Selam yapıyor evet, bana da verdi ama içmiyorum:/Kızlar merhabalar herkese ben dün bulantılar artınca doktorum prilam vermişti gece iki tane içtim bugün biraz daha iyiyim sanki ama sabah okadar zormuyandım ki hala çok uykum var gibi ve çok halsizim acaba prilam ın böyle birşey yapma ihtimali var mı yani yaşayan oldu mu hiç ?
Ay demek ondan aşırı halsizim ve bugün evde temizlik var yardımcı gelcek dönecek halim yok annemi çağırdım gelirken de tansiyon aletini getir dedim tansiyonum mu düştü kolum kanadım kalkmıyor resmen ve hala mide bulantım da var hafifSelam yapıyor evet, bana da verdi ama içmiyorum:/
yaa hoşgeldiniz, özledik valla enerjiniziKizlar oncelikle herkese merhaba tekrar. Dun birkac kisiyi merak ettigim icin bakiyim derken cogu kisinin merak ettigini gordum beni, cok tesekkur ederimSukur hersey yolunda, bebis de ben de iyiyiz
Ikinci olarak, oncelikle yorumlari okurken beni anlayan insanlar oldugunu gormek beni gercekten mutlu etti. Ben daha once yurtdisindayken 1 dusuk 1 de kimyasal gebelik yasamis biriyim ve bunlarin hepsi gercekleseli henuz 1 sene bile olmadi. Ki belirttigim gibi ben yurtdisindayim, cogunuz gibi gidip her hafta ya da 2 haftada bir doktora, acile gidemiyorum. Aklima birsey takildiginda doktoru arayip mesaj atip soramiyorum. Ki ilk dusugumde de hicbir belirti olmadan dusugu ultrasonda farketmistim. Sadece goguslerim sisti ve hamilelik adina bulantim ya da diger belirtilerim yoktu ya da cok azdi.
Cogunuzun kafaya takmayin, bebege zarar, stres yapmayin demesini anliyorum ki zaten bence de dogrusu bu. Ama bunu bu kadar rahat soyleyebilen, mide bulantisi olmayanlar cok sansli ben anlamiyorum farkinda degiller diyen kisiler sanirim hic kotu tecrube yasamamislar. Allah da yasatmasin. Eger boyle bir tecrubenin kiyisindan gecmis bir insan varsa beni anlayip neden bu kadar kaygili oldugumu anlayacaktir. Daha once yasamamis kimsenin mide bulantisi yok birsey mi oldu minvalinde bir soruyu ya da irkilme sorusunu bile anlayabilecegini dusunmuyorum acikcasi. Ki herseyi gectim, bunlarin hicbirini yasamamis olsaydim da ben kaygili bir insanim ve bu sorulari hatta daha da sacmalarini sorabilirdim cunku ilk kez tam anlamiyla bir hamilelik geciriyorum.
Ki cok tesekkur ederim, daha once birkac kisinin soyledigi gibi bu sordugumuz sorular aklimizdaki dusunceler zaten internette binlerce kez sorulmus sorular. Ki bu Kadinlar Kulubu’nun amaci da yargilanmadan, anonim olarak, esinize bile soramicaginiz sorulari sormak ve yine yargilanmadan cevap almak. Gerekirse en sacma sorulari bile sorabilmek ve kadin oldugumuz icin, ayni yollardan gectigimiz icin birbirimizi anlayabilmek. Ben esime ya da aileme hayati zehretmiyorum, cunku onlar da bu tecrubeleri benimle yasamis insanlar. Anliyorlar.
Acikcasi burada aklimiza takilan sorulari soramicaksak Kadinlar Kulubu’nun ne anlami var? Ben okumus etmis bir insanim, tabi ki stres yapilmamasi gerektiginin kotu degil iyiyi cagirmanin her daim iyi olacagini biliyorum. Peki bu tecrubeleri yasayinca insan bunlari kolay kolay yapabiliyor mu? Hayir yapamiyor.
