ne diyorsunuz? @eva0108 @Evanora @fufucum topraktonlari topraktonlari ve diğer etiketleyemediğim kızlar
Yaaa bence hamilesin canım yarında tekrarla koyulaşınca kan ver hemen 😍😍😍😍😍😍😍

Benim de bir günüm kaldı. Umarım güzel haberler gelir senden de. Hiç erken test yaptın mı öncesinde?
Geçen 2 ay erkenden testler yapıyordum. Bu ay için yapmayacağım dedim son güne kadar bekleyip öyle yapacağım. Ve bu ay hamile kalacağıma hiç zannetmiyordum çünki ovulasyon döneminde sadece 1 kere değerlendirebildik zamanımız yoktu. Olmaz ya diyordum. Ama birkaç gün önce ilk defa pembe damla geldi yerleşme kanaması olabilir diye çok umutlandım. Birde ağzımda metal tadı var oyüzden çok heycanlıyım🥹 inşaallah yarın senin güzel haberlerini alırız😍❤️

Evet bende 28inde yapıcam tekrar bakalım 🥰🥰 metalik tat daha önce hiç yaşamadıysan büyük ihtimalle gebeliktir canımm😍 demir ilacı filan kullanmıyorsan tabii

Birlikte bekleyelimm umarım hayırlı haberler alırız 🙏🤗

😍😍
Evet ilk defa yaşadım denir ilacı kullanmıyorum. İnşallah güzel haberlerini alırız😍
Buarada hamileysek eğer, ağustos annesimi eylül annesimi oluyoruz?🥹

Kızlaarrr,
Maalesef, bu kadar belirti ve teste negatif. Nasip değilmiş ne diyeyim. Vardır rabbimin bildiği zamanı vardır deyip beklicem. 🥹🥹🥲🥲 birazdan kontrole gidicem 🥲

Eklentiler

• 1000005376.jpg
    1000005376.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım sat 18 Aralık ve daha öncesi olmam gerekiyordu bende o gün ovu testi yaptım pik değildi ama koyuydu emin olamayınca üç gün boyunca ateş ve akıntı takibi yaptım bu demek oluyorki geç yumurtluyorum bu ay ateş 36,2 37,1 37,4 o günler 1 gün arayla ilişki yaşadım şuan 8 gün gecikmem var yeni adet tarihini geç yumurtlamaya göre ne zmn beklemem gerekir

Geçen 2 ay erkenden testler yapıyordum. Bu ay için yapmayacağım dedim son güne kadar bekleyip öyle yapacağım. Ve bu ay hamile kalacağıma hiç zannetmiyordum çünki ovulasyon döneminde sadece 1 kere değerlendirebildik zamanımız yoktu. Olmaz ya diyordum. Ama birkaç gün önce ilk defa pembe damla geldi yerleşme kanaması olabilir diye çok umutlandım. Birde ağzımda metal tadı var oyüzden çok heycanlıyım🥹 inşaallah yarın senin güzel haberlerini alırız😍❤️
Ben bir kere ilişki yaşayarak yıllar önce hamile kaldığımı öğrenmiştim her şey olabilir 😍🫶🫶🫶 bir iki gün içince güzel haberler alalım umarım yaa 🤲🤲🤲

Kızlaarrr,
Maalesef, bu kadar belirti ve teste negatif. Nasip değilmiş ne diyeyim. Vardır rabbimin bildiği zamanı vardır deyip beklicem. 🥹🥹🥲🥲 birazdan kontrole gidicem 🥲
Üzülme bir dahaki aya umarım güzel şeyler olacaktır 🙏🙏 moralini sakın bozma çok etkiliyor akışa bırak doktor kontorlllerini yap.. reglin ne zamandı

X