Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhabalar herkese ben dün bulantılar artınca doktorum prilam vermişti gece iki tane içtim bugün biraz daha iyiyim sanki ama sabah okadar zormuyandım ki hala çok uykum var gibi ve çok halsizim acaba prilam ın böyle birşey yapma ihtimali var mı yani yaşayan oldu mu hiç ?

Selam yapıyor evet, bana da verdi ama içmiyorum:/

Arkadaşlar ben bu ayın sonunda fetal dna testi yaptıracagım ins. Orada inşallah her şey normal çıkar, cinsiyeti de söylüyormuş. Doktor hem alttan hem üstten muayene ettiğinde bebek sağda ve sağdan gelmiş. Halk arasında erkek derler dedi. Ben böyle bi şey sormamıştım. Tam kesin değil sadece bir kanı ise keşke bunu söylemeseydi. Eşim oğlum diye sevmeye başladı. Ben de sus belki kızdır ve alınır filan diyorum ama Erkek olduğunu benim aklıma soktu. İlk gebelik, kız erkeği yok sağlıklı olsun tabiki ama doktor bizi o moda soktu ve şuan kız haberini alırsam afallarım çünkü buna alıştım. Psikolojim bozuldu diyebilirim. Yardım..

Selam yapıyor evet, bana da verdi ama içmiyorum:/
Ay demek ondan aşırı halsizim ve bugün evde temizlik var yardımcı gelcek dönecek halim yok annemi çağırdım gelirken de tansiyon aletini getir dedim tansiyonum mu düştü kolum kanadım kalkmıyor resmen ve hala mide bulantım da var hafif daha içmiycem.

yaa hoşgeldiniz, özledik valla enerjinizi bence kafanıza takılan her şeyi sorun, ne olacak yani. ben önceki gebeliğimde yolda yürürken bir anda egzoz patlama sesinden dolayı aşırı korkup irkilmiştim. sonra tüm forumlarda "gebelikte aniden korkmak", "gebeyim, çok korktum bir şey olur mu" şeklinde açılan başlıkları okuyup rahatlamıştım mesela, tüm kafama takılanları yazsam burada beni linç ederler -ki benim ikinci gebeliğim hatta ben, demek ki tüm gebelerde aynı endişeler oluyor diyerek kendimi rahatlatıyorum.

her insanın yapısı farklı. ben her konuda çok düşünürüm. evhamlı bir insanım. eşim de aksine aşırı rahattır. bu yapı meselesi.

Canım bence gece iki tane içmek daha garip geliyor bana bazı doktorlar öyle veriyormuş duyduğuma göre ama ben 3-4 doktora sordum hepsi sabah aç karnına içmemi söyledi. Eğer işe yaramazsa sabah akşam içmemi söyledi. 2 tane arka arkaya değilde birde böyle mi denesen doktoruna sorup acaba

aaaa gelmişssin hoşgeldin arada buraya yazmak oyalıyor insanı okumakta bence kendi kabuğuna çekilme bak benim başıma neler neler geldi burdan konuştuk rahatladım yoksa o hastanede yatmak bile ne kadar kötü tek başına kimse birşey demiyor.

Cok cok tesekkur ederiiim :) Esimle ben de sizin gibiyiz ayni, o yuzden ben de ayni sekilde dusunuyorum sizinle Yalniz olmadigimizi bilmek cok guzel bence, guzel haberler paylasicagimiz gunler de gelecek ama bu 12 hafta boyle iste Icim acildi mesajinizaa

Hosbuldumm :) Evet 2 turlusunu de ucta yasamak cok kotu, gecmis olsun canim o kadar geri gidemedim sanirim ya da gormedim. Umarim simdi daha iyisindiiir

Kizlar nasilsiniz bu aradaa? Bu hafta kontrolleri olanlar var mi? Sanirim cogunluk beklemede kalp atisindan sonra

Hosbuldumm :) Evet 2 turlusunu de ucta yasamak cok kotu, gecmis olsun canim o kadar geri gidemedim sanirim ya da gormedim. Umarim simdi daha iyisindiiir
iyiyim tamamen yanlış teşhis çıktı benim bebekte iyi bende şimdi 14 gün sonra yani yaklaşın 9.hafta bitimi 10. hafta başı kontrol ondan sonra ikiliye kadar gelemeyeceksin dedi doktorumuz

Kizlar nasilsiniz bu aradaa? Bu hafta kontrolleri olanlar var mi? Sanirim cogunluk beklemede kalp atisindan sonra
Gelmene çok sevindim kimseyi takmadan sorularımızı sorup birbirimizi rahatlatacagimiz bir sayfa burası senin enerjinde çok iyi geliyor ayrıca... benim bugün kontrolüm var rutin

Evet bende sonra onu düşündüm cuma doktoruma da gidip yine sorcam ama etrafta içenler vardı sordum hepsi aç karnına bitane içmiş yada bulantısı olduğunda içmiş sadece .benimki gece iki tane demişti belki ondan kötü oldum doğru diyorsun

Buarada bende kalp atışını duydum 6+2 de gittim 5+6 çıktı ultrasonda kalp atışını duyduk ama bu cuma yine gel daha net duyalım dedi

Hayırlı olsun... Hiçbir şey olmaz, merak etmeyin. Takılmayın böyle şeylere. X grubu ilaç içerek hamileliğini geçirenler var by dünyada. Sistit ilacı hiçbir şey değil. Içiniz rahat olsun.

canım benim kanamam oldu ve bebeğimi düşürdüm. Kürtaj oldum geçen hafta.

Az önce doktordan çıktım, 6+1’iz, alttan muayenede kalp atışını da gördük sadece kalp altışı alt sınırda, 100 atıyor 120 beklerdim dedi… yine de endişelenme takip edelim dedi. Progestron verdi, fitil olduğunu öğrendiğim an yaşadığım şok
Beni hala listeye neden yazmadınız kızlar, en yaşlı gebeniz benim

çok kötü değil bende kullanıyorum sadece günlük ped takmanı öneririm baya akıntı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…