- 25 Şubat 2017
- 5.287
- 24.397
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinSelam hanımlar hepiniz bebeklerinize sorunsuz sağlıklı bir şekilde kavusursunuz insallah
Benim sat 13 temmuz dün teste pozitif gördüm bugün tekrar yaptigimda daha koyuydu.kan sonuçlarım yarın çıkıyor umarım sağlıklı ilerler çok heyecanliyim
Çok teşekkür ederim 20 haziran son adet tarihim 25 Temmuz da beta 5000 iken karından gördükMaşallah ne güzel gözünüz aydın son adet tarihiniz neydi acaba bi de keseyi ilk karından mı gördünüz vajinal mı
Son adet tarihine göre hesaplanır canım 5, haftadan sonra keseye gidersin zaten ilerleyen zamanda doktor sana haftalık ile ilgili net bilgi verirkızlar
ben tüp bebek ile gebe kaldım 19 temmuzda transfer oldum benim kaç haftalık oluyor bilen varmıdır
HosbuldumHoşgeldin
Tesekkur ederim canim bilgi icinSon adet tarihine göre hesaplanır canım 5, haftadan sonra keseye gidersin zaten ilerleyen zamanda doktor sana haftalık ile ilgili net bilgi verir
Evet baya koyu çıkmış en son yapılan yani artiş güzel gibi son adet tarihiniz neydi?Bugun kan vermeye gidemedim ama evde test yaptim beyaz olanlar ayin 5inde yaptiklarim maviyi az once yaptim artis var gibi yarin sabah kan verecegin insallah
8 temmuzdu adetin ilk gunu yumurtlamayi akintimdan 26 si diye tahmin ediyorum 1 bucuk yasinda bir kizim var aslinda erken gibi ama pco oldugu icin baslayalim hemen olmuyo nasilsa demistik 1 defa denedik tuttu sanirimEvet baya koyu çıkmış en son yapılan yani artiş güzel gibi son adet tarihiniz neydi?
Hayırlı olsun bebiş8 temmuzdu adetin ilk gunu yumurtlamayi akintimdan 26 si diye tahmin ediyorum 1 bucuk yasinda bir kizim var aslinda erken gibi ama pco oldugu icin baslayalim hemen olmuyo nasilsa demistik 1 defa denedik tuttu sanirim
Cok tesekkur ederim malesef kizim emmiyor 5 ay zar zor emzirdim mamayla beraber sonra birakti, zaten sutum cok azdi. Ya benim adetlerim hep duzensizdi ilk bebegim 1 yilin sonunda ilacli tedaviyle oldu. Son zamanlar adetim duzenli olunca bi denesek mi dedik 1 defa denedik tuttu sanirim bakalim hayirlisi istiyoruz tabiki sadece korkuyorum daha kizim ufak diyeHayırlı olsun bebiş
İsteyermi oldu yani kızın emiyormu
Bende 25 inde catlatma ignesi oldum sizin testiniz benimkinden daha koyu bugün yaptiginiz. Daha erkende yumurtlama olmuş olabilir8 temmuzdu adetin ilk gunu yumurtlamayi akintimdan 26 si diye tahmin ediyorum 1 bucuk yasinda bir kizim var aslinda erken gibi ama pco oldugu icin baslayalim hemen olmuyo nasilsa demistik 1 defa denedik tuttu sanirim
belki de catlama olabilir 26 si yumurta akina benzer akinti oluyor ya ben onu yumurtlama diye sayiyorum yani ne kadar dogru bilmem amaBende 25 inde catlatma ignesi oldum sizin testiniz benimkinden daha koyu bugün yaptiginiz. Daha erkende yumurtlama olmuş olabilir
Catlayincada geliyor akıntı. Hayırlısı olsun doğuma kadar bebisin biraz daha büyür her zorlukla beraber Bi kolaylık mutlaka vardırbelki de catlama olabilir 26 si yumurta akina benzer akinti oluyor ya ben onu yumurtlama diye sayiyorum yani ne kadar dogru bilmem ama
Cok tesekkur ederim insallah rabbim kolaylik versin hepimize sizin ilk gebelik miCatlayincada geliyor akıntı. Hayırlısı olsun doğuma kadar bebisin biraz daha büyür her zorlukla beraber Bi kolaylık mutlaka vardır
Benimde küçük bir bebeğim var onun için çok üzülüyorum kendimi toparlayamıyorumCok tesekkur ederim malesef kizim emmiyor 5 ay zar zor emzirdim mamayla beraber sonra birakti, zaten sutum cok azdi. Ya benim adetlerim hep duzensizdi ilk bebegim 1 yilin sonunda ilacli tedaviyle oldu. Son zamanlar adetim duzenli olunca bi denesek mi dedik 1 defa denedik tuttu sanirim bakalim hayirlisi istiyoruz tabiki sadece korkuyorum daha kizim ufak diye
Hayir benim Allah nasip ederse 5. Gebeligim olacak bir de kimyasal gebeligim var.Cok tesekkur ederim insallah rabbim kolaylik versin hepimize sizin ilk gebelik mi
Siz hala emziriyor musunuzBenimde küçük bir bebeğim var onun için çok üzülüyorum kendimi toparlayamıyorum
Evet emiyor emzirmek içinde ne çabalar vermiştim şimdi kesmek okadar ağır kiSiz hala emziriyor musunuz
Evladiniza hayirli omurler versin rabbim, Insallah bu gebeligin cok saglikli gecer hayirlisiyla kucagina alirsin kimyasal ben de yasadim cok az yukselip dusmustu degerimHayir benim Allah nasip ederse 5. Gebeligim olacak bir de kimyasal gebeligim var.
5 Gebelik ama yaşayan tek evladım var düşük ve erken dogumlarim var. Riskliyim ne yazık ki