- 3 Mart 2014
- 2.271
- 3.463
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de pozitif çıktı doktor önemsemediKızlar dün kontorole gittim herşey çok normal ve sağlıklı şekilde ilerliyor.. Doktorumun istediği testlerden 1 i hariç hepsi gayet iyi. İyi olmayan ise idrarda proteinin pozitif çıkması aranızda böyle birşey yaşayan varmı? Haftaya cuma kontrole gideceğim
Hadi çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusunBebeğim iyi… küçük kalbi pıtır pıtır atıyor çok şükür…
Bildiğim kadarıyla illa düşecek diye bişi yok sadece seni zorlar ama emin değilim bu bilgimdenMerhaba Lütfen cevp verin. 5+3teyim dün doktor kontrolum vardı doktor bulamadı önce, bi önceki hafta vardı Allah Allah falan dedi bakarken ben de korktum sonra buldu aşağıdaymış lugesro iğne verdi zaten progestan kullanıyorum + folik asit. haftada bir kez vurulmak üzere verdi iğneyi, sancılarım çok ama kanamam yok. sancılarda progestan ve iğneyle azaldı sadece kramplarım var ara ara. zor bi gebelik olacak olsun ama bebeğimi kaybetme düşüncesi beni korkutuyor.. başına gelen var mı ? kese aşağıdaysa muhakkak düşükle mi sonuçlanır ?
zorlasın dayanırım da düşmesin inşallahBildiğim kadarıyla illa düşecek diye bişi yok sadece seni zorlar ama emin değilim bu bilgimden
Gerçekten mi, sizde kaçıncı haftada çıktı pekiBenim de pozitif çıktı doktor önemsemedi
İnternetten baktığımda gebelik zehirlenmesi vs yazıyor tam anlayamadım bir bilgim olmadığında ama tansiyona bağlıymış sanırımBenim de pozitif çıktı doktor önemsemedi
Cevabı bilmiyorum ama Allah sağlıkla sıhhatle size bağışlasın inşallah… dün kaza yaptığım saatten beri kaybetme korkusu içimi yemişti, çok iyi anlıyorum. Allah size bağışlasın yavrucağınızı çok dua edeceğim size…Merhaba Lütfen cevp verin. 5+3teyim dün doktor kontrolum vardı doktor bulamadı önce, bi önceki hafta vardı Allah Allah falan dedi bakarken ben de korktum sonra buldu aşağıdaymış lugesro iğne verdi zaten progestan kullanıyorum + folik asit. haftada bir kez vurulmak üzere verdi iğneyi, sancılarım çok ama kanamam yok. sancılarda progestan ve iğneyle azaldı sadece kramplarım var ara ara. zor bi gebelik olacak olsun ama bebeğimi kaybetme düşüncesi beni korkutuyor.. başına gelen var mı ? kese aşağıdaysa muhakkak düşükle mi sonuçlanır ?
çok teşekkür ederim ben de üstteki mesajınızdan sonra alttaki mesajınızı bebeğinizin iyi oldugunu okuyunca çok sevindim, Allah hepimize bebişlerimizi bağışlasın inşallah.. dualarınız için şimdiden teşekkür ederimCevabı bilmiyorum ama Allah sağlıkla sıhhatle size bağışlasın inşallah… dün kaza yaptığım saatten beri kaybetme korkusu içimi yemişti, çok iyi anlıyorum. Allah size bağışlasın yavrucağınızı çok dua edeceğim size…
Kalp atışı yeni oluşuyordur belki ümidinizi kesmeyin bebek varsa ihtimal de var demektirMerhaba kızlar. Doktordan geldim malesef yine duyamadık kalp atışını doktor nedense umutsuz değil haftaya yine gel dedi ama 8+1 de duyulmaması bana çok normal gelmedi artık. Vajinal ultrasonda görüntü olarak kalp atışı var gibi aslında dedi ama yine haftaya bıraktı. Çok üzgünüm. Hayırlısı artık.
Çok geçmiş olsun İnşallah kötü bir şey yoktur bebeğini sağlıkla kucağına alırsınDün kaza yapmıştım, şimdi hastanedeyim, doktorun almasını bekliyorum. Ne olur dua edin bebeğim sağlıklı ve hayatta olsun…
Eşim de yurtdışında cuma gecesi dönecek. Söylemedim henüz kendi annem babam hariç ailedeki kimseye. İnşallah iyisindir bebeğim…
Ben de bugün kontrolden geldim 6+1 haftalığım bize kalp atışını duyamadım bir de rahimde kanama alanları var dedi kanamam da yok doktor dedi eğer kanaman olursa gel olmazsa 10 gün sonra tekrar gel benim gibi bu durumu yaşayan var mı?Kalp atışı yeni oluşuyordur belki ümidinizi kesmeyin bebek varsa ihtimal de var demektir
Insallah kalp atışını duyarsınızMerhaba kızlar. Doktordan geldim malesef yine duyamadık kalp atışını doktor nedense umutsuz değil haftaya yine gel dedi ama 8+1 de duyulmaması bana çok normal gelmedi artık. Vajinal ultrasonda görüntü olarak kalp atışı var gibi aslında dedi ama yine haftaya bıraktı. Çok üzgünüm. Hayırlısı artık.
Benim doktorum, bak kanama alanları var, bilmeyen bi doktor buna panik yaratabilir, çok doğal hep olan bi şey, bebek rahmindeki kılcalları patlata patlata büyüyor kanama alanı olusacak tabi dedi ve hicbi ilac vermedi. Tabi sizin alanlar farklıdır genistir vsvs bilemiyorum ama genel anlamıyla dert edilecek bir mesele degil diye söylğyorum.Ben de bugün kontrolden geldim 6+1 haftalığım bize kalp atışını duyamadım bir de rahimde kanama alanları var dedi kanamam da yok doktor dedi eğer kanaman olursa gel olmazsa 10 gün sonra tekrar gel benim gibi bu durumu yaşayan var mı?
Cevabınız için teşekkür ederim biraz içim rahatladi Evet benim doktor da ilaç vermedi kanamam olmadığı için ilaç vermeme gerek yok dedi ama rahimde kanama alanları var kanaman olmadan kendiliğinden geçebilir dediBenim doktorum, bak kanama alanları var, bilmeyen bi doktor buna panik yaratabilir, çok doğal hep olan bi şey, bebek rahmindeki kılcalları patlata patlata büyüyor kanama alanı olusacak tabi dedi ve hicbi ilac vermedi. Tabi sizin alanlar farklıdır genistir vsvs bilemiyorum ama genel anlamıyla dert edilecek bir mesele degil diye söylğyorum.
8. Hafta içindeGerçekten mi, sizde kaçıncı haftada çıktı peki