- 7 Mart 2013
- 1.041
- 1.234
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elhamdülillah çok sevindim Allah'ım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat etsin ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin dua arkadaşım yuvanız şen olsunMerhabalar arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. 6 hafta 3 günlük hamileyim. Geçen hafta keseyi gördük.2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah. Burada çok faydalı bilgiler paylaşılıyor herkese katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim arkadaşım aynı zamanda adaşım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüzElhamdülillah çok sevindim Allah'ım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat etsin ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin dua arkadaşım yuvanız şen olsun
Bende iki grubuda takip ediyorum normalde 7 nisan gorunuyor ama ilk dogumum sezeryan muhtemelen martin son haftasina gelirKızlar selam Ben Mart annelerindeyim. Ama tahmini doğum tarihi 1 Nisan olarak görünüyor. 15 gün önce sonra olabilir şeklinde. Burayı da takip etmek istedim
beezuus Merhaba beni de eklermisiniz.
32 yaş, 2. Çocuk. Sat 17 temmuz 2024, 65 kilo ile hamile kaldım.keseyi 4+5 kalp atışını 6+0 da duyduk.elhamdülillah. Tahmini doğum 23 nisan 2025 gösteriyor. Bütün anne adaylarına selamlar.
Benim de 11 nisan sezaryen olduğu için nisan başı olur diyorum ama 29-30-31 bayram sanırım doktorlar izindeyken ya suyum gelirse diye şimdiden korktum çünkü kızımda sezeryan günü almıştık o günden önce gece suyum gelerek acilen doğuma gittimBende iki grubuda takip ediyorum normalde 7 nisan gorunuyor ama ilk dogumum sezeryan muhtemelen martin son haftasina gelir
Canım hakkında hayırlısı olsun ama ben gebeliğimi 5+4 5530 değerle öğrendim pazartesi günü verdiğim kanlaselam kızlar dış gebelikten şüpheleniyolar 2 gün arayla değerlerim
15
30
66
121
218 -265 bu iki değer dün ve bugün sadece yarın duruma göre kürtaj olabilirim 5+3 sata göre
fikri olan varmı acaba
Bende 5+7 yim şuan ilk gebeliğim biraz tedirgin biraz heyecanlıyım. Bu durum beni biraz tedirgin etmiyor değil açıkcası ama olabildiğince dikkatli olup bu zamanlarımın keyfini çıkartmak istiyorum. Sizin adınıza acı bir tecrübe olmuş çok zordur eminim. Çok geçmiş olsun tekrar . Bende size ve bebeğinize sağlıklı uzuun uzun ömürler diliyorumTuzu azaltmaniz çok iyi bir karar olmuş inşallah yasamazsiniz bu durumu asla. Benim doğuştan proteinürim varmış ilk gebeligimde ögrendim sonra bir yıl neden olduğu araştırıldı en son doğuştan denildi. Şu an 7+2 hamileyim. Proteinüri negatif ama tuzdan kısıtlı diyet yapmaya beslenmeme sebze bakliyat ağırlıklı ypmaya dikkat ediyorum. Kırmızı et haftada 1 kuzu eti balık da haftada bir yada iki kez tüketmeye caliaiyorum. Beslenme ile birlikte tansiyon ve şekeri kontrol altında tutarsak inşallah bir problem yaşamayız. 20. Gebelik haftasından sonra eğer bir yatkinligimiz varsa hastalıklar ortaya çıkıyor. Şu 1 hafta için tuzu bile azaltmış olmanız çok iyi ve yeterli. İlk gebeligimdi ve bilmiyordum gebeyim istediğimi yer içerim canım çekti şu bu dedim hiç dikkat etmedim 23. Haftada gebelik şekeri ile 28. Haftada da gebelik zehirlenmesi ile tanıştım. Şimdi yeniden hamileyim elhamdülillah ama artık en başından dikkatli olmak gerektiğini dengeli olmak gerektiğini çok acı bir tecrübe ile öğrendim. Hekimler göz ardı etse bile siz bunun bilinci ile asla strese girmeden beslenmenizi düzenler ve ilerleyen dönemlerde daha da dikkatli ilerlersiniz inşallah. Size ve bebeğinize sağlıklı hayırlı uzun ömürler diliyorum
5+7 yazmışım 6+0Bende 5+7 yim şuan ilk gebeliğim biraz tedirgin biraz heyecanlıyım. Bu durum beni biraz tedirgin etmiyor değil açıkcası ama olabildiğince dikkatli olup bu zamanlarımın keyfini çıkartmak istiyorum. Sizin adınıza acı bir tecrübe olmuş çok zordur eminim. Çok geçmiş olsun tekrar . Bende size ve bebeğinize sağlıklı uzuun uzun ömürler diliyorum
