Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi, dünyadaki en büyük kurumla gidiyor…Ama yine de aklıma on bin tane şey geliyor. Yurt dışındaki 13 yaş ile bizdeki 13 yaş aynı değil; bizimkiler daha çok bebek :) Ben 12 yaşındayken gitmiştim taaa seneler önce annem nasıl yapmış cidden telefon bile yokken çok korkunç :/ Evden ayrılmadan büyünmüyor cidden; çok önemli alışmak. Ama işte analık…Dibimden ayırmak istemiyorum.

Yaaa Valla annelerimiz çok cesurmuş; düşününce neler çekmişlerdir kim bilir

Yaaa Valla annelerimiz çok cesurmuş; düşününce neler çekmişlerdir kim bilir
Aynen hic annem açısından dusunmemistim bu yaşıma kadar hatta her gun ariyor diye kizardim o zaman da Kendi istegiyle erken ailesinden ayri bir seyler yapabilenlerde özgüven yükseliyor herseyi yapabilirim hissi olusuyor, insallah sorunsuz gider gelir

Bence içiniz rahat olsun. Bireyselleşmesi açısından çok faydalı bir şey. Anne olarak iki sokak arkadaki okula bile gitse hep aklımız kalacaktır zaten.

Bende ilk kızımda sadece prima premium care ve aktif bebek kullandım bunda istesem yine alırım ama primanın en yakın rakip firma ile fiyat farkı çok gibi geldi hangisiyle başlarsa ona alışır dediler arkadaşım 1 numara sleepy natural verdi çok küçük kendisi de ondan kullanamamış primanın 1 numarasına göre (hatırladığım kadarıyla) küçük sleepy bionaturalde de 1 numara küçük mü 2 numaradan mı başlamalı 1 numara aldınız mı

Bence çok mantıklı hem dili yerinde öğrenir hem de özgüven gelir İngiltere temiz bir yer Türkiye’deki kadar olayda yok zaten grupla bence telaşlanmayın

Zaten 13 yaşında 3-5 yıl içinde üniversiteye gidecek kim bilir nereye gider onun içinde tecrübe olur biraz tek başına seyehat

Hem otellere falan gidiyoruz yani otellere falan gittiğimizde yabancı insanların çocuklarına davranışlarına bakıyorum hiç bize göre değil ama çocuklar çok özgüvenli yani beş yaşındaki çocuklar kendi yemeklerini kendi alıyorlar bizim Türkler 15 yaşındaki çocuğa tabak hazırlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…