Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yastan mi diyosun bnmde aksamlari ayni bu sekil oluyo bnm ilk hamilelikte 5. Ayda fln cikmisti yanlis hatirlamiyosam simdi erken olunca eyvah dedm nasil gecicek hamilelik
Benim ilkinde 3 aylıkken bile çıkmıştı. Kocamandı karnım hep…Şimdi bu kadarla bile zor oturup kalkıyorum, nasıl olacak bakalım. Ondan diyorum yaş önemli diye :)

Benim ilkinde 3 aylıkken bile çıkmıştı. Kocamandı karnım hep…Şimdi bu kadarla bile zor oturup kalkıyorum, nasıl olacak bakalım. Ondan diyorum yaş önemli diye :)
İlk hamileligim yaza denk gelmisti hep gezmistim hic yorulmadan ama bunda sanirim.evden cikamicam. Neyse olsn saglikla dogsunlar da Allah'tan kışa denk geldi bekleriz evde napalim

İlk hamileligim yaza denk gelmisti hep gezmistim hic yorulmadan ama bunda sanirim.evden cikamicam. Neyse olsn saglikla dogsunlar da Allah'tan kışa denk geldi bekleriz evde napalim
Mart- Nisan doğurmak için en güzel ay bence :) 40’ı çıkınca hava ısınmış oluyor; dışarda güneşle daha hızlı büyüyor kışın hastalanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…