- 7 Şubat 2024
- 385
- 592
- 18
- 30
Ben sabah beni anlamıyosun dedim eşim biliyorum hormonlardan oluyo diyoBu mesajların ekran görüntüsünü eşime ilettimDaha bugün kendisine durup durup sinirlendim sabah tıraş kolonyası sürmesiyle başlayıp farklı konulardan fırça yedi benden ve hamilelik hormonunu bahane ettigimi düsünüyordu çok güzel denk geldi
Benim satla uymuyor mesela geç döllenme olmuş o yüzden ultrasonu baz alıyorKızlar bu konuyu ben tam anlamadım da anlatabilir misiniz? Uygulama zaten sat’a göre kaç haftalık olduğunu söylüyor. Benim doktorum da sisteme sat’ı girmişti ve ikisi de aynı çıkmıştı. Ultrasonda neden farklı oluyor? Orada yazan cm’e göre mi haftayı tahmin etmiş oluyor?
Bende bakım yapıp süslenemiyorum çirkin miyim diyeBen sabah beni anlamıyosun dedim eşim biliyorum hormonlardan oluyo diyodün de yemek istediğim gibi olmadı diye ağlamıştım
Benimde aynı 6 gün 3 gün geri çıkardı bugun haftamında önüne geçti. İleride yakalıyor yakalamasa bile 3-7 gün geriden gelmesi normal kabul ediliyor sıkma canınjKızlar benim şimdi 9+4 ama 9+1 dedi doktor ve 2.4cm bebiş…Bana biraz küçük geldiKızım hep bir hafta 10 gün önden gidiyordu ve çok çabuk büyüyordu o sebeple aklım karıştı biraz. Sizin nasıl boyutlar?
Ultrasonda bebeğin boyutuna göre bir tahminde mi bulunuyorlar yani?Benim satla uymuyor mesela geç döllenme olmuş o yüzden ultrasonu baz alıyor
Kızlar her şey yolunda çok şükür. O kadar büyümüş ki inanamadım. Hatta cinsiyetimiz belli oldu %90 apaçık net ortadaydı iki bacağını açmıştı oğlum oluyorHaber ver bize mutlaka inşallah yolundadır her şey cnm
Kartal kızılay hastanesi, yıldız ayhan tunçay hoca. Bu kadar güleryüz hiç bir hocada göremezsiniz iddialıyımİstanbul Kartal Maltepe civarında takibimi yapacak doktor önerisi olan var mı?
9+0 ile 9+6 arası 10.hafta demektir. Gün alındığı için diğer haftaya geçmiş oluyorsunuzBir de mesela 9+4 olunca kaç haftalık hamile olmuş oluyoruz? 9 haftalık mı yoksa gün aldığı için 10 haftalık mı?
Ekranda bebeğin poposu ve başı arasını işaretliyor ve çıkan cm e göre makina otomatik gün veriyor. Ama sizin satınıza göre uyumlu olmayabilir geç döllenmiş olabilir. Veya geç döllenme yoktur ama yinede küçük çıkabilir ileride haftası düzeliyor. Mesela benim geç döllenme değildi ilk gittim 6 gün gerideydi ikinci gittim 3 gün gerideydi şimdi gittim 1 gün ileri gitmiş. Aslında doktorun eliyle bile alakası var artı işaretini nereye koysa o kadar haftalık diyecek. Milimsel bir şey yani 1-2 güne takılınmaz burada.Kızlar bu konuyu ben tam anlamadım da anlatabilir misiniz? Uygulama zaten sat’a göre kaç haftalık olduğunu söylüyor. Benim doktorum da sisteme sat’ı girmişti ve ikisi de aynı çıkmıştı. Ultrasonda neden farklı oluyor? Orada yazan cm’e göre mi haftayı tahmin etmiş oluyor?
Valla bende anlamadım cm'e göre haftayi düzeltmiş oluyorsa benimki 3 gün önde olmuş çabuk mu büyümüş oluyor o zaman acaba bunu doktora gidince bi soracağımKızlar bu konuyu ben tam anlamadım da anlatabilir misiniz? Uygulama zaten sat’a göre kaç haftalık olduğunu söylüyor. Benim doktorum da sisteme sat’ı girmişti ve ikisi de aynı çıkmıştı. Ultrasonda neden farklı oluyor? Orada yazan cm’e göre mi haftayı tahmin etmiş oluyor?
BHurafelere inanmakla ilgili değil aslında bu konuda çok fazla fikir ayrılığı var bu sebeple merak ettimdoktorum henüz tetanoz ile ilgili bir şey söylemedi ben 3 yıl önce olmuştum ama sağlık ocağı yine de 2 doz olmam gerektiğini söyledi bazı yerlerde son 5 yıl içinde aşı olduysanız tek doz yeter diyen doktor da fazla hatta tetanoz aşısına gerek olmadığını dogumlarin steril ortamda yapıldığını söyleyen doktorlar da var o yüzden kafam karıştı sizlerin de nasıl bir yol izleyeceğini merak ettim ️ açıkçası ben doktorun fikrini aldıktan sonra tek doz olmayı düşünüyorum yine de 2 doz mu olmalıyım olmamalı mıyım diye kafam karışmıyor da değil
Hurafelere inanmakla ilgili değil aslında bu konuda çok fazla fikir ayrılığı var bu sebeple merak ettimdoktorum henüz tetanoz ile ilgili bir şey söylemedi ben 3 yıl önce olmuştum ama sağlık ocağı yine de 2 doz olmam gerektiğini söyledi bazı yerlerde son 5 yıl içinde aşı olduysanız tek doz yeter diyen doktor da fazla hatta tetanoz aşısına gerek olmadığını dogumlarin steril ortamda yapıldığını söyleyen doktorlar da var o yüzden kafam karıştı sizlerin de nasıl bir yol izleyeceğini merak ettim ️ açıkçası ben doktorun fikrini aldıktan sonra tek doz olmayı düşünüyorum yine de 2 doz mu olmalıyım olmamalı mıyım diye kafam karışmıyor da değil
Duygusallık bende de oluştu. Cuma akşamı kızılcık şerbetinde alev ölünce annesinden çok ben ağladımKizlar sizin de hormonlar tavan yapti mi? Ben en ufak seye aliniyorum ve insanlarin da beni anlamasini bekliyorum. Sizde de oyle miBir de en ufak seye aglicak gibi oluyorum gozum sulaniyor hemen.
Ultrason cm sine göre ölçüm yapıp hafta belirliyor sata göre değilKızlar bu konuyu ben tam anlamadım da anlatabilir misiniz? Uygulama zaten sat’a göre kaç haftalık olduğunu söylüyor. Benim doktorum da sisteme sat’ı girmişti ve ikisi de aynı çıkmıştı. Ultrasonda neden farklı oluyor? Orada yazan cm’e göre mi haftayı tahmin etmiş oluyor?
Ben o sahnenin muzigini anladigim an hizlandirarak gectim o kadar olurDuygusallık bende de oluştu. Cuma akşamı kızılcık şerbetinde alev ölünce annesinden çok ben ağladım
Hemen doktora git canımKızlar benden açık kahverengi su gibi bir şey geliyor kokulu. Korkuyorum
Evet bende öyle okudum olur deniliyor ama bugün tekrarlarsa hemen gidicem. Oldu ve bitti şuanda amin inşallah yolundadırHemen doktora git canımbekletme bence. Umarım her şey yolundadır olur diyorlar hamilelikte böyle şeyler
Yorumları da bu yönde geneldeKartal kızılay hastanesi, yıldız ayhan tunçay hoca. Bu kadar güleryüz hiç bir hocada göremezsiniz iddialıyım
Benim gittiğim doktorum direkt yüksek riskli gebelik uzmanı ve kahverengi akıntılar gebelikte olabilir korkma, kırmızı pıhtılı kan şeklinde olursa hemen gel kontrol edelim demişti. O nedenle bence içinizi ferah tutmaya çalışın ama doktorunuza da mutlaka haber verin tabiiKızlar benden açık kahverengi su gibi bir şey geliyor kokulu. Korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?