Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hafyaya söylicem sanırım çünkü bissürü yurtdışı seyahat planı yapılıyor ayhh cidden yani herşeye de yetşemeyiz ya; sallamayayım diyorum ama zor yani
Benim de sizin gibi ozellikle 1-2 ay icinde yine seyahat planlari yapilan 1 isim var ve ben de soylemedim henuz. Dun Turkiye ofiste daha once dogurmus bir kiz anladi nasil anladiysa, bir o biliyor o da soylemez. Ama ben 2 hafta sonra soylemeyi planliyorum. Seyahatlere katilmayi dusunuyor musunuz? Benimki 2 haftayi kapsayacak ve 2 ulkeyi kapsayacak bir seyahat olabilecegi icin ben gitmek istemedigimi soylicem, en kotu doktorum seyahat etmemi istemiyor derim cunku her gun sabah erken kalkip seyahatte calismak sonra tekrar ucus tren gibi seyleri yapmak suan dusununce bile cok yorucu.

Bel ağrısı değilde inanılmaz şiddetli kasık ağrım vardı bacağa vuran

Benimde aynı böyle incecik göbeksiz kızken top var şuan karnımda 8+5 im
benimde hafif çıktı aslında erken ama önceden hiç göbeğim yoktu dümdüz bir karnım var iç çamaşırım s bedendi m bedene geçmek zorunda kaldım çünkü sıktığını hissediyorum pantolonlarımı giyemedim elbise giydim sanırım karnım erken çıkacak.

Evet hiç bir pantolonum olmuyor elveda 36 beden

Allah yardımcın olsun canım. Benim ilk hamileligim dış gebelikti ve kese hiçbir şekilde görünmemişti. Kese görüntüyle ve rahmin içindeyse bence içini ferah tut. Ins dış gebelik değildir. Benim kese tüplere sıkışmisti. Ondan dolayı görünmedi ve dış gebelikti. Güzel haberler alacağız ins sendende dualarım seninle

Herkese merhaba arkadaşlar. Umarım herkes için hersey yolundadır. Göbekten çıkmaya başlamış. Benim halihazırda kocaman bir gobegim olduğu için hiç öyle şaşkınlıkla yaşamıyorum bende şu anda ekmeği tatliyi vs kestim. Günlük yürüyüş ve biraz dikkat ederk ilk 5 ay biraz kilo vermeye çalışacağım kendimi zorlamadan ama sağlıklı beslenerek. Bu arada dualarınıza ihtiyacım var. Bugün ehliyet sınavım var. Çok stresliyim lütfen bana dua edin olurmu? Isvicredeyim Türk ehliyetimi Avrupa ehliyetine çevireceğim. Kurallar biraz farklı burda ve tek bir hakkım var. Hamilelerin duası kabul olur. Ins kolaylıkla geçeyim

Olabilir, bu sizin tercihiniz buraya ne yazacağınız veya yazmayacağınız. Eminim yazsanız da büyük bir incelikle cevaplanırdı grupta. Mide bulantısı, göğüs ağrısı gibi şeyler hamilelik belirtisi sayıldığı için bu belirtilerin kaybolması endişelendirmiş olabilir. Sadece o arkadaşı da değil herkesi olabilir. Ben de geçen haftalarda göğüs ağrım olmadığı için endişelenip buraya soru yöneltmiştim. Çünkü daha önce düşük yaşadım ve onda da göğüs ağrım kaybolmuştu eğer bu plartfomdaysam bu konuda endişelenip soru sormak benim en doğal hakkım. Siz saçma bulabilirsiniz daha önce kötü tecrübe yaşamadıysanız veya yaşadıysanız bilemiyorum ama başkalarının endişelerine ne yaşadığını bilmeden saçma demeniz hoş değil bence. Size saçma geliyor olabilir ama onun için son derece önemlidir. Herkesin kişiliği farklı ki ben arkadaşı birkaç aydır yazışmalarından biliyorum. Çok tatlı, naif bir insan ki size de yazdığınızda hak vermişti zaten. Bu konunun uzamasıyla beraber sizin saçma demeniz beni de üzdü açıkçası. Eminim benim gibi acaba şunu da sorsam saçma bulunur mu düşüncesiyle kaygısını anlatamayacak belki çoğu insan. Birbirimize hoşgörülü olmaya çalışırsak daha güzel bir ortam olur diye düşünüyorum. Sevgiler...

Son düzenleme:
Ben sanırım ekim-kasım seyahatlerine gideceğim; ikinci 3ay çok rahat geçiyor çünkü; tabii önce doktora soracağım.

Merhabalar arkadaşlar, yoğunluktan sadece bakıp çıkıyordum buralara. beezuus dönmüş olmana çok sevindim Cumartesi günü kalp atışını duyduk şükür. Doktorum ultrasona göre 7 haftalık olduğumuzu söyledi. Son regl tarihimi ileriye aldı geçen ayki düşükten dolayı. Aspirin kullanıyordum bu hafta bıraktırdı doktorum. Progestan ve folik asitle devam edicem. Şu an 7+5 olduk. Umarım herkes iyidir

Hadi kazasız belasız inşallah

Kızlar sabah kaza yapmıştım. Saatler geçti aradan ama pembe bir kan geldi iki damla var… sanırım düşük yapıyor olabilirim. Hemen doktora mı gitsem, böyle iki damla geldi biraz beklesem mi?

Kızlar sabah kaza yapmıştım. Saatler geçti aradan ama pembe bir kan geldi iki damla var… sanırım düşük yapıyor olabilirim. Hemen doktora mı gitsem, böyle iki damla geldi biraz beklesem mi?
Canım korkma genelde pembe olabiliyor diyorlar ama bence git bi doktora için rahat etsin belki bi önlem alınır

Çok geçmiş olsun. Hemen düşüğe yormayın. Bir acile gidip ultrasonla görün. İçiniz rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…