anladım sanırım ben de öyle yaptıracağım, teşekkür ederim. doktorum ikili test muayenesinde konuşuruz vs dedi de beklemek istemiyorumBenimle aynı yaşta (38) ikiz doğum yapan arkadaşım buraya yaptırdı. Doktorum yönlendirmedi; doktor muhtemelen hastaneye yönlendirecek çünkü gittiğim hastanede de yapıyorlar; o sebeple ben uluslararası çalışan bir lab tercih etmek istiyorum, daha güvenilir geliyor. Sonuçta bu lab’lara tüm dünyadan bir sürü veri gidiyordur.
İyiyim canım benim teşekkür ederim.Her şey yolunda çok şükür. Bu hafta kontrole gidicem inşallah. Sen nasılsın?
Caniim merak etmistim seni cok sevindim herseyin yolunda olmasina, haber ver kontrole gittiginde de insallah her sey guzel gecsin. Kac haftalik olucakk gittiginde tahminiii <3İyiyim canım benim teşekkür ederim.Her şey yolunda çok şükür. Bu hafta kontrole gidicem inşallah. Sen nasılsın?
Donegen Biyoteknoloji - Istanbul’dayım.Hangi sehirdesiniz? Fiyat aldiginiz yer neresi acaba
Kuzum benim 11 haftalık olmuş olacak doktor sat ı 13 temmuz a çekti.Caniim merak etmistim seni cok sevindim herseyin yolunda olmasina, haber ver kontrole gittiginde de insallah her sey guzel gecsin. Kac haftalik olucakk gittiginde tahminiii <3
Iyiyim ben de fetal dna sonucum geldi bugun daha da rahatladiiim
Oh cok iyi 11 haftalik masallah, az kaldiii. Testleri yaptirdin mi yaptiricak misin?Kuzum benim 11 haftalık olmuş olacak doktor sat ı 13 temmuz a çekti.
Sevindim canım, bundan sonrası da güzel ilerler inşallah. Gelebildin mi Türkiye'ye?
Cinsiyet de belli oluyor sordunuzmu parti ipeki ogreniceksinizKizlarr test sonucumu mail atmislar, detayli bakmislardi hem bana hem bebise hem plasentaya olacak sekilde. Sukur fetal DNA icin hersey tertemizzzUstumden yuk kalkti sankiiii
Ben Hollanda`dayim, burada 20.haftaya dek soylemiyolar cinsiyeti nipt ile bileCinsiyet de belli oluyor sordunuzmu parti ipeki ogreniceksiniz
Benim 11de doktor tahmin yürüttü kız gibi ama net değil dedi daha cinsel organı yoktu ama nipht oğlan dendiBen Hollanda`dayim, burada 20.haftaya dek soylemiyolar cinsiyeti nipt ile bileO yuzden ogrenmedim ama 20.haftadan once TR`ye gelirsem orada, gelmezsem de burada zarfa koymalarini isticem sonra da esimle ikimiz ogreniriz dedik pastanin ya da biseyin icine koydurup
Aslinda gecen hafta ultrasonda ebe bebegin basindan tuttu ki bacaklarini gorelim diye, hic aklima gelmedi orada iki bacak arasina bakmak heyecandan. Bu persembe de ilk detayli ultrasonu var TR`deki o ense kalinligina vs. bakilan gibi olanindan, belki orada goruruz
Ayy masallah <3Benim 11de doktor tahmin yürüttü kız gibi ama net değil dedi daha cinsel organı yoktu ama nipht oğlan dendiultroson da gozetle bacak aralarını belli olursa
Senin kesin Nisan mi doğum benim Mart sonu Nisan başı gibi o yüzden iki grubu da okuyorum hergunAyy masallah <3
Evet persembe 13.hafta olucak tam o yuzden artik belli olur birazcik diye dusunuyorum, incelicem guzelce
Ay bayram ne zamana geliyoor?Senin kesin Nisan mi doğum benim Mart sonu Nisan başı gibi o yüzden iki grubu da okuyorum hergunsezeryanla olursa bayram öncesi olur sanırım doktorum henüz bişe demedi bu konuda
Gecmis olsun, kullanin bol bol uzanip dinlenin imkaniniz varsa. Bakti mi ultrasonla herhangi bir sorun gormeyip onlem amacli yazdi insallahbeezuus doktor progestan yazdı 2 hafta kullanmam gerekiyormuş sonra tekrar kontrol bakalım umarım bir sıkıntı olmaz.
Oh çok şükür, darısı hepimizin başınaKizlarr test sonucumu mail atmislar, detayli bakmislardi hem bana hem bebise hem plasentaya olacak sekilde. Sukur fetal DNA icin hersey tertemizzzUstumden yuk kalkti sankiiii
Olmadi, burada 20.haftada soyluyolar ne yazik kiOh çok şükür, darısı hepimizin başınacinsiyet belli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?