6-7. Haftalarda duyuluyor diye biliyorum.O kadar erken duyuluyor mu kalp atışı
Tüp bebekte işler nasıl ilerliyor bilmiyorum sat neydi pekikızlar
ben tüp bebek ile gebe kaldım 19 temmuzda transfer oldum benim kaç haftalık oluyor bilen varmıdır
28 haziran son adet tarihimTüp bebekte işler nasıl ilerliyor bilmiyorum sat neydi peki
Eğer bizimki gibi hesaplanıyorsa 28 haziranı baz alırlar o haftadan itibaren ğzerine sayarlar28 haziran son adet tarihim
Hayirli olsun canim rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsinKızlar selamlar, ben de katılıyorum aranızaNormalde regl günüm yarın ama ben dün gece bir rahatsızlık sebebiyle acile gittim ve hamile olduğumu öğrendim.
HoşgeldinKızlar selamlar, ben de katılıyorum aranızaNormalde regl günüm yarın ama ben dün gece bir rahatsızlık sebebiyle acile gittim ve hamile olduğumu öğrendim.
Amin inşallah canım, çok teşekkürler.Hayirli olsun canim rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin
Hoşbuldum, teşekkür ederim.Hoşgeldinhayırlı olsun
Aşağı yukarı fikir veriyor aslında beta ama benim yaş 39 ya bir sorun varsa erken öğrenmek için giderim sok sık sorun olmazDeğerler kese bilgisi vermiyor
Hafta bazlı düşünebilirsin 5-6 arası inşallah görürsün haftanı hesaplayarak git istersen
Ha bana sorarsan biraz daha bekle derim çünkü gidince kalp atışı için ve bebeği görmek için birkaç hafta içinde tekrar çağıracaklar
Ne güzel bir süprizKızlar selamlar, ben de katılıyorum aranızaNormalde regl günüm yarın ama ben dün gece bir rahatsızlık sebebiyle acile gittim ve hamile olduğumu öğrendim.
Teşekkür ederimNe güzel bir süpriz
Olsun öğrenme şekli tatlı olmusTeşekkür ederimpek sürpriz değildi aslında geçen ay kimyasal geçirdim bekliyordum birazcık.Çok şükür Rabbim nasip etti yeniden.
Evet kesinlikleOlsun öğrenme şekli tatlı olmuş
Maşallah ne güzel gözünüz aydınKızlar, benim de bugun doktor kontrolüm vardı 6+6 da kalp atışını duyduk çok şükürdoğum Nisan sonu mart başı gözüküyor gelecek herkese şimdiden hayırlı olsun hepiniz sağlıcakla kucağımıza alalım
Hoşgeldin öncelikleKızlar adet tarihine göre 4 haftalık olup kese gören var mı, ben yarın doktora gidicem de sata göre 4 haftalık görünüyo ama beta 1500 ü geçmiştir en son verdiğim teste göre sanırım. Bu durumda keseyi 4 haftalıkken mi görmüş oluyoruz yoksa doktor adet tarihini mi değiştiriyor ultrasonda
Yaa ben de tamamen betayla alakalı diye düşünüyodum hep bilgilendirme için teşekkür ediyorum hoşbuldum sağ olunHoşgeldin öncelikle
Beta ile kese görme arasında ben bağlantı görmedim 400 ken kese gördü biri şaşırdık
Birisinin kesesi 25binde göründü onada şaşırdık
Burdaki mesele hafta ile ilgili 4-5-6 haftalar arasında kese görünüyor
Kişiden kişiye değişiyor
4 hafta henüz erken
Ama göredebilirsin tabi belki döllenme erken olmuştu