Bana da çok iyi geldi vitaminler ama demir hapı kabızlık yaptı çok rahatsız edici. nasıl çözeceğim bilmiyorum kullanmak gerekiyormuşSon iki haftadir ustumde bi yorgunluk var kizlar, devamli uzanasim geliyor. Cok ayakta durunca belim agriyor bacaklarim sizliyor. 3 gundur artik vitamin iciyorum icinde hersey olan, ek demir takviyesi gerekirse 16.haftada baslicam evde bir demir hapim var. Biraz yorgunlugumu alir insallah vitamin
Doktorum bana kabızlık yapmaması için başka bir demir önerdi sigorta karşılamıyor ama kabızlık yapmıyor gerçektenBana da çok iyi geldi vitaminler ama demir hapı kabızlık yaptı çok rahatsız edici. nasıl çözeceğim bilmiyorum kullanmak gerekiyormuş
Ben de sorayım en iyisi teşekkür ederimDoktorum bana kabızlık yapmaması için başka bir demir önerdi sigorta karşılamıyor ama kabızlık yapmıyor gerçekten
Canım, hepimizin duaları seninle, Allah yardımcın olsun.Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Şuan hastanedeyim malesef bebek gelişmemiş fetüs yok dedi kalp atışı yoktu daha doğrusu bebek hiç yoktu hiç gelişmemiş Kürtaj olacam ameliyat olmayı bekliyorum
İnşallah en güzel zamanda en güzel şartlarda tekrar hamile kalır ve rahatça tamamına erdirirsinGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Şuan hastanedeyim malesef bebek gelişmemiş fetüs yok dedi kalp atışı yoktu daha doğrusu bebek hiç yoktu hiç gelişmemiş Kürtaj olacam ameliyat olmayı bekliyorum
Ahh, gercekten cok uzuldumGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Şuan hastanedeyim malesef bebek gelişmemiş fetüs yok dedi kalp atışı yoktu daha doğrusu bebek hiç yoktu hiç gelişmemiş Kürtaj olacam ameliyat olmayı bekliyorum
Canim cok üzüldüm , Allah yardimcin olsun. İnşallah kendini topladiktan sonra istedigin zaman tekrar saglikli bi sekilde olurGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Şuan hastanedeyim malesef bebek gelişmemiş fetüs yok dedi kalp atışı yoktu daha doğrusu bebek hiç yoktu hiç gelişmemiş Kürtaj olacam ameliyat olmayı bekliyorum
Çok geçmiş olsunGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Şuan hastanedeyim malesef bebek gelişmemiş fetüs yok dedi kalp atışı yoktu daha doğrusu bebek hiç yoktu hiç gelişmemiş Kürtaj olacam ameliyat olmayı bekliyorum
Canim canim seni cok iyi anlayabiliyorum, allah sabir versin cok ama cok uzgunumGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Şuan hastanedeyim malesef bebek gelişmemiş fetüs yok dedi kalp atışı yoktu daha doğrusu bebek hiç yoktu hiç gelişmemiş Kürtaj olacam ameliyat olmayı bekliyorum
merhaba ben izmirdeyim amerikaya gitti sonuçlarım teksasa zaten 7 ekimde 12 haftalık olacağız dolu dolu doktor o zaman cinsiyeti söylerim dedi fetal dnada söylüyorlarmış zaten cinsiyetiNasıl ve hangi şehirde yaptırdınız
ben o aparatlardan nefret ettim defactodan iki tane kot aldım bi normal kot rengi birde siyah hamile pantalonu çok beğendim esnek rahat ve kaliteli şuan 2si arasında gidiyorum oysho bana çok günlük geldi tayt falan giymeye alışkın değilim iş yerinde kot ile rahat ettim.Sevgili anneler benim 10+3 ama kotlarım sıktığı için giyemiyorum. Havalar soğuk elbise etek sezonunu da kapatmak istiyorum. Çalışırken giyilebilecek pantolon önerisi olan var mı? Oysho ve artış markaları geçmişti daha önce ama hangi ürünleri deneyimi olanlar bilgi verebilirse çok sevinirim.
Bu arada pantolonların önüne takılan aparatlardan aldım. Bence hiç kullanışlı bir şey değil
Merhaba rica etsem beni de ekler misinizCanım anneler:)
Öncelikle hepimize şahane bir hafta diliyorum.
Yavru kuşlarımızdan güzel haberler aldığımız, bulantılarımızın az olduğu, uykunun bizleri bitirmediği güzel bir hafta geçirelim hep birlikte.
Ben bu sabah listeyi güncelledim, eğer atladığım annemiz varsa lütfen beni etiketleyerek yeniden haber verebilir mi?
Geçtiğimiz hafta kendi dertlerim yüzünden çok düzenli götüremedim kusura bakmayın.
Hepinizi öpüyorum.
etsiz olursa sıkıntı olmaz diye biliyorum benim doktorumda etsiz ye dedi etli yasak birde birşey dedi çok hoşuma gitti günde 10 şey yapıyorsa 8i doğru olsun dedi çok güzel bir sözCanım ben şimdi söyledim :) Artık dayanamadım, çok çekti canımEtki yapmak yasak zaten; her yerde etsiz, bişi olmaz ha mercimek köftesi ha bu..
bence geçer yakında gerçi benden önde haftanız ama benim bu aralar geçti yorgunluk gün içinde sürekli uykulu değilim artık sadece sürekli açım kendimi hep aç hissediyorum.Son iki haftadir ustumde bi yorgunluk var kizlar, devamli uzanasim geliyor. Cok ayakta durunca belim agriyor bacaklarim sizliyor. 3 gundur artik vitamin iciyorum icinde hersey olan, ek demir takviyesi gerekirse 16.haftada baslicam evde bir demir hapim var. Biraz yorgunlugumu alir insallah vitamin
Ben de bir tane aldım defactodan hamile pantolonu. Pantolon üstüne uzun giymeye alışkın değilim ama yavaş yavaş alışacağız. Lastikli olarak da arayıştayım ama tayt tarzı ben de alışkın değilim çalışırken.ben o aparatlardan nefret ettim defactodan iki tane kot aldım bi normal kot rengi birde siyah hamile pantalonu çok beğendim esnek rahat ve kaliteli şuan 2si arasında gidiyorum oysho bana çok günlük geldi tayt falan giymeye alışkın değilim iş yerinde kot ile rahat ettim.