Eger rahatsiz oluyorsaniz bence cogunuz da girmeyin buraya goz ucuyla bakmaktansa, cunku bu sorulari ben sormasam baskalari soracak. Sizin tepkileriniz yuzunden de cogu insan bunlari soramiyodur suan buradan zaten. Grubun bu denli sessizlesme sebebi de bu. Ben de ne yazik ki sizin yazdiginiz seyden sonra kendimi sorguladim, ustune bu siteyi de sorguladim. Eger ben burada rahat olarak soru soramicaksam, burada olmamin bir anlami da yok ne yazik ki. Herkes sizin kadar rahat bir kafada olsaydi bu dunyada hicbir sorun sikinti kalmazdi zaten. Umarim bu elestirileri yapan kisiler de sorunsuzca gebeliklerini gecirirler ve bu kaygilari hicbir zaman anlamak zorunda kalmazlar.
Canım bence gece iki tane içmek daha garip geliyor bana bazı doktorlar öyle veriyormuş duyduğuma göre ama ben 3-4 doktora sordum hepsi sabah aç karnına içmemi söyledi. Eğer işe yaramazsa sabah akşam içmemi söyledi. 2 tane arka arkaya değilde birde böyle mi denesen doktoruna sorup acabaKızlar merhabalar herkese ben dün bulantılar artınca doktorum prilam vermişti gece iki tane içtim bugün biraz daha iyiyim sanki ama sabah okadar zormuyandım ki hala çok uykum var gibi ve çok halsizim acaba prilam ın böyle birşey yapma ihtimali var mı yani yaşayan oldu mu hiç ?
hera17 konuyu sen devral bariBende kısmetse yarın göreceğim. Sadece keseyi gördüm. Üst üste ultrasona girmek zararlı diye biliyorum. Araştırdınız mı?
aaaa gelmişssin hoşgeldin arada buraya yazmak oyalıyor insanı okumakta bence kendi kabuğuna çekilme bak benim başıma neler neler geldi burdan konuştuk rahatladım yoksa o hastanede yatmak bile ne kadar kötü tek başına kimse birşey demiyor.Kizlar oncelikle herkese merhaba tekrar. Dun birkac kisiyi merak ettigim icin bakiyim derken cogu kisinin merak ettigini gordum beni, cok tesekkur ederimSukur hersey yolunda, bebis de ben de iyiyiz
Ikinci olarak, oncelikle yorumlari okurken beni anlayan insanlar oldugunu gormek beni gercekten mutlu etti. Ben daha once yurtdisindayken 1 dusuk 1 de kimyasal gebelik yasamis biriyim ve bunlarin hepsi gercekleseli henuz 1 sene bile olmadi. Ki belirttigim gibi ben yurtdisindayim, cogunuz gibi gidip her hafta ya da 2 haftada bir doktora, acile gidemiyorum. Aklima birsey takildiginda doktoru arayip mesaj atip soramiyorum. Ki ilk dusugumde de hicbir belirti olmadan dusugu ultrasonda farketmistim. Sadece goguslerim sisti ve hamilelik adina bulantim ya da diger belirtilerim yoktu ya da cok azdi.
Cogunuzun kafaya takmayin, bebege zarar, stres yapmayin demesini anliyorum ki zaten bence de dogrusu bu. Ama bunu bu kadar rahat soyleyebilen, mide bulantisi olmayanlar cok sansli ben anlamiyorum farkinda degiller diyen kisiler sanirim hic kotu tecrube yasamamislar. Allah da yasatmasin. Eger boyle bir tecrubenin kiyisindan gecmis bir insan varsa beni anlayip neden bu kadar kaygili oldugumu anlayacaktir. Daha once yasamamis kimsenin mide bulantisi yok birsey mi oldu minvalinde bir soruyu ya da irkilme sorusunu bile anlayabilecegini dusunmuyorum acikcasi. Ki herseyi gectim, bunlarin hicbirini yasamamis olsaydim da ben kaygili bir insanim ve bu sorulari hatta daha da sacmalarini sorabilirdim cunku ilk kez tam anlamiyla bir hamilelik geciriyorum.
Ki cok tesekkur ederim, daha once birkac kisinin soyledigi gibi bu sordugumuz sorular aklimizdaki dusunceler zaten internette binlerce kez sorulmus sorular. Ki bu Kadinlar Kulubu’nun amaci da yargilanmadan, anonim olarak, esinize bile soramicaginiz sorulari sormak ve yine yargilanmadan cevap almak. Gerekirse en sacma sorulari bile sorabilmek ve kadin oldugumuz icin, ayni yollardan gectigimiz icin birbirimizi anlayabilmek. Ben esime ya da aileme hayati zehretmiyorum, cunku onlar da bu tecrubeleri benimle yasamis insanlar. Anliyorlar.
Acikcasi burada aklimiza takilan sorulari soramicaksak Kadinlar Kulubu’nun ne anlami var? Ben okumus etmis bir insanim, tabi ki stres yapilmamasi gerektiginin kotu degil iyiyi cagirmanin her daim iyi olacagini biliyorum. Peki bu tecrubeleri yasayinca insan bunlari kolay kolay yapabiliyor mu? Hayir yapamiyor.
Eger rahatsiz oluyorsaniz bence cogunuz da girmeyin buraya goz ucuyla bakmaktansa, cunku bu sorulari ben sormasam baskalari soracak. Sizin tepkileriniz yuzunden de cogu insan bunlari soramiyodur suan buradan zaten. Grubun bu denli sessizlesme sebebi de bu. Ben de ne yazik ki sizin yazdiginiz seyden sonra kendimi sorguladim, ustune bu siteyi de sorguladim. Eger ben burada rahat olarak soru soramicaksam, burada olmamin bir anlami da yok ne yazik ki. Herkes sizin kadar rahat bir kafada olsaydi bu dunyada hicbir sorun sikinti kalmazdi zaten. Umarim bu elestirileri yapan kisiler de sorunsuzca gebeliklerini gecirirler ve bu kaygilari hicbir zaman anlamak zorunda kalmazlar.
Cok cok tesekkur ederiiim :) Esimle ben de sizin gibiyiz ayni, o yuzden ben de ayni sekilde dusunuyorum sizinleyaa hoşgeldiniz, özledik valla enerjinizibence kafanıza takılan her şeyi sorun, ne olacak yani. ben önceki gebeliğimde yolda yürürken bir anda egzoz patlama sesinden dolayı aşırı korkup irkilmiştim. sonra tüm forumlarda "gebelikte aniden korkmak", "gebeyim, çok korktum bir şey olur mu" şeklinde açılan başlıkları okuyup rahatlamıştım mesela, tüm kafama takılanları yazsam burada beni linç ederler -ki benim ikinci gebeliğim hatta ben, demek ki tüm gebelerde aynı endişeler oluyor diyerek kendimi rahatlatıyorum.
her insanın yapısı farklı. ben her konuda çok düşünürüm. evhamlı bir insanım. eşim de aksine aşırı rahattır. bu yapı meselesi.
Hosbuldumm :) Evet 2 turlusunu de ucta yasamak cok kotu, gecmis olsun canim o kadar geri gidemedim sanirim ya da gormedim. Umarim simdi daha iyisindiiiraaaa gelmişssin hoşgeldin arada buraya yazmak oyalıyor insanı okumakta bence kendi kabuğuna çekilme bak benim başıma neler neler geldi burdan konuştuk rahatladım yoksa o hastanede yatmak bile ne kadar kötü tek başına kimse birşey demiyor.
