Ben 15+1 bugun, mide bulantım var
En buyuk umudum 16. hafta bitince bulantının da bitmesi...Eger bitmez ise hareketleri hissetmeye baslayınca gecer heralde diye dusunuyorum...Ben ilk gebeligimde boyle şiddetli bişi yaşamadım cidden, yaşamış olsam unutulacak gibi değil bu bulantılar.
İlk gebeligimde de uzun surmustu bulantılarım ama bu kadar siddetli degildi, ara ara kokulardan tiksiniyordum sadece.
Cok iyi hatırlıyorum 18. hafta hareketlerini hissetmiştim ve mide bulantım koku hassasiyetim olmamıştı bi daha.
Bence bu donemde bulanmasının sebebi yine hormonal degisiklikler, betahcg bu sefer de düşüyor ya ondan olabilir :/ Geçecek inşallah hepsi <3 Valla dua mı edelim napalım bilmiyorum kimsenin elinden bişi de gelmiyor...Annem soruyor geleyim mi kızım diye, gelsen napacaksın diyorum. Doktora soruyorum, yapacak bişi yok diyor gel serum takalım diyor. Kimsenin yapabilecek hiçbir şeyi yok bu duruma ne kadar ilginç...
Erkekler bu durumu yaşasaydı, size şöyle söyleyeyim bütün tıp ayaklanırdı ve buna çözüm bulunurdu kesin. Bir yazı okumuştum, kadın bedeni tıpta yeteri kadar çalışılmadığı için kadın bedeni hakkında aslında çok az şey biliniyormuş, bu da bilinmeyenlerden bir tanesi işte.