- 23 Mart 2023
- 52
- 42
- 36
Maalesef emziremiyorum ishal oluyor emzirinceEmziriyor musun peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef emziremiyorum ishal oluyor emzirinceEmziriyor musun peki
Bence 7. Haftada git. Kalp atışı ile birlikte gör. Diğer türlü insanı strese sokuyorlar. Ultrason cihazı çok farkediyor.Ben 5+1 de 3637 betayla kese göremedim normal mi?
Tamamen ultrasonun görüntü kalitesiyle alakalı bir durum. Zaten küçücük bir kesedir, şuan görünmemesi de çok normal 7. haftaya doğru gidersen kontrole hem kese hem de kalp atışı duyulur. Bu arada tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahBen 5+1 de 3637 betayla kese göremedim normal mi?
Ben hamilelik+ kullanıyorum gelişmeleri takip etmek için ama gebelik haftamı son adet tarihinden hesaplıyorum zaten. Uygulamaya gerek var mı ki?kizlar kac haftalik hamile oldugunuzu hangi site ya da uygulamadan hesapliyorsunuz? ben ayni tarihi baska baska sitelere girdigimde bambaska sonuclar cikariyor
bazi uygulamalar ya da siteler dongunuze gore haftayi degistiriyor o yuzden. mesela ben 30 haziranda son reglimi oldum, dongu sormayan siteler bana 5-6 haftalik hamilesin derken dongu soranlar 5. haftadasin yani 4 hafta 5 gunluk hamilesin vs. diyor o yuzden. Hamilelik+ uygulamasi dongu sormus muydu? Onu indireyim bakayim ben deBen hamilelik+ kullanıyorum gelişmeleri takip etmek için ama gebelik haftamı son adet tarihinden hesaplıyorum zaten. Uygulamaya gerek var mı ki?
Hiç hatırlayamadım ya bir indirip bakın bencebazi uygulamalar ya da siteler dongunuze gore haftayi degistiriyor o yuzden. mesela ben 30 haziranda son reglimi oldum, dongu sormayan siteler bana 5-6 haftalik hamilesin derken dongu soranlar 5. haftadasin yani 4 hafta 5 gunluk hamilesin vs. diyor o yuzden. Hamilelik+ uygulamasi dongu sormus muydu? Onu indireyim bakayim ben de
Bende femometer ve pepapp var ikisi de aynı gösteriyorkizlar kac haftalik hamile oldugunuzu hangi site ya da uygulamadan hesapliyorsunuz? ben ayni tarihi baska baska sitelere girdigimde bambaska sonuclar cikariyor
5+4 sün 30 hazirana göre o da 6. Hafta diye söyleniyorbazi uygulamalar ya da siteler dongunuze gore haftayi degistiriyor o yuzden. mesela ben 30 haziranda son reglimi oldum, dongu sormayan siteler bana 5-6 haftalik hamilesin derken dongu soranlar 5. haftadasin yani 4 hafta 5 gunluk hamilesin vs. diyor o yuzden. Hamilelik+ uygulamasi dongu sormus muydu? Onu indireyim bakayim ben de
Dongum 34-35 gun suruyor normalde o zaman bile 5+4 mu oluyorum yani? Ben ebe merkezini aradim burdaki, dongumu ve adet oldugum gunu sorup bana 4 haftaliksin 7.haftaya randevu veriyorum daha oncesi erken olur diyip 26 agustosa ilk ultrason randevusunu verdi cunku5+4 sün 30 hazirana göre o da 6. Hafta diye söyleniyor
Hamile misin cnm çok sevindim. Test yapmışsın erkendenDongum 34-35 gun suruyor normalde o zaman bile 5+4 mu oluyorum yani? Ben ebe merkezini aradim burdaki, dongumu ve adet oldugum gunu sorup bana 4 haftaliksin 7.haftaya randevu veriyorum daha oncesi erken olur diyip 26 agustosa ilk ultrason randevusunu verdi cunku
Dongu gunleri ve gebelik haftaso olarak sizinle ayniyiz. Bende dun dayanamadim kontrole gittim 4,5 haftalik dedi. Son reglim 28 hazirandi. Fakat benim yumurtlamam gec olmus ve dongulerim de duzensiz oldugu icin ilerleyen surecte net bi hafta soyleyebiliriz dediDongum 34-35 gun suruyor normalde o zaman bile 5+4 mu oluyorum yani? Ben ebe merkezini aradim burdaki, dongumu ve adet oldugum gunu sorup bana 4 haftaliksin 7.haftaya randevu veriyorum daha oncesi erken olur diyip 26 agustosa ilk ultrason randevusunu verdi cunku
Normalde gelişime bakıp son adet tarihi güncellemesi yapılıyor takvimsel benim dediğim gelişimsel bakarlar onaDongum 34-35 gun suruyor normalde o zaman bile 5+4 mu oluyorum yani? Ben ebe merkezini aradim burdaki, dongumu ve adet oldugum gunu sorup bana 4 haftaliksin 7.haftaya randevu veriyorum daha oncesi erken olur diyip 26 agustosa ilk ultrason randevusunu verdi cunku
Eğer hamile çıkarsam ben almayı düşünüyorum cnm kan vericem daha vermedim çıkcam şimdiListe yapacak misiniz kizlar birinin yoneticiden devralmasi mi gerekiyor