Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tam da bu sabah bu konuya ağladım gerçekten insan kendisinden tiksiniyor
Kendinizden tiksinmeyin ilk gebelik ve bundan sonra nolucak??bundan sonra başıma ne gelecek?? Vücuduma nolucak?? Vücudu geçtim çocuk büyüyünce nasıl olucak ohoo insan neleri takıyor ama kendi cocuklgunuzu düşünün her şey çözülmedi mi bir de 35 belki de son zamanlar bunun icin. 40tan sonra risk oluyor biz ve bebek icin. O nedenle işte şimdi tam zamanı gibi düşünebilrisiniz

Bakıyorumda bizim nisan annelerinin geneli böyle hepimizde hamilelik çarpması gibi birşey olmuş
Rahat geçirenlere maşallah Darısıı bizlere
Benim şükür öğürmelerim azaldı bitti gibi prilam iyi geldi ama hala iştahım yok canım hiçbirşey istemiyor, tiksinmelerim devam ediyor
Ama benim eşimde söyleniyor ilkinde hiç böyle değildin diye, demek ki her hamilelik farklıymış

O haftalarda benim de bacaklarım cok agrıyordu ozellikle eklemlerim, ama simdi gecti 11+4 oldum. Muhtemelen vucut cok kan uretiyor ondan ilikler agrıyor.
Olabilir canım ama benim öncesinde varolan ağrılarım şiddetlendi ama dün gece magnezyumu içtikten sonra biraz daha rahat uyudum şükür
Maşallah bende o haftalara ulaşınca biraz daha rahatlayacağım umarım

Kızlar bu arada doktor nasılsın diyince cok sükür kusmam yok dedim. Hmmm dedi. Kusmak iyi bir sey bebek saglikli demek tarzında konustu. Acıkınca nasılsın dedi o zaman felaket midem bulanıyor ama ac kalmıyorum o nedenle kusmutorum dedim. O zaman cok iyi dedi. Yani kusan anneler bi tık bunu düşünüp rahatlayabilir kusmak iyi bir seymis. Sıksık az az yemeye bakinn

Kusmayanların bebeği sağlıksız mı yani? Ne kadar saçma bir sebep sonuç ilişkisi. Bi de buraya yazmışsınız.

Ayyy canim canim masallah oh sukur bebisler buyuyoor azicik kaldi 2.trimestera :) haftaya da ultrasonda bakicak miiii, tahmin yapar belki cinsiyet icin orda o da

Sanirim yorumu bebek hareket ediyor ya da buyuyor ve ondan mideyi rahatsiz ediyor diye yapti ama benim buradan birkac tanidigimin midesi bulandigi halde olumsuz sonuclanan gebelikleri oldu ne yazik ki. Sadece bulanmaya bagli degil gebeligin iyi gitmesi.

Ki doktor bence biraz garip konusmus, Ece Targit`in podcastinde de midesi cok bulandigi icin iyi bisey demek ki bebek saglikli diye kendimi avuttum hep dediginde de cok tetiklenmistim hatta o yuzden midem bulanmadigi icin surekli kendi kendime acaba hersey yolunda mi diye sormustum, simdi insan o surecleri atlatinca normal geliyor ama yasarken hic oyle degil

Bulantıyla hiç alakası yok gebelik iyi mi kötü mü; benim ailemde kimse hamile olduğunu anlamaz, unuturlar bile yani hamile olduklarını o kadar kolay geçirirler, bir ben işte zorlanan Herkesin gayet saglıklı cocugu. Bu tamamen vucudun beta hcg hormonuna toleransı ve adaptasyonu ile ilgili. Kiminin değeri 1000 iken bile bulanır; kiminin 100.000de bulanmaz.

Ay size iyi dileklerimi gonderiyorum hep umarim en kisa surede gecip gidicek, az kaldi. Ben de oyle dusunuyorum simdiki aklimla, insan yasarken oyle gelmiyor ama simdi saglikli bir bebis gorunce insan evet kusmak ya da baska bir belirti o kadar da kesin olucak bisey degilmis ya da iyiyi belirtmiyomus sadece diye dusunuyor

Bu arada aslinda anneyle ayni gidiyor cogunlukla diyolar hamileligin sizinkinde mide bulantisi da mi yokmus? Benimkine ne zaman sorsam hic hatirlamiyorum diyodu cidden yokmus demek ki hahaha

