Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yok biz birbirimizi bogazlayacagiz bizim en hassas ve ilgiye ihtiyacimiz olan, yorgun oldugumuz bir donem, esiniz de dusunceli biri, her seyin farkinda oldugu icin ona suan sizin ilgilenmemeniz bile hos geliyordur siz kendinizi yormayinn ilk trimester bitince zaten daha iyi oluyor insan. O zaman vakit gecirir ilgilenirsiniz
 
bende alışkın değilmişim yeni fark ettim göbeğimi kapatacak bir tane uzun tişört bulamadım evde
 
Bize doktor ilk 3 ay ilişki yasak dedi. Ev işlerini de komple eşim yapıyo ben yan gelip yatıyorum
 
bende alışkın değilmişim yeni fark ettim göbeğimi kapatacak bir tane uzun tişört bulamadım evde
Geniş beden boyfriend gömleklerim var bağlayarak giydiğim ama düz giyip önünü de iliklediğimde gerçek bir boyfriend gibi göründüm artık görüntüye takılmadan giyeceğim karnı kapatmak için. İstanbul'da hava çok soğudu birden.
 
zaten bu sene yürüyen dobiş olacağım için bende saldım bazen eşimin tişörtünü bile giyiyorum.
 
Benim de tüp bebek ama yasak dememişti. Hatta transferden 2 gün sonra serbestti. Gerçi biz kendi kendimize korkuyoruz hala
 
Keşke doktor yasaklasaydı, vicdanım rahat olurdu
Bazıları hamileliğin libidoyu yükselttiğini söylüyor. Ben çekyatta uyuyorum daha rahat ve serin geliyor
bana da yasak demedi ama bende korkuyorum ya, bazen istiyorum ama korkudan geri çekiyorum
 
Benim ilginç Bi şekilde tüp bebek merkezi serbest bıraktı gebelik takibindeki doktorum yasakladı
Tüp bebek doktorları bizimle işiniz bitti zaten diye düşünüp her şeyi serbest mi yapıyor acaba benim de her şey serbestti.

bana direk yasak dendi hala yasak hatta havuz deniz ilişki hepsi yasak
Ben 5 haftalık gebelikte denize gitmiştim doktor sorun olmaz demişti. Mental olarak çökmüştüm kaygılardan, o kurtardı beni.
 
Kızlar ya sol kasığıma ara ara bıçak saplanıyor gibi oluyor; size de oluyor mu? 2. trisemestrda da bunlar mı olacak acaba?
 
Bende de sol tarafta oluyor birkaç hafta önce özellikle çok artmıştı sonra geçti. Şimdi öksürdüğümde hapşırdığımda falan nefessiz bırakacak bir kramp giriyor.
 
Sevgili anneler yine bir şey danışmak istiyorum size

9 haftalıkken doktoruma fetal dna testini sorduğumda genstar (babnyseq) diye bir laboratuvar önermişti. Türk laboratuvarı demişti. 13 haftalıkken gitmemi istedi ben de o süreçte araştırırım diye düşünmüştüm.

Labaratuvarı bugün aradığımda 12500 fiyat verdiler. Detaylı analiz yapılıyormuş. Bu laboratuvarı duyan var mı ya da tecrübesi olan?

Bir de siz fetal dna testini doktorun önerdiği yerde mi yaptırdınız? Gideceğim perinatologda yaptırırım diyordum ama aradığımda onların da yapmadığını önerdim. Tecrübesi olanlar süreçle ilgili bilgi verebilirse çok sevinirim. Gün itibariyle 10+4 bu arada.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…