iyiyim tamamen yanlış teşhis çıktı benim bebekte iyi bende şimdi 14 gün sonra yani yaklaşın 9.hafta bitimi 10. hafta başı kontrol ondan sonra ikiliye kadar gelemeyeceksin dedi doktorumuzHosbuldumm :) Evet 2 turlusunu de ucta yasamak cok kotu, gecmis olsun canim o kadar geri gidemedim sanirim ya da gormedim. Umarim simdi daha iyisindiiir
Gelmene çok sevindim kimseyi takmadan sorularımızı sorup birbirimizi rahatlatacagimiz bir sayfa burası senin enerjinde çok iyi geliyor ayrıca... benim bugün kontrolüm var rutinKizlar nasilsiniz bu aradaa? Bu hafta kontrolleri olanlar var mi? Sanirim cogunluk beklemede kalp atisindan sonra
bu arada benim kalp atışı 5+3 ekleyebilirsin tahmini cinsiyet erkekKizlar nasilsiniz bu aradaa? Bu hafta kontrolleri olanlar var mi? Sanirim cogunluk beklemede kalp atisindan sonra
Evet bende sonra onu düşündüm cuma doktoruma da gidip yine sorcam ama etrafta içenler vardı sordum hepsi aç karnına bitane içmiş yada bulantısı olduğunda içmiş sadece .benimki gece iki tane demişti belki ondan kötü oldum doğru diyorsunCanım bence gece iki tane içmek daha garip geliyor bana bazı doktorlar öyle veriyormuş duyduğuma göre ama ben 3-4 doktora sordum hepsi sabah aç karnına içmemi söyledi. Eğer işe yaramazsa sabah akşam içmemi söyledi. 2 tane arka arkaya değilde birde böyle mi denesen doktoruna sorup acaba
Hayırlı olsun... Hiçbir şey olmaz, merak etmeyin. Takılmayın böyle şeylere. X grubu ilaç içerek hamileliğini geçirenler var by dünyada. Sistit ilacı hiçbir şey değil. Içiniz rahat olsun.Kızlar bende aranıza yeni katıldım yaklaşık 2 seneyi geçik gebelik için uğraşıyoruz, ve bu ay reglim 10 gün geçtikten sonra test yapabildim çünkü test yapmak artık hiç içimden gelmiyordu. Ve kıp kırmızı ikinci çizgiyi gördüm dün sabah.. benim için biraz tuhaf oldu bu ay bi kaç aldığım sistit ilacı vardı belki 3 defa belki 5 defa emin değilim, hamile kalmam nasıl olsa diye almıştım fakat şimdi vicdan azabı geçiyorum,bugün sabah kan verdim sonucumun çıkmasını bekliyorum kaç haftalık onda bile emin değilim kimi sayfa 6+2 gösteriyor kimi sayfa 5+3 çarşamba gününede doktora randevu aldım umarım bir problem yoktur dimi
canım benim kanamam oldu ve bebeğimi düşürdüm. Kürtaj oldum geçen hafta.Kızlar merhabalar, umarım hepiniz iyisinizdir. Bebişleriniz sağlıkla büyüyordur
Ben toparlandım daha iyiyim ama size farklı bir soruyla geldim, benim düşük 14.08 tarihinde başladı -23.08 tarihinde bitti . Ama ben şuan regl döngüm nedir ne zaman regl olacağım ne zmn yumurtlayacağım nasıl öğreneceğim? Bu durumu daha önce yaşayanlar yazabilirmi rica etsem
Bu arada canım @88prenses22 sen nasıl oldun inşallah daha iyisinizdir
snglcan senden haber almadık bayadır umarım herşey yolundadır
çok kötü değil bende kullanıyorum sadece günlük ped takmanı öneririm baya akıntı yapıyorAz önce doktordan çıktım, 6+1’iz, alttan muayenede kalp atışını da gördüksadece kalp altışı alt sınırda, 100 atıyor 120 beklerdim dedi… yine de endişelenme takip edelim dedi. Progestron verdi, fitil olduğunu öğrendiğim an yaşadığım şok
Beni hala listeye neden yazmadınız kızlar, en yaşlı gebeniz benim