- 26 Ocak 2018
- 708
- 675
- 28
Benim kontrolum bir daha 12.hafta da yani 4 hafta sonra benim doktorum cok sık cagirmiyorKizlar nasilsiniz bu aradaa? Bu hafta kontrolleri olanlar var mi? Sanirim cogunluk beklemede kalp atisindan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kontrolum bir daha 12.hafta da yani 4 hafta sonra benim doktorum cok sık cagirmiyorKizlar nasilsiniz bu aradaa? Bu hafta kontrolleri olanlar var mi? Sanirim cogunluk beklemede kalp atisindan sonra
Merhaba bende de doktorum kanama alani gordugu icin progestan fitil verdi. Ben de sizin gibi ilk once nasil yaparim, yapabilir miyim diye dusunmustum ama cok kolay oluyor inanin. Biraz itince kendi kayip gidiyor zatenAz önce doktordan çıktım, 6+1’iz, alttan muayenede kalp atışını da gördük sadece kalp altışı alt sınırda, 100 atıyor 120 beklerdim dedi… yine de endişelenme takip edelim dedi. Progestron verdi, fitil olduğunu öğrendiğim an yaşadığım şok
Beni hala listeye neden yazmadınız kızlar, en yaşlı gebeniz benim
Herşey yolundaysa sık çağırmaması iyi değil mi?Benim kontrolum bir daha 12.hafta da yani 4 hafta sonra benim doktorum cok sık cagirmiyor
Tabi orası öyle kanama alanım var kanaman olursa gel dedi. Bir arkadasimizin 9.hafta bitimi kontrole gel demis ya doktoru o nedenle benimki 12.hafta da gel bir daha dedi dedim. Birde benim yasadigim sehirde ozel hastane ya da muayenehane yok mecbur devlete gidiyorum. Ilerleyen zamanlarda cevre illerdeki ozellere gitmeyi dusunuyorum. Acaba devlette cok mu bastan saviyorlar diye dusundum. Daha once de bi tecrubem olmadigi icin dogrusu nedir onu ogrenmeye calisiyorum aslindaHerşey yolundaysa sık çağırmaması iyi değil mi?
teşekkür ederim en azından akıntı olduğunda panik olmayacağım sayendeçok kötü değil bende kullanıyorum sadece günlük ped takmanı öneririm baya akıntı yapıyor
Bende aynı şekilde 12.haftada gideceğim :)Benim kontrolum bir daha 12.hafta da yani 4 hafta sonra benim doktorum cok sık cagirmiyor
Ay masallah, kac haftalik olucak bugun? Gittiginizde haber verin cok guzel haberlerle gelin insallahGelmene çok sevindim kimseyi takmadan sorularımızı sorup birbirimizi rahatlatacagimiz bir sayfa burası senin enerjinde çok iyi geliyor ayrıca... benim bugün kontrolüm var rutin
Ayyy canim benim de oyle ama bu hafta gitmeden Turkiye`de cumartesi kontrole gidicem vitamin vs. gerekirse versin diye, sonrasinda 16sinda diger ultrasonumm benim de Nasil hissediyosun iyisin di miBenim kontrolum bir daha 12.hafta da yani 4 hafta sonra benim doktorum cok sık cagirmiyor
Canim bu mesajini yeni gordum, ya sana tavsiyem ozele gitme imkanin varsa ozele gitmen. Cunku devlet hastanelerinin yaklasimini ben hic begenmedim bir onceki ay geldigimde. Cok cok iyi bir doktor degilse cok bastan savmalar, insanlari kirabiliyorlar anlamayabiliyorlar cunku cok fazla insana baktiklari icin. Baktiklari aletler de eski olabiliyor. Sana tavsiyem ozel bir yere ya da polikilinik gibi bir yere gidip orada devam etmen, ben gecen ay resmen travma yasamistim kimyasala kurtaj yapalim demisti, neyse ki akli basinda baska doktorlarla da gorusmustum de regl olmayi beklemistimTabi orası öyle kanama alanım var kanaman olursa gel dedi. Bir arkadasimizin 9.hafta bitimi kontrole gel demis ya doktoru o nedenle benimki 12.hafta da gel bir daha dedi dedim. Birde benim yasadigim sehirde ozel hastane ya da muayenehane yok mecbur devlete gidiyorum. Ilerleyen zamanlarda cevre illerdeki ozellere gitmeyi dusunuyorum. Acaba devlette cok mu bastan saviyorlar diye dusundum. Daha once de bi tecrubem olmadigi icin dogrusu nedir onu ogrenmeye calisiyorum aslinda
Evet iyiyim canım benim tesekkur ederim ❤ insallah sonuclarin cok guzel cikar ❤Ay masallah, kac haftalik olucak bugun? Gittiginizde haber verin cok guzel haberlerle gelin insallah
Ayyy canim benim de oyle ama bu hafta gitmeden Turkiye`de cumartesi kontrole gidicem vitamin vs. gerekirse versin diye, sonrasinda 16sinda diger ultrasonumm benim de Nasil hissediyosun iyisin di mi
Insallah caniiimEvet iyiyim canım benim tesekkur ederim ❤ insallah sonuclarin cok guzel cikar ❤
Bu doktordan once kimyasal gebelik yasadigimda baska bi doktora gitmistim onun yaklasimi cok kotuydu beni daha cok strese sokmustu. Simdi gittigim doktor ise beni rahatlatiyor, yaklasimi cok guzel. Biraz daha ilerleyen zamanlarda giderim diye dusundum. Detayli ultrason ya da ense olcumu gibi kontrollerde ozele gitmeyi dusunuyorum.Canim bu mesajini yeni gordum, ya sana tavsiyem ozele gitme imkanin varsa ozele gitmen. Cunku devlet hastanelerinin yaklasimini ben hic begenmedim bir onceki ay geldigimde. Cok cok iyi bir doktor degilse cok bastan savmalar, insanlari kirabiliyorlar anlamayabiliyorlar cunku cok fazla insana baktiklari icin. Baktiklari aletler de eski olabiliyor. Sana tavsiyem ozel bir yere ya da polikilinik gibi bir yere gidip orada devam etmen, ben gecen ay resmen travma yasamistim kimyasala kurtaj yapalim demisti, neyse ki akli basinda baska doktorlarla da gorusmustum de regl olmayi beklemistim
Mantikli caniim evet zaten kotuyse ilgisizse degistir eger hosuna gittiyse yaklasimi kalsin hepsi ayni degildir, dedigin gibi ozel ultrasonlara ozelde gidersiiinBu doