- 19 Mayıs 2015
- 1.110
- 2.016
- 38
Ben öğretmen olduğum için mecbur söyledim ders programı içinBen hafyaya söylicem sanırım çünkü bissürü yurtdışı seyahat planı yapılıyor ayhh cidden yani herşeye de yetşemeyiz ya; sallamayayım diyorum ama zor yani
Benim de her seferinde çok çabuk çıkıyorCanım daha 8+1 ama halime bakar mısın; ki normalde benim göbeğim hiç yoktur basenim vardır hep
Benim de sizin gibi ozellikle 1-2 ay icinde yine seyahat planlari yapilan 1 isim var ve ben de soylemedim henuz. Dun Turkiye ofiste daha once dogurmus bir kiz anladi nasil anladiysa, bir o biliyor o da soylemez. Ama ben 2 hafta sonra soylemeyi planliyorum. Seyahatlere katilmayi dusunuyor musunuz? Benimki 2 haftayi kapsayacak ve 2 ulkeyi kapsayacak bir seyahat olabilecegi icin ben gitmek istemedigimi soylicem, en kotu doktorum seyahat etmemi istemiyor derim cunku her gun sabah erken kalkip seyahatte calismak sonra tekrar ucus tren gibi seyleri yapmak suan dusununce bile cok yorucu.Ben hafyaya söylicem sanırım çünkü bissürü yurtdışı seyahat planı yapılıyor ayhh cidden yani herşeye de yetşemeyiz ya; sallamayayım diyorum ama zor yani
Bel ağrısı değilde inanılmaz şiddetli kasık ağrım vardı bacağa vuranYaa ne kadar güzel yazmışsın canım çok teşekkür ederim
İnşallah bende cuma günü güzel haberler alırım
Peki seninde o dönemde bel ve kasık ağrıların oluyor muydu?
Benim bazen tamamen kesiliyo bazende artıyor ağrılarım, şuan aşırı bel ve bacağıma vuran bir ağrım var
Al bendende o kadar ben bu haftadan bu kadar şişip karnım gerildiyse ileriki aylarda nasıl olucam Allah bilir. Kendimi varil gibi hissediyorumGünaydın kızlar; kendimi balina gibi hissediyorum. Valla karnım falan her yerim inanılmaz şiş
Benimde aynı böyle incecik göbeksiz kızken top var şuan karnımda 8+5 imCanım daha 8+1 ama halime bakar mısın; ki normalde benim göbeğim hiç yoktur basenim vardır hep
benimde hafif çıktı aslında erken ama önceden hiç göbeğim yoktu dümdüz bir karnım var iç çamaşırım s bedendi m bedene geçmek zorunda kaldım çünkü sıktığını hissediyorum pantolonlarımı giyemedim elbise giydim sanırım karnım erken çıkacak.Benimde aynı böyle incecik göbeksiz kızken top var şuan karnımda 8+5 im
Evet hiç bir pantolonum olmuyor elveda 36 bedenbenimde hafif çıktı aslında erken ama önceden hiç göbeğim yoktu dümdüz bir karnım var iç çamaşırım s bedendi m bedene geçmek zorunda kaldım çünkü sıktığını hissediyorum pantolonlarımı giyemedim elbise giydim sanırım karnım erken çıkacak.
Merhaba Kızlar Nasılsınız
Kaç gündür giremedim malesef, pek iyi değilim heterotopik gebelik şüphem var. Dün 4+2de minik bir kese gördük ve büyükte bir kistim var doktorum o kistin dış gebelik olabileceğinden şüphelendi, bir miktarda rahmimde sıvı birikimi var. Bugün tekrar beta verdim, artış normal görünüyor.
