Henüz değil pazartesi dedi doktor şuan beta değeri veri rahim kalinlasmasi normal süreçte dedi5 haftalık hanımlarr keselerinizi gördünüz müü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz değil pazartesi dedi doktor şuan beta değeri veri rahim kalinlasmasi normal süreçte dedi5 haftalık hanımlarr keselerinizi gördünüz müü
Canım bende çok yoğunum okullarda açılıyor okul öncesi öğretmeniyim sahalara geri döneceğim yani birde kızım var pek aktif kullanamam üzgünüm yardımcı olamadımŞöyle gruba yazan arkadaşları görmedilerse etiketleyeyim dedim
N neverland85
@akasyalar
S sila41
@kcbsay
Faylinn
balarisii
benseniyerim
@Kayipcennet
@melinayy
@Puskevit
@healthywealthyrespected
@bzcxa
K kitapseverhatun
E elifffffE
@akasayalar
Bende çok yoğun çalışıyorumCanım bende çok yoğunum okullarda açılıyor okul öncesi öğretmeniyim sahalara geri döneceğim yani birde kızım var pek aktif kullanamam üzgünüm yardımcı olamadım
Ben çok yoğun değilim ama ağrılarım çok oluyor zorlu bir hamilelik geçiriyorumCanım bende çok yoğunum okullarda açılıyor okul öncesi öğretmeniyim sahalara geri döneceğim yani birde kızım var pek aktif kullanamam üzgünüm yardımcı olamadım
4te kese görülmeyebilir zaten vajinal ultrasonla bile kese görünmesi için en az 1500 olması gerekiyormuş 488le gözükmez. 488 çıktıktan yaklaşık 4 gün sonra gözükebilir diye hesapladım kabaca 2000lere gelir çünkü . inşallah sağlıkla ilerlerBen 4.haftada öğrendim keseyi göremediler 15ine randevum var betahcg 488çıktı sizce bi sıkıntı olur mu
İnşallah 15 ağustosta randevum var o zaman görünebilir diye düşünüyorum bugün tam 5haftalık oldu4te kese görülmeyebilir zaten vajinal ultrasonla bile kese görünmesi için en az 1500 olması gerekiyormuş 488le gözükmez. 488 çıktıktan yaklaşık 4 gün sonra gözükebilir diye hesapladım kabaca 2000lere gelir çünkü . inşallah sağlıkla ilerler
Aslında şuan gözükürdü ama daha iyi olmuş gittiğinizde kalp atışını da duyarsınız inşallahİnşallah 15 ağustosta randevum var o zaman görünebilir diye düşünüyorum bugün tam 5haftalık oldu
Değerlere göre 10 ağustos gözükür gibi duruyor ama karından baktırmak isterseniz 12sine de alabilirsiniz bence31 Temmuz 71
2 Ağustos 162
6 Ağustos 735
10 Ağustos cumartesi için randevu alsam kabaca 4 kat keseyi görürüm değil mi 12 si pazartesine mi bırakayım
O kadar erken duyuluyor mu kalp atışıAslında şuan gözükürdü ama daha iyi olmuş gittiğinizde kalp atışını da duyarsınız inşallah
Ben de dün kan testi verdim.31 Temmuz 71
2 Ağustos 162
6 Ağustos 735
10 Ağustos cumartesi için randevu alsam kabaca 4 kat keseyi görürüm değil mi 12 si pazartesine mi bırakayım
Değerler kese bilgisi vermiyor31 Temmuz 71
2 Ağustos 162
6 Ağustos 735
Ben iki hafta önce keseyi görmüştüm bu haftada kalp atışı için gitmem gerekiyor du gitmeyecwğim inşallah cinsiyet zamanı gitmeyi düşünüyorumgünaydınnn kızlar
bebişi gören ya da kalp atışını duyan var mı ? benim sat 30 haziran göremedim henüz
ayy hadi inşallah ee peki keseyi gördükten sonra o kadar uzun süre bekleyebilecek misiniz? ben şuan bile bebek oluştu mu oluşmadı mı kalp atışı var mı yok mu düşünmeden duramıyorum helal olsun 13 haftaya kadar bekleyecekseniz :)Ben iki hafta önce keseyi görmüştüm bu haftada kalp atışı için gitmem gerekiyor du gitmeyecwğim inşallah cinsiyet zamanı gitmeyi düşünüyorum
Doğal karşılıyorum bu ikinci benmayy hadi inşallah ee peki keseyi gördükten sonra o kadar uzun süre bekleyebilecek misiniz? ben şuan bile bebek oluştu mu oluşmadı mı kalp atışı var mı yok mu düşünmeden duramıyorum helal olsun 13 haftaya kadar bekleyecekseniz :)
bugün 5.5mm bi kese göründü , henüz saglık demek için erken ama gebesiniz dedi dr, çokk hafif kahverengi lekelenmem ve çok hafif agrım var, gögüslerim patlayacak başka da belirtim yok vallabence bi sorun yoktur canım. ben de korktum ama dün dr rahatlattı beni de. senin ağrın sızın var mı?
Benim daaha ilk heralde o yüzden böylee :)Doğal karşılıyorum bu ikinci benm