Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde o haftalar rahimde sıvı birikmesi oldu hemde çok aşırıydı, doktor dediki dış gebelik olabilir rahimde sıvı birikmesi dedi. 2 gün sonra gittim sıvı komple gitmişti keseyi gördük. Yani 2 günde bile yok olabilen bir şey canını hiç sıkma. Hatta büyük kadınlar dermişki bebeğin yanında sıvı birikmesi ve kist varsa bebeği güzelleştirirmiş bebeğin çokkk güzel olcak öyle düşün

Yaa ne kadar güzel yazmışsın canım çok teşekkür ederim
İnşallah bende cuma günü güzel haberler alırım

Peki seninde o dönemde bel ve kasık ağrıların oluyor muydu?
Benim bazen tamamen kesiliyo bazende artıyor ağrılarım, şuan aşırı bel ve bacağıma vuran bir ağrım var

günaydın, 4. Kez listeye beni ekler misiniz diye yazıyorum, kimse beni sallamıyor. Gerçekten çok bozuluyorum artık. Bugün de listeye giremezsem Mayıs annelerine gidiyorum, çünkü zaten 29 Nisan doğum, Nisan sonu

Yaş 37
İlk gebelik
Sat 22.07.2024
Kese + kalp atışı 6+1
Başlangıç kilo 95
Tahmini doğum 29.04.2025

Selamlar, oncelikle hayirli olsun tekrar Listeyle ben ilgilenmiyorum artik ve devretmek istiyorum, grupta da suana dek devralmak isteyen kimse olmadi. Ben de seyahatteyim ve laptop yanimda degil, dolayisiyla bilgilerinizi eklemek istesem de ekleyemiyorum kusuruma bakmayin

Ama listede yer alip almamak bence bu kadar onemli degil, merak etmeyin mutlaka ekleneceksinizdir ama cogu insan eklenmeden gruplarda yer aliyor inanin orada bilginin olup olmamasi birsey ifade etmiyor ki gebeliklerimizi birbirimize sormadan gormekten baska, onemli olan burada paylasim yapmak beraber

140tan az ise erkek deniyor genelde
Aynen bana da öyle dedi ben dedim nerden anladınız kızların kalbi biraz daha hızlı atıyor dedi bende korktum yavaş mı dedim çok yavaş değil ama sanırım erkek dedi tabii daha erken ben sadece tahminde bulundum dedi

Sabah trafik kazası yaptım kızlar
Bir araba önüme fırladı ve çarptım…
Zaten aracım şirket aracı, hemen şirketi aradım geldiler. Daha dün hamile emniyet kemeri aparatını monte etmiştim arabaya… lütfen sizde alın benim gibi araç kullanmak zorundaysanız…
Ben iyiyim ama çok kasıldım, daha dün progesteron fitil kullanmaya başlamıştım. İşe geldim bir damla kahverengi akıntı
Eşim yurtdışına gitti toplantıya arayıp haber veremedim bile. Ne olur dua edin bebeğim iyi olsun Allah bize bağışlasın

Kızlar; iş yerlerinize söylediniz mi? Off ben çok stres yapıyorum ya sanki suç işlemişim gibi (( Patron da bana aşırı anlam yüklüyor; pozisyonum da stratejik bir pozisyon zaten valla çok sıkışmış durumdayım Söylicem ama alacağım tepkiden korkuyorum yalan yok

çok geçmiş olsun bence bir sorun yoktur içinizi ferah tutun.

Geçmiş olsun ama stres yapmayın bebişe bişi olmamıştır

Kaza yapınca insan kaynaklarından 1 kişiye söylemek zorunda kaldım. Ama sıkı sıkı tembihledim, dilerim duyulmaz. Ben de çok kritik bir pozisyonda yöneticiyim. Şirketin cirosunun %80 inini ben yönetiyorum, ki çok büyük bir fabrika… bakalım ne yapacaklar duyunca. Bir aksilik olmaz bu sabah ki kazadan sonra inşallah, her şey yolunda giderse benim niyetim 16. Hafta gibi söylemek.

Ben hafyaya söylicem sanırım çünkü bissürü yurtdışı seyahat planı yapılıyor ayhh cidden yani herşeye de yetşemeyiz ya; sallamayayım diyorum ama zor yani

Ben söyledim ama pozisyonumdan dolayı hem evde çalışmaya uygun hem de tekim yerime başka birini istemedikleri için rahatım ben yani ne istersem yapıyorlar şuan dinlenme odasında uzanıyorum mesela

Doktora git ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…