- 24 Ağustos 2024
- 443
- 884
Tamamen eğlencesine bu yorumlar yapılıyo bence shdsj ben de merakımdan tabloya baktım saydım neredeyse eşit ve daha çoğu yazmıyo. Bu arada bence bu sene erkek senesiKızlar yanlış anlamazsanız bir şey soracağım. 4kişi cinsiyet belli oldu erkek diyor mesela sonra bir kişi kız diyor aa bu ay kız ayı diyorsunuz. Bir iki değil çok okudum bunu sebebini merak ettim. Çünkü bana ilginç geldi. Evet ilk açıklayanların çoğu kızdı ama sonra eşitlendi bence
Yani benim de erkek ve benimki yazmıyor meselaTamamen eğlencesine bu yorumlar yapılıyo bence shdsj ben de merakımdan tabloya baktım saydım neredeyse eşit ve daha çoğu yazmıyo. Bu arada bence bu sene erkek senesi
15+4 teyim herkes bulantın azalacak dedi 2. Trimestır balayı gibi dedi. Şu mesajı yazdığım saate bakın!! Bulantıyla uyanıyorum artık. Çok şiddetlendi azalacağına. Anlamıyorum ben mi anormalimKızlar benimde bulantı var öğürüp duruyorum kusmuyorum ama yani biraz azalmıştı geçen hafta bu hafta aşırı arttı milletin azalırken benim sanki arttı ya 13+3 bugün pik yaptı resmen
Ben 15+1 bugun, mide bulantım var15+4 teyim herkes bulantın azalacak dedi 2. Trimestır balayı gibi dedi. Şu mesajı yazdığım saate bakın!! Bulantıyla uyanıyorum artık. Çok şiddetlendi azalacağına. Anlamıyorum ben mi anormalim
Cok dogru. Hamile olabilselerdi bizim gibi haftalarca sürünselerdi hamilelik boyu izinli olurlardi diye dusundum gecen ben de. Uzun sure oturmak bile eziyet sonucta.Erkekler bu durumu yaşasaydı, size şöyle söyleyeyim bütün tıp ayaklanırdı ve buna çözüm bulunurdu kesin. Bir yazı okumuştum, kadın bedeni tıpta yeteri kadar çalışılmadığı için kadın bedeni hakkında aslında çok az şey biliniyormuş, bu da bilinmeyenlerden bir tanesi işte.
hergün kefir ve 3 tane gün kurusu kayısı bende kan hapından sonra hiç kabızlık olmadı bu şekilde13+6 için baya belli oluyor
Zaten 65 ile hamile kaldım biraz göbüşlüydüm. Artık saklayamıyorum
Ben de çok gazlıyımgöbek saklamak zorlamaya başladı benim de
Gynoferondan sonra bağırsaklarım da tembelleşti. Eskiden tıkır tıkır işleyen bir rutinim vardı .
Benim gibi olan kabızlığına çözüm bulabilen var mı?
3 gündür ilacı bıraktım artık (demir depolarımın dolu olmasına güvenerek). Zaten Akdeniz tipi beslenmem vardı, lif sıvı tüketimini artırdım da eskisine dönemedim
Kadın hastalıklarında da aynı muhabbet. 50 sene önce hangi ilaçsa şimdi de aynı ilacı kullanıyor kadınlar çünkü erkekler yaşamadığı için geliştirilmiyorCok dogru. Hamile olabilselerdi bizim gibi haftalarca sürünselerdi hamilelik boyu izinli olurlardi diye dusundum gecen ben de. Uzun sure oturmak bile eziyet sonucta.
Değilsin canım, ben de senin gibiyim...15+4 teyim herkes bulantın azalacak dedi 2. Trimestır balayı gibi dedi. Şu mesajı yazdığım saate bakın!! Bulantıyla uyanıyorum artık. Çok şiddetlendi azalacağına. Anlamıyorum ben mi anormalim
4 gündür kan hapı içiyorum, kabızlığım kan hapı sebebiyle mi sizce?hergün kefir ve 3 tane gün kurusu kayısı bende kan hapından sonra hiç kabızlık olmadı bu şekilde
kan hapı kabızlık yapıyormuş ama bende hiç yapmadı dediğim gibi ama ben hergün kuru kayısı ve kefir ekliyorum beslenmeme4 gündür kan hapı içiyorum, kabızlığım kan hapı sebebiyle mi sizce?
Doktoruma sormak istemedim, çok su içemedim belki ondandır demiştim.
Sizin tarife başlayacağım ben de.