Ama birdaha ki kontrolüm cuma günü o gün netleşecek durum, dualarınıza talibim
Olabilir, bu sizin tercihiniz buraya ne yazacağınız veya yazmayacağınız. Eminim yazsanız da büyük bir incelikle cevaplanırdı grupta. Mide bulantısı, göğüs ağrısı gibi şeyler hamilelik belirtisi sayıldığı için bu belirtilerin kaybolması endişelendirmiş olabilir. Sadece o arkadaşı da değil herkesi olabilir. Ben de geçen haftalarda göğüs ağrım olmadığı için endişelenip buraya soru yöneltmiştim. Çünkü daha önce düşük yaşadım ve onda da göğüs ağrım kaybolmuştu eğer bu plartfomdaysam bu konuda endişelenip soru sormak benim en doğal hakkım. Siz saçma bulabilirsiniz daha önce kötü tecrübe yaşamadıysanız veya yaşadıysanız bilemiyorum ama başkalarının endişelerine ne yaşadığını bilmeden saçma demeniz hoş değil bence. Size saçma geliyor olabilir ama onun için son derece önemlidir. Herkesin kişiliği farklı ki ben arkadaşı birkaç aydır yazışmalarından biliyorum. Çok tatlı, naif bir insan ki size de yazdığınızda hak vermişti zaten. Bu konunun uzamasıyla beraber sizin saçma demeniz beni de üzdü açıkçası. Eminim benim gibi acaba şunu da sorsam saçma bulunur mu düşüncesiyle kaygısını anlatamayacak belki çoğu insan. Birbirimize hoşgörülü olmaya çalışırsak daha güzel bir ortam olur diye düşünüyorum. Sevgiler...Arkadaş benim mesajıma istinaden vurgu yaparak veda mesajı atmış. Bende şöyle anlatayım ; sabah 10- gece 12 çalışıyorum. Yaşadığım adada araba yasağı var. Evim çok uzak. Mecburen sarsıla sarsıla bozuk yollarda motor kullanıyorum. Buraya bununla alakalı soru yöneltmedim. Gelecek olumsuz cevapları biliyorum. Burada bilgilenmek ve bilgilendirmek için bulunuyorum. Kimsenin aklını midesi bulamadığı için karıştıranları değil. Kan değerleri hakkında endişelen, kesen veya bebeği göremediğin için endişelen. Kanaman hakkında endişelen ve sor. Kimse kusura bakmasın. Hayatımda duyduğum en saçma soruydu ' bugün mide bulantım yok birşey mi oldu' diye sormak. Trip atmak için kocalarımız mevcuttur.
Ben sanırım ekim-kasım seyahatlerine gideceğim; ikinci 3ay çok rahat geçiyor çünkü; tabii önce doktora soracağım.Benim de sizin gibi ozellikle 1-2 ay icinde yine seyahat planlari yapilan 1 isim var ve ben de soylemedim henuz. Dun Turkiye ofiste daha once dogurmus bir kiz anladi nasil anladiysa, bir o biliyor o da soylemez. Ama ben 2 hafta sonra soylemeyi planliyorum. Seyahatlere katilmayi dusunuyor musunuz? Benimki 2 haftayi kapsayacak ve 2 ulkeyi kapsayacak bir seyahat olabilecegi icin ben gitmek istemedigimi soylicem, en kotu doktorum seyahat etmemi istemiyor derim cunku her gun sabah erken kalkip seyahatte calismak sonra tekrar ucus tren gibi seyleri yapmak suan dusununce bile cok yorucu.
süpermişBen söyledim ama pozisyonumdan dolayı hem evde çalışmaya uygun hem de tekim yerime başka birini istemedikleri için rahatım ben yani ne istersem yapıyorlar şuan dinlenme odasında uzanıyorum mesela
Hadi kazasız belasız inşallahHerkese merhaba arkadaşlar. Umarım herkes için hersey yolundadır. Göbekten çıkmaya başlamış. Benim halihazırda kocaman bir gobegim olduğu için hiç öyle şaşkınlıkla yaşamıyorumbende şu anda ekmeği tatliyi vs kestim. Günlük yürüyüş ve biraz dikkat ederk ilk 5 ay biraz kilo vermeye çalışacağım kendimi zorlamadan ama sağlıklı beslenerek. Bu arada dualarınıza ihtiyacım var. Bugün ehliyet sınavım var. Çok stresliyim lütfen bana dua edin olurmu? Isvicredeyim Türk ehliyetimi Avrupa ehliyetine çevireceğim. Kurallar biraz farklı burda ve tek bir hakkım var. Hamilelerin duası kabul olur. Ins kolaylıkla geçeyim
Benim de bugün göbeğim elbisede belli oluyordu kızım dalga geçti onun derdi benim giyemediğim elbiselere konmak ama olsunCanım daha 8+1 ama halime bakar mısın; ki normalde benim göbeğim hiç yoktur basenim vardır hep
Canım korkma genelde pembe olabiliyor diyorlar ama bence git bi doktora için rahat etsin belki bi önlem alınırKızlar sabah kaza yapmıştım. Saatler geçti aradan ama pembe bir kan geldi iki damla var… sanırım düşük yapıyor olabilirim. Hemen doktora mı gitsem, böyle iki damla geldi biraz beklesem mi?
Çok geçmiş olsun. Hemen düşüğe yormayın. Bir acile gidip ultrasonla görün. İçiniz rahat etsin.Kızlar sabah kaza yapmıştım. Saatler geçti aradan ama pembe bir kan geldi iki damla var… sanırım düşük yapıyor olabilirim. Hemen doktora mı gitsem, böyle iki damla geldi biraz beklesem mi?