Gebelik zehirlenmesinden sonra gebeliğiniz sonlandı mı? Kusura bakmayın bilmediğim için sorma ihtiyacı hissediyorum ben de yüksek kiloyla hamile kalmıştım insülin direncim zaten var, bir sonraki gebeliğim için merak ediyorumTuzu azaltmaniz çok iyi bir karar olmuş inşallah yasamazsiniz bu durumu asla. Benim doğuştan proteinürim varmış ilk gebeligimde ögrendim sonra bir yıl neden olduğu araştırıldı en son doğuştan denildi. Şu an 7+2 hamileyim. Proteinüri negatif ama tuzdan kısıtlı diyet yapmaya beslenmeme sebze bakliyat ağırlıklı ypmaya dikkat ediyorum. Kırmızı et haftada 1 kuzu eti balık da haftada bir yada iki kez tüketmeye caliaiyorum. Beslenme ile birlikte tansiyon ve şekeri kontrol altında tutarsak inşallah bir problem yaşamayız. 20. Gebelik haftasından sonra eğer bir yatkinligimiz varsa hastalıklar ortaya çıkıyor. Şu 1 hafta için tuzu bile azaltmış olmanız çok iyi ve yeterli. İlk gebeligimdi ve bilmiyordum gebeyim istediğimi yer içerim canım çekti şu bu dedim hiç dikkat etmedim 23. Haftada gebelik şekeri ile 28. Haftada da gebelik zehirlenmesi ile tanıştım. Şimdi yeniden hamileyim elhamdülillah ama artık en başından dikkatli olmak gerektiğini dengeli olmak gerektiğini çok acı bir tecrübe ile öğrendim. Hekimler göz ardı etse bile siz bunun bilinci ile asla strese girmeden beslenmenizi düzenler ve ilerleyen dönemlerde daha da dikkatli ilerlersiniz inşallah. Size ve bebeğinize sağlıklı hayırlı uzun ömürler diliyorum
Aaa ben onu hic dusunmedim ona gore tarih aliriz artik allahimmm o zmnlari da gormeyi nasip etttBenim de 11 nisan sezaryen olduğu için nisan başı olur diyorum ama 29-30-31 bayram sanırım doktorlar izindeyken ya suyum gelirse diye şimdiden korktum çünkü kızımda sezeryan günü almıştık o günden önce gece suyum gelerek acilen doğuma gittim
Kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallahBende iki grubuda takip ediyorum normalde 7 nisan gorunuyor ama ilk dogumum sezeryan muhtemelen martin son haftasina gelir
Öncelikle daha önce yaşadım diye bu gebeligimde yaşayacağım anlamına gelmiyor. Kilodan dolayı bu durumu stres yapmayın kendinize. Sadece önemli olan dikkatli olmak beslenmeye gerçekten dikkat etmek. İnşallah sağlıkla huzurla mutlulukla saglikla evlatlarımızı kucağımıza alıp beraber yaşayacağız inaniyorum ben bunaGebelik zehirlenmesinden sonra gebeliğiniz sonlandı mı? Kusura bakmayın bilmediğim için sorma ihtiyacı hissediyorum ben de yüksek kiloyla hamile kalmıştım insülin direncim zaten var, bir sonraki gebeliğim için merak ediyorum
Yok herhangi bir ilaç da vermedi. Kalp atışını duyduğunda verecek 10 gün sonra gel dedi kalp atışını görmek için Bir de geçtin mi yoksa hala kanama alanı var mı? Sizde benim de çok şükür kanamam yok Vücut kendiliğinden o kanı emiyormuş zamanla İnşallah öyle olur dediği gibiBen ayni durumu yasiyorum 7+6 da kontrole gittigim de kalp atisini duyduk fakat doktorum kanama alani gordu. Progestan fitil baslatti bugun 9+1 oldum ama cok sukur kanamam lekelenmem vs. olmadi. Size progestan verdi mi doktorunuz
En son ki kontrolumden sonra tekrar doktora gitmedim. Doktor kanaman olursa gel demisti diger kontrolumde 12.hafta da yani 1 ay varYok herhangi bir ilaç da vermedi. Kalp atışını duyduğunda verecek 10 gün sonra gel dedi kalp atışını görmek için Bir de geçtin mi yoksa hala kanama alanı var mı? Sizde benim de çok şükür kanamam yok Vücut kendiliğinden o kanı emiyormuş zamanla İnşallah öyle olur dediği gibi
218 ve 265 arasında 2 gün mü var?selam kızlar dış gebelikten şüpheleniyolar 2 gün arayla değerlerim
15
30
66
121
218 -265 bu iki değer dün ve bugün sadece yarın duruma göre kürtaj olabilirim 5+3 sata göre
fikri olan varmı acaba