Kan ilaci ne icin veriliyor acaba. ? Bana ne demir ne kan hic bisey vermediler bahsi bile acilmadi daha dogrusu. Kacinci haftadan sonra kullaniliyor ?kan hapı kabızlık yapıyormuş ama bende hiç yapmadı dediğim gibi ama ben hergün kuru kayısı ve kefir ekliyorum beslenmeme
eksiklik yoktur belki bende de aman aman bir eksiklik yoktu ama bebeğinn büyümesi için oksijene ihtiyaç var bu da demir ve kan hapıyla mümkün dedi gyno ferro diye bir ilaç verdi sabah akşam aç karna içiyorum hem o halsizlikte gitti bende bilmiyorum bu ilaçtan dolayı mıdır? 2. trimesterde başladık biz 13. hafta civarı folik asiti bıraktıktan sonraKan ilaci ne icin veriliyor acaba. ? Bana ne demir ne kan hic bisey vermediler bahsi bile acilmadi daha dogrusu. Kacinci haftadan sonra kullaniliyor ?
Reçeteli ilaç ismi yazmam pek doğru olmayabilir.Kan ilaci ne icin veriliyor acaba. ? Bana ne demir ne kan hic bisey vermediler bahsi bile acilmadi daha dogrusu. Kacinci haftadan sonra kullaniliyor ?
Aynı durumdayız.eksiklik yoktur belki bende de aman aman bir eksiklik yoktu ama bebeğinn büyümesi için oksijene ihtiyaç var bu da demir ve kan hapıyla mümkün dedi gyno ferro diye bir ilaç verdi sabah akşam aç karna içiyorum hem o halsizlikte gitti bende bilmiyorum bu ilaçtan dolayı mıdır? 2. trimesterde başladık biz 13. hafta civarı folik asiti bıraktıktan sonra
Sehir degistirmek durumunda kaliyorum farklı doktorlara gittim genel olarak o yuzden mi atladilar acaba diye düşündüm.eksiklik yoktur belki bende de aman aman bir eksiklik yoktu ama bebeğinn büyümesi için oksijene ihtiyaç var bu da demir ve kan hapıyla mümkün dedi gyno ferro diye bir ilaç verdi sabah akşam aç karna içiyorum hem o halsizlikte gitti bende bilmiyorum bu ilaçtan dolayı mıdır? 2. trimesterde başladık biz 13. hafta civarı folik asiti bıraktıktan sonra
Cok gecmis olsun. Cok zor olmaliReçeteli ilaç ismi yazmam pek doğru olmayabilir.
Benim kan değerlerim çok düştü bu sebeple verildi, arada kanamam da oldu kaza yapmıştım eskiler hatırlar
10 kilo verip ayılıp bayılıp kanım da düşük olunca yazıldı.
Ne mutlu ki size ihtiyaç olmamış, olsa inanın doktorlar atlamıyorlar.
Ben perişan durumdayım.
8 tane farklı takviye kusma engelleyici kan ilacı alıyorum.
Benim bu hafta da kesilmezse haftaya yatış verecek doktorum, serum takılacak
siz bir sorun ama eksik olsa mutlaka atlamazlardı zaten soruyorlar kullandıpın ilaç var mı diyeSehir degistirmek durumunda kaliyorum farklı doktorlara gittim genel olarak o yuzden mi atladilar acaba diye düşündüm.
Bende 16 hastalığım folik asiti birak diyende olmadi hala kullaniyorumyarin cinsiyet icin gidecegim bunlarida bi sorayim
Bende kullanmıyorum. Sadece elenetal 2 kullanıyorum multivitamin. Onun haricinde bir ilaç kullanmıyorum, değerlere göre veriyolar galiba 16 haftayım bu aradaKan ilaci ne icin veriliyor acaba. ? Bana ne demir ne kan hic bisey vermediler bahsi bile acilmadi daha dogrusu. Kacinci haftadan sonra kullaniliyor ?
Tek olmamam beni biraz rahatlatti teşekkür ederimBende kullanmıyorum. Sadece elenetal 2 kullanıyorum multivitamin. Onun haricinde bir ilaç kullanmıyorum, değerlere göre veriyolar galiba 16 haftayım bu arada
Benim doktorum 12.haftadan sonra folik asiti biraktirdi. 15.haftanin basindan beri de gyno ferro sanol ve decavit kullaniyorum ama bana hic kan tahlili vs yapmadi direkt bunlari kullanmaya baslayabilirsin dediSehir degistirmek durumunda kaliyorum farklı doktorlara gittim genel olarak o yuzden mi atladilar acaba diye düşündüm.
Bende 16 hastalığım folik asiti birak diyende olmadi hala kullaniyorumyarin cinsiyet icin gidecegim bunlarida bi sorayim