Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kizlar şimdi çatlatma ignemi yaptım yapmadan hemen önce ovulasyon testimide yaptım pozitif degilmi

Eklentiler

• IMG_20241222_164040.jpg
    IMG_20241222_164040.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 9
Canım bende öyleyim ama o stresle hiç olmuyo ben 10 aydır her ilişkiye başlamadan dua edip allahım niyetimi biliyosun diyorum stres en büyük başı akışına bırakmak en doğrusu sanırım
Evet stress en büyük etken, ah öğrenebilsek keşke stress yapmamayı🥹

Ya bi dönem bende öyle olmuştum sonra azıcık özel hayatımı renklendirme ye karar verdim işe de yaradı şimdi tabikide yumurta takibi yapıyorum ama görev için birlikte olmuyorum sende rahatlat psikolojini canım
S sla44 Alin Ada Alin Ada

Bat'a 5-6 günüm var. Eğer olmadıysa önümüzdeki ay bende artık takip etmeyeceğim. Bu şekilde çok daha üzüntülü oluyor olmayınca😕 bebek isteğinden önce hergün aktif olan ben sadece ovulasyonda aktif olmaya başladım. Ovulasyon zamanı bitince ne gerek varki boşuna diye düşünmeye başladım😔 ki şuan sizlerle konuşunca nekadar yanlış olduğunu görüyorum. Ve önümüzdeki ay kendime çeki düzen vereceğim psikolojimin gerçekten rahatlamasına ihtiyacı var😌 ve en kötüsüde bunların hepsini tek başıma yaşamam.. eşim evlendiğimizden beri çocuk istiyor, ben istemiyordum. Birkaç ay öncesine kadar fikrim değişti ve korunma ilacını bıraktım (eşim bilmiyor) eğer gebe kalırsam süpriz yapayım diye. Oda anlamıyo şuan bazen çok istiyosun bazen hiç istemiyosun diyip duruyor. Gebelik testi negatif çıktığında üzüntümü yalnız ve belli etmeyerek yaşıyorum. Çok yıprattı beni bunlar. Gerçekten görev gibi görüyorum artık birlikteliği ama çok yanlış dediğiniz gibi. K bakmayın çok uzun oldu, içimi döktüm kimseye anlatamıyorum 😬

Kizlar innova ovulasyon testi bende ya devamlı pozitif çıkardı sanırım bir gebenin günlüğü daha iyi onda öyle olmadi

X