Az önce doktoruma gittim . 10 gün rapor verdi, serum aldım . Kanama vs hiçbir şey yok. Günlerdir açım artık ayakta duramıyordum.
Gayet heybetli bir insanım bu arada 40 bedenim 172 boyum var. Bu minnoşluk hamilelikle beraber yüklendi bana
Fetal dna 8 gün olduğu icin çıkmamış , ama doktor kesin kız dedi 9 haftalıkken erkek demişti ama bana zaten hep kız gibi geliyordu, bı hosuma gitti doktorum kendisinden emin yine de fetal dna ile göreceğiz bakalım

Eklentiler

• IMG_20240927_163742.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 60
Kusmayanların bebeği sağlıksız mı yani? Ne kadar saçma bir sebep sonuç ilişkisi. Bi de buraya yazmışsınız.
Bence sizin sebep sonuc iliskisi kuramamanizla bir alakasi var bu yorumunuzun bastan okuyun yazdigimi:d docent doktor perinatologun dedigini ayynen ilettim isterseniz ozelden vereyim nosunu onla tartisin :d

Bulantinin sadece beta hcg ile alakali olmadigini biliyorum ama tabiiki etkiliyordur sadece vucudun biraz tepki gostermesi gerektigini belirtti bence doktor ama tabi bilimsel aciklamasini ben bilemiyorum bulanmasi bebegi degil de hamileligin gidisatinin normal oldugunu belirtiyor demistir bence.

Ufak ufak alisveris yapmaya basladiniz miii 0-3 ay kiyafeti zibini cok az al dedi annem ama simdiden 5 takim oldu sanirim, bir giydigini birdaha giyemiyor cok hizli buyuyor diyorlar kac tane alsak rahat ederiz acaba

Cok haklisinn inan aklimda kalaniyla dedigini aynen iletmeye basladim, gebelikte cok bulanti yasayan bir arkadasima da doktor demek ki senin bagisikligin cok yuksek vucudun cok tepki veriyor bebege diye tepki vermis. Tabii dogrusu ne belki de bunlar avuntu filan mi gercekten bilemiyorum. Simdi bir arkadasimiz ne yani ben kusmuyorum bagisikligim hic yok mu?? Diye tepki verebilir ancak onun da bana dedigini aynen ilettim. Zamaninda burada artik goguslerim eskisi gibi hassas degil acaba bebek yerinde mi diye bir tartisma cikmisti. Hayir hic hassasiyet yasamayan da var ve gayet saglikli, keske insaat muhendisi degil de doktor olsaydim inanin daha guzel aciklamak isterdim bana soyleneni. Belki de gercekten bulanti saglikli giden bir gebeligin habercisidir, belki de bulanti bazi seylerin ters gittigini gosterir inan bilemiyorum sadece sizinle paylasip bazilarimizin kafasini rahat ettirmek istemistim

bende ağır bir grip geçiriyorum, burun spreyi yerine burun yıkayan bir aparat var kendi içinden çıkam deniz tuzu olan. Eczacınıza söylerseniz verir ben onu kullanıyorum bir de zencefil çayı içiyorum.
Onu da denedim ama asla işe yaramıyor. Zaten normalde de gebeliğin başından beri burnum takınıyordu, hasta olunca iki taraf birden komple kapandı. Aşırı baş ağrısı yapıyordu. Biraz araştırdım, iliadin bağımlıları var malum, bazıları gebelik bitene kadar her gün kullanmış ve sıkıntı yaşamamış. İliadınin kendi kullanma talimatında da gebeler üzerinde yapılan çalışmalarda olumsuz etki görülmediği belirtilmiş. O yüzden kullandım umarım olumsuz bi durum olmaz. Zaten ilk 3 ayı tamamladım yeni.

Annemin mide bulantısı olmamış; sadece sigara asla içtirmiyormuş yanında çünkü kokusundan tiksiniyormuş o kadar

Ufak ufak alisveris yapmaya basladiniz miii 0-3 ay kiyafeti zibini cok az al dedi annem ama simdiden 5 takim oldu sanirim, bir giydigini birdaha giyemiyor cok hizli buyuyor diyorlar kac tane alsak rahat ederiz acaba
Ben emzik ve zıbın aldım; annemin komşuları da hediye almış duyunca şu an 3 unisex takımı var bebisin

Ben emzik ve zıbın aldım; annemin komşuları da hediye almış duyunca şu an 3 unisex takımı var bebisin
Ayy hadi hayirli olsun ilk kiyafetleriii ben de beyaz zibinlar almistim birkac tane de takim almis babasi dayanamayip insallah hepsini giyebilirler en kotu hepsini bir gunde giydirip fotografini cekip cikarticam hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…