Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Saptanmamıştır yazacaktın sanırım. Anomalilerin yanında da negatif falan yazıyorsa tmmdır sıkıntı yok demek fetal dna sonucu mu bu bu arada?
 
Bizim de şu an özellikle oğlumun trrcihi Buse önde ihtimallerde

Özge
Eda ece
Buse
Buse hazal gibi alternatifler
 
Hadi hayırlı olsun fetal dna zaten herrr seye bakılan bir test yani bebek sapasaglam demekki
İnşallah Her şey yolunda olsun ve öyle kalsın Bebeklerimiz mutlulukla büyüsün
Yarın doktorla konuşacağım. Randevu verebilirse sonucun detayıyla birlikte cinsiyeti de öğreneceğiz bakalım.
 
Selamlar kızlar;
Biz kız bebek de benden geliyor Çin takvimi, rus takvimi/kana göre bakılan takvim, karın sivriliği ve bilumum hurafelere göre erkek çıkan, ultrasonda radyologun da erkek gördüğü bebek kızmış NIPT'e göre, bugün öğrendim. Halsizlik ve uyku hali dışında da bir belirti olmadı bende. Yine de mitler işe biraz mizah katıyor, kültürel bir dokumuz.

Ben 13+2 deyim bugün. Bir sonraki randevu için 2 hafta sonra gelin, dedi doktor. Sizi de 2 haftada bir mi çağırıyorlar? Nipt'i yaptılar, sonuçlar temiz. 4D ultrasona gireceğiz 20 hafta civarları onu biliyorum. Tetonoz zamanı vardı, kaç hafta ikendi o? Şeker testi vardı, 22 de miydi o da? Bunların dışında bir sıkıntı olmaz ise açıkçası sürekli hastaneye gitme, ultrasona girme taraftarı değilim.

Tecrübeli arkadaşlar, NIPT ten sonraki adımlarda sizleri nasıl yönlendirdiler bilgi verirseniz çok sevinirim. Iyi geceler diliyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…