- 26 Ocak 2018
- 708
- 675
- 28
Ben ayni durumu yasiyorum 7+6 da kontrole gittigim de kalp atisini duyduk fakat doktorum kanama alani gordu. Progestan fitil baslatti bugun 9+1 oldum ama cok sukur kanamam lekelenmem vs. olmadi. Size progestan verdi mi doktorunuzBen de bugün kontrolden geldim 6+1 haftalığım bize kalp atışını duyamadım bir de rahimde kanama alanları var dedi kanamam da yok doktor dedi eğer kanaman olursa gel olmazsa 10 gün sonra tekrar gel benim gibi bu durumu yaşayan var mı?
İyi bebeğim kalbi pıtır pıtır maşallahÇok geçmiş olsun İnşallah kötü bir şey yoktur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Çok geçmiş olsun, annem de bana al diye yollamıştı, göz ardı etmiştim. Sizin yaşadıklarınızı duyunca hemen alacağım şimdi. Çok geçmiş olsun, her an hepimizin başına gelebilecek bir durum bu. Farkındalık yarattığınız içim teşekkür ediyorumHanımlar kaza yapmadan evvel arkadaşımın tavsiyesi ile hamile emniyet kemeri aparatı diye bir şey almış ve bir gün önce hem kendi aracıma hem şirket aracıma takmıştım. Böyle karın yerine iki bacak arasına gelen bir aparat baskıyı o aradaki aparata ve bacaklara veriyor. Bacaklarım çarpışmanın şiddeti ile biraz morardı ama sayesinde bebeğim zarar görmedi. Karşıdaki aracın ön tekerlekleri yan yattı, siz düşünün kazanın şiddetini… bendeki araç sağlamdı şükür sadece tampon değişecek, yarın arabamı değiştiriyorlar zaten. Ama böyle bir aparat gerekebilir bebişleri korumak için. Bir araştırın ne olur. Dün gece uyuduğum uyku kuş uykusuydu resmen… öyle korktum ki, şükür iyi minik kuşum
belki geç oluşuyordur doktor umutsuz birşey olsa söylerdi benceMerhaba kızlar. Doktordan geldim malesef yine duyamadık kalp atışını doktor nedense umutsuz değil haftaya yine gel dedi ama 8+1 de duyulmaması bana çok normal gelmedi artık. Vajinal ultrasonda görüntü olarak kalp atışı var gibi aslında dedi ama yine haftaya bıraktı. Çok üzgünüm. Hayırlısı artık.
eşimde bana atıp duruyordu daha karnım bile yok ne alaka falan dedim ki aktif araç kullanıyorum emniyet kemersizde asla kullanmam aracı bakacağım bende trendyoldanHanımlar kaza yapmadan evvel arkadaşımın tavsiyesi ile hamile emniyet kemeri aparatı diye bir şey almış ve bir gün önce hem kendi aracıma hem şirket aracıma takmıştım. Böyle karın yerine iki bacak arasına gelen bir aparat baskıyı o aradaki aparata ve bacaklara veriyor. Bacaklarım çarpışmanın şiddeti ile biraz morardı ama sayesinde bebeğim zarar görmedi. Karşıdaki aracın ön tekerlekleri yan yattı, siz düşünün kazanın şiddetini… bendeki araç sağlamdı şükür sadece tampon değişecek, yarın arabamı değiştiriyorlar zaten. Ama böyle bir aparat gerekebilir bebişleri korumak için. Bir araştırın ne olur. Dün gece uyuduğum uyku kuş uykusuydu resmen… öyle korktum ki, şükür iyi minik kuşum
Daha minik dememek lazımmış, hiçbiriniz benim dün gece yaşadığım korkuyu yaşayın istemem. O darbe şiddetli oluyor, normal zamanda etkileyemez ama bebek varken başka…eşimde bana atıp duruyordu daha karnım bile yok ne alaka falan dedim ki aktif araç kullanıyorum emniyet kemersizde asla kullanmam aracı bakacağım bende trendyoldan
marka flaan önemli değildir herhaldeDaha minik dememek lazımmış, hiçbiriniz benim dün gece yaşadığım korkuyu yaşayın istemem. O darbe şiddetli oluyor, normal zamanda etkileyemez ama bebek varken başka…
Kaldı ki ben en rahat hamişlerden biri olabilirdim bu kaza başıma gelmese, ne bulandı ne ağrı bir kaç kez bir damla kahverengi tutunma kanaması..: hepsi buydu… 4 ülke gezdik 20 günde eşimle… hiç rahatsız etmemişti. Ama dün ki olay o kemerin ne derece önemli olduğunu gösterdi bana
Ben alırken bakmıştım, hepsinin mantığı aynı. O ünlü bebek markasının online mağazasından sipariş etmiştim ama marka vermeden de böyle anlatırımmarka flaan önemli değildir herhalde
anladıkkkBen alırken bakmıştım, hepsinin mantığı aynı. O ünlü bebek markasının online mağazasından sipariş etmiştim ama marka vermeden de böyle anlatırım
Ben zaten yeni direksiyona geçiyorum ben de bakmıştım alayım ben deÇok geçmiş olsun, annem de bana al diye yollamıştı, göz ardı etmiştim. Sizin yaşadıklarınızı duyunca hemen alacağım şimdi. Çok geçmiş olsun, her an hepimizin başına gelebilecek bir durum bu. Farkındalık yarattığınız içim teşekkür ediyorumşimdi hemen alıyorum
