- 25 Şubat 2017
- 5.287
- 24.397
Bende 2020 mart annelerindeydim çok güzeldi gerçekten. İnşallah bu grubumuzda çok dolu dolu güzel olur2 yil once de ben nisan annelerindeydim o zaman da mart anneleri daha aktif ve daha guzeldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 2020 mart annelerindeydim çok güzeldi gerçekten. İnşallah bu grubumuzda çok dolu dolu güzel olur2 yil once de ben nisan annelerindeydim o zaman da mart anneleri daha aktif ve daha guzeldi
Insallah daha toparlaniriz bakalimBende 2020 mart annelerindeydim çok güzeldi gerçekten. İnşallah bu grubumuzda çok dolu dolu güzel olur
Ahahha Nisan annelerinin kaderi mi yani kızlar bu durum biz canlandıracağız inanıyorum.2 yil once de ben nisan annelerindeydim o zaman da mart anneleri daha aktif ve daha guzeldi
Normal diye biliyorumBen 5+1 de 3637 betayla kese göremedim normal mi?
Şu an canlılık bir durum yok ilk alışverişler cinsiyetlerden ikili testten sonra hareket oluyorAhahha Nisan annelerinin kaderi mi yani kızlar bu durum biz canlandıracağız inanıyorum.
Aaa ben de oradaydım evet güzeldi o grupBende 2020 mart annelerindeydim çok güzeldi gerçekten. İnşallah bu grubumuzda çok dolu dolu güzel olur
Yaa ben sizi hatirlayamadim çok aktiftim oysakiAaa ben de oradaydım evet güzeldi o grup
Pardon ben nisandaydım ama martı da takip ediyordumAaa ben de oradaydım evet güzeldi o grup
Dongum 34-35 gun suruyor normalde o zaman bile 5+4 mu oluyorum yani? Ben ebe merkezini aradim burdaki, dongumu ve adet oldugum gunu sorup bana 4 haftaliksin 7.haftaya randevu veriyorum daha oncesi erken olur diyip 26 agustosa ilk ultrason randevusunu verdi cunku
Bunu doktorunuz belirler birkaç hafta içinde e nabızdanda bakabilirsniz haftanıza şimdilik sat tarihini baz alabilirsinzKızlar tünaydınlar herkese, benim de bu konuyla ilgili bir sorum olacak. Geçen ay kimyasal geçirmiştim 500lerden düştü değerim kanamam 3 temmuzda başladı ve 10 gün sürdü. İlk kanamadan baz aldığımda hatta uygulama 4 temmuzdan itibaren alıyor ve 5+1 oluyor uygulamada ama zaten geç de yumurtladım 24 temmuzda ( döngünün 21.günü oluyor) Normal döngüm gibi 1 aylık süreç baz alırsam bugün tam 4 haftalık oluyor. Nasıl hesaplamalıyım acaba?
Ikisinede çok yakındı demek ki doğum zamanıPardon ben nisandaydım ama martı da takip ediyordum
Teşekkürler cevabınız içinBunu doktorunuz belirler birkaç hafta içinde e nabızdanda bakabilirsniz haftanıza şimdilik sat tarihini baz alabilirsinz
Maalesef yasak bu sitedeKızlar 2025 nisan anneleri olarak whatsapp grubu kuralım mı? Bütün belirtilerimizi ve tecrübelerimizi paylaşırız. İnstagram fake hesabım var oraya yazın grup kuralım. Kullanıcı adı: mafecee
Yok canm ya değilim adete 3 gün var kan verdim negatif moralim bozuldu daha benden geçti artıkyok kuzum cumartesi yapicam ama randevuyu onceden aldim yer bulmasi zor oluyor kesinlestiricem cumartesi sabah ben de <3 senden guzel haber gelsin hadi bugun
Aslında ben herkese mesajını gördüğüm kadarıyla hoşgeldin derim aramıza gelsinler diye sıcaklık oluşması için biraz tecrübeliyim diye cevabta vermeye çalışırımKatılıyorum ya o grup neden var acaba hangisini takip edeceğimi şaşırdım. Grupta bir dağınıklık var. Mart anneleri daha güzel sanki
Hayır olsun hoşgeldiniz kese için sonraya mı çağırdı doktorunuz yoksa gösterdi miSelamlar bende katildim aranizaaa insallah hepimiz sag salim aliriz yavrularimizi kucagimiza
Dun muayene oldum ve 4.5 haftalik gebe oldugumu ogrendim bendee
Değeriniz güzel duruyor artışa bakacak mısınız o önemli sanırım daha çokKızlar Bugün kan sonuçlarım çıktı değerim 167 çıktı sizce nasıl sat 13 temmuzda. Yani 4. Haftamdayim
İkizlerde yüksek çıkar genelde normal de olabilir beta herzmaan doğru sonuç vermiyor ultrason daha güvenli benceKızlar adet gecikmesinin 2.gününde betanın 5700lerde çıkması normaldir değil mi yüksek gibi geldi bize bi anda ama