Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sabah kaza yapmıştım. Saatler geçti aradan ama pembe bir kan geldi iki damla var… sanırım düşük yapıyor olabilirim. Hemen doktora mı gitsem, böyle iki damla geldi biraz beklesem mi?
ben olsam çoktan doktora gitmiştim bile:) bence bi sıkıntı yoktur ama gidip görün içiniz rahatlasın, kafaya takıp stres yapmak daha tehlikeli

sırasıyka 2 gün ara ile değerlerim
15
30
66
121
203
az gibi geldi sizce kızlar

Kızlar sabah kaza yapmıştım. Saatler geçti aradan ama pembe bir kan geldi iki damla var… sanırım düşük yapıyor olabilirim. Hemen doktora mı gitsem, böyle iki damla geldi biraz beklesem mi?
Düşük değildir ama bir yara ya da kanama alanı olabilir müdahale ederler sen hiç oyalanmadan git kafan rahat olsun

Aradım şimdi doktoru. Bu gece bekleyelim yarın sabah erkenden gelin göreyim sizi dedi. Progestan ı dün kullanmaya başladığım için ondan sebep olmuş olabilir diyor.
progestan kullanıyorsanız ilk bir iki gün yapabiliyor sonra düzeliyor ama siz sabahtan gidin bi içinizi ferah tutun zaten en kötü ihtimalle progestanın dozunu artırır ama önemli birşey yoktur bence de bende de kahverengi baya bir akıntı oldu herşeyi dediler en perinantolojiye gittim doktor hiç birşeyin yok dedi siz içinizi ferah tutun progestandan sonra 15 dk ayağınızın altına bir kırlent koyun zaten çok akıntı yapıyor

Hemen kotuyu dusunme insallah hicbirsey yoktur Allahin izniyle bence git doktora aklinda kalmasin

Arkadaşlar bende 8+4 teyim çok şükür hersey yolunda ama sürekli olan bi lekelenmem vardı progestan kullandım geçti sonra bir daha anlık bi kanama oldu geçti yine bir.kac gündür lekelenme gibi doktora söylediğimde sıkıntı yok hemen hemen her hamilede olabilir dedi ağrılı çok ve durmayan kırmızı olmadıkça korkup evham yapma dedi tabi ilk hamileligimde böyle şeyler yaşamadığım için ister istemez kaygı oluyor ama bu durumda olan herkes için bi ferahlık olsun diye yazıyorum.. ins Rabbime sığındık sürecimizi hayırlısıyla tamamlayacağız hepimizin mutlulukları çoğalacak... sevgilerimle

ikinci hamileliği olan arkadaşlara soruyorum adet dönemlerinizde hafif kasık krampları ve bel ağrıları oluyor muydu? eğer ben şuan hamile olmasam bugünlerde adet olmam gerekirdi sanki adet belirtileri yaşıyorum ara ara

Benim de dün aynı adet olacakmışım gibi bel ve bacak ağrım oldu. Yani ikinci hamileliğim ama ilkinde böyle birşey olmamıştı. Ben de yarın 8+1 de kalp sesi duymak için gideceğim umarım bir aksilik olmaz çünkü 7+1 de duyamadık. Dualarınızı bekliyorum.

Yok hiç olmadı ama gebelikte ara ara ağrılar oluyor, denk gelmiştir.

Evet ilk 3 ay ağrı oluyor; benim geçen adet döngü zamanımdı baya ağrı oldu. Hatta ilk gebeliğimde ağrıdan ağladığım günler oldu.

Kızlar dün kontorole gittim herşey çok normal ve sağlıklı şekilde ilerliyor.. Doktorumun istediği testlerden 1 i hariç hepsi gayet iyi. İyi olmayan ise idrarda proteinin pozitif çıkması aranızda böyle birşey yaşayan varmı? Haftaya cuma kontrole gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…