Merhaba öncelikle bebeğinizi sağlikla kucağınıza almanizi hayırlı evlat olmasını dileirm.Kızlar dün kontorole gittim herşey çok normal ve sağlıklı şekilde ilerliyor.. Doktorumun istediği testlerden 1 i hariç hepsi gayet iyi. İyi olmayan ise idrarda proteinin pozitif çıkması aranızda böyle birşey yaşayan varmı? Haftaya cuma kontrole gideceğim
Benim doktorum da önemsemedi ama sanırım diğer değerlerle birlikte bakıp bunu söyledi bir de telefonda konuştuk yarın gittiğimde sorucamMerhaba öncelikle bebeğinizi sağlikla kucağınıza almanizi hayırlı evlat olmasını dileirm.İdrarda proteinin pozitif çıkması çok önemli bir konu. Doktorunuz biraz göz ardı etmiş ki birçok hekim sanırım böyle . Hamilelik dönemi dışında pozitif çıksa genel duruma göre onemsenmeyebilir yada hamileliğin 20. Haftasından önce diye belki diye üzerinde durmamış olabilir FAKAT sizi gebeligin ileri zamanları için uyarmaliydi ki beni de uyarmamislardi. Lütfen bu önemli ve özellikle 20. Haftadan sonra idrarda protein varlığı (proteinüri)+ ödem + tansiyon yüksekliği gebelik zehirlenmesi olan preeklampsi demektir. Bu sebeple şimdiden tansiyon takiplerinize dikkat etmenizi ve idrar tahlillerinizde pozitif çıkarsa bunu onemsemenizi size öneririm. benim canım yandı kimsenin yansın istemem.
Evet sormanız sizin için iyi olacaktır. Belki şu an böyle bir risk yok diye üzerinde durmamistir ama gebeliğin 20. Haftasından sonra işler degisebiliyor. Sadece sizlere farkındalık oluşturmak istedim. Allah'ım herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlu evlatlar nasip etsin. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBenim doktorum da önemsemedi ama sanırım diğer değerlerle birlikte bakıp bunu söyledi bir de telefonda konuştuk yarın gittiğimde sorucam
Merhaba öncelikle bebeğinizi sağlikla kucağınıza almanizi hayırlı evlat olmasını dileirm.İdrarda proteinin pozitif çıkması çok önemli bir konu. Doktorunuz biraz göz ardı etmiş ki birçok hekim sanırım böyle . Hamilelik dönemi dışında pozitif çıksa genel duruma göre onemsenmeyebilir yada hamileliğin 20. Haftasından önce diye belki diye üzerinde durmamış olabilir FAKAT sizi gebeligin ileri zamanları için uyarmaliydi ki beni de uyarmamislardi. Lütfen bu önemli ve özellikle 20. Haftadan sonra idrarda protein varlığı (proteinüri)+ ödem + tansiyon yüksekliği gebelik zehirlenmesi olan preeklampsi demektir. Bu sebeple şimdiden tansiyon takiplerinize dikkat etmenizi ve idrar tahlillerinizde pozitif çıkarsa bunu onemsemenizi size öneririm. benim canım yandı kimsenin yansın istemem
Amin çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinde, henüz daha doktora gidemedim haftaya cuma kontrole gideceğim. Ben sonuçları kendim internetten baktım ve evet tansiyonl birleştimi kötü sonuçlar doğurabiliyormuş.ama merak ettiğim acaba bunun bir tedavisi düzeltilebilme olasılığı nedir şu an içersinde 1 haftadan fazla var dediğim gibi doktora gitmem için bu 1 hafta içerisinde dikkat edilmesi gereken husus varmıdır? Tansiyon için şu an olabildiğince tuzu azalttım ne olacağını bilmediğim içinMerhaba öncelikle bebeğinizi sağlikla kucağınıza almanizi hayırlı evlat olmasını dileirm.İdrarda proteinin pozitif çıkması çok önemli bir konu. Doktorunuz biraz göz ardı etmiş ki birçok hekim sanırım böyle . Hamilelik dönemi dışında pozitif çıksa genel duruma göre onemsenmeyebilir yada hamileliğin 20. Haftasından önce diye belki diye üzerinde durmamış olabilir FAKAT sizi gebeligin ileri zamanları için uyarmaliydi ki beni de uyarmamislardi. Lütfen bu önemli ve özellikle 20. Haftadan sonra idrarda protein varlığı (proteinüri)+ ödem + tansiyon yüksekliği gebelik zehirlenmesi olan preeklampsi demektir. Bu sebeple şimdiden tansiyon takiplerinize dikkat etmenizi ve idrar tahlillerinizde pozitif çıkarsa bunu onemsemenizi size öneririm. benim canım yandı kimsenin yansın istemem.
Tuzu azaltmaniz çok iyi bir karar olmuşAmin çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinde, henüz daha doktora gidemedim haftaya cuma kontrole gideceğim. Ben sonuçları kendim internetten baktım ve evet tansiyonl birleştimi kötü sonuçlar doğurabiliyormuş.ama merak ettiğim acaba bunun bir tedavisi düzeltilebilme olasılığı nedir şu an içersinde 1 haftadan fazla var dediğim gibi doktora gitmem için bu 1 hafta içerisinde dikkat edilmesi gereken husus varmıdır? Tansiyon için şu an olabildiğince tuzu azalttım ne olacağını bilmediğim için