- 1 Nisan 2014
- 2.428
- 3.524
Hoşgeldiniz hayırlı olsunSelamlar bende katildim aranizaaa insallah hepimiz sag salim aliriz yavrularimizi kucagimiza
Dun muayene oldum ve 4.5 haftalik gebe oldugumu ogrendim bendee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz hayırlı olsunSelamlar bende katildim aranizaaa insallah hepimiz sag salim aliriz yavrularimizi kucagimiza
Dun muayene oldum ve 4.5 haftalik gebe oldugumu ogrendim bendee
heralde gebelik haberini yeni yeni almaya baslicak insanlar olacaktir oyle oyle dolacaktir diye umuyorum <3Aslında ben herkese mesajını gördüğüm kadarıyla hoşgeldin derim aramıza gelsinler diye sıcaklık oluşması için biraz tecrübeliyim diye cevabta vermeye çalışırım
Bende anlamadım heralde zaman geçtikçe biraz daha toparlanacaktır
Şimdi bende durum şöyle mart 25 doğumlu
Görünüyor ama normal olacağı için sancı bekleyeceğim marr geubundakilerin çoğunluğu sezaeyen gibi konuşuyor muhtemelen erken olacak şubat olur doğum tarihleri ortalama benimki nisanada sarkabilir martın sonu bende ikisinide takip edeyim dedim zaten ilk sayfaya bakarsan kimler yazmış bölümüne nekadar mesaj yazdığımı görürsün
kuzum uzuldum cok, gec dollenme gibi birsey olabilir mi bazilari adet gecikmesinden 10 gun sonra goruyor testte silik cizgiyi bileYok canm ya değilim adete 3 gün var kan verdim negatif moralim bozuldu daha benden geçti artık
Bugün ilk kez ultrasonda da baktırdım 4 haftalıkmış keseyi Allaha şükür gördük ama beta değeri yeni çıktı doktoru arayıp soramadımİkizlerde yüksek çıkar genelde normal de olabilir beta herzmaan doğru sonuç vermiyor ultrason daha güvenli bence
Bende yazmanı bekliyordumYok canm ya değilim adete 3 gün var kan verdim negatif moralim bozuldu daha benden geçti artık
Toparlanacaktır tabi.Aslında ben herkese mesajını gördüğüm kadarıyla hoşgeldin derim aramıza gelsinler diye sıcaklık oluşması için biraz tecrübeliyim diye cevabta vermeye çalışırım
Bende anlamadım heralde zaman geçtikçe biraz daha toparlanacaktır
Şimdi bende durum şöyle mart 25 doğumlu
Görünüyor ama normal olacağı için sancı bekleyeceğim marr geubundakilerin çoğunluğu sezaeyen gibi konuşuyor muhtemelen erken olacak şubat olur doğum tarihleri ortalama benimki nisanada sarkabilir martın sonu bende ikisinide takip edeyim dedim zaten ilk sayfaya bakarsan kimler yazmış bölümüne nekadar mesaj yazdığımı görürsün
İşte böyle düşündüğüm için burada da olmak istedim onlar ocak şubattan doğururken benimkinin daha bir iki ayı olacakToparlanacaktır tabi.
Evet ben de almıştım hoşgeldini sizden Görüyorum sizi aktifsiniz, sizin normal olacağı için sarkabilir de tabi iyi yapmışsınız.
Korunmasız ilişkim adete 13 gün kala oldu adetim düzenlidir işte bilmiyorum dedim tekte tutar. Refliye 3 gün kaldı olmazsam test veririm sanmyrm hevesim kaçtı yakuzum uzuldum cok, gec dollenme gibi birsey olabilir mi bazilari adet gecikmesinden 10 gun sonra goruyor testte silik cizgiyi bile
Lekelenme yok bence doktorunla görüş önemli olabilirYa kızlar bende lekelenmeler başladı sizlerde de var mı?
Aynen öğle cnm yoksa vardır hayır diyorum belirtilerin farklı olunca bende şüphelendim. Ama değilmiş kısmet.Bende yazmanı bekliyordum
Yinede bekle biraz üç gün var
Olmadı diğer ay yetişirsin bize herkes aynı vakit hamile kalmıyorki
Ya kızlar bende lekelenmeler başladı sizlerde de var mı?
Rengi nasil lekelenmenin canim?Ya kızlar bende lekelenmeler başladı sizlerde de var mı?
Öyle mi? Bizim bir grubumuz var bu siteden oluşturduğumuz. Şaşırdım :)Maalesef yasak bu sitede
Kız niye söylüyorsunÖyle mi? Bizim bir grubumuz var bu siteden oluşturduğumuz. Şaşırdım :)
Ben herhangi bir gruba dahil değilim burdaki bir eski anneler grubunda grup kuruldu gizlice ve onların üyelikleri iptal edildi veya ceza vs aldılarÖyle mi? Bizim bir grubumuz var bu siteden oluşturduğumuz. Şaşırdım :)
Beta takibi yaptınız mı hiçAdetim geçeli 10 gün oluyor Pazartesi gideceğim doktora lekelenme yeni başladı şu an kahverengi
Ay hadi ya öyle mi ben bilmiyordum cezası olduğunu hemen çıkarım o gruplardan nerde yazıyor ki cezası olduğu acaba tövbe tövbeBen herhangi bir gruba dahil değilim burdaki bir eski anneler grubunda grup kuruldu gizlice ve onların üyelikleri iptal edildi veya ceza vs aldılar
eger kahverengiyse eskiden kalan kan korkulacak birsey yok diyolar, ama kirmiziya donucek gibi olursa mutlaka beklemeden git canim, guzel dinlen uzan agir kaldirma kendini yorma bu surecte.Adetim geçeli 10 gün oluyor Pazartesi gideceğim doktora lekelenme yeni başladı şu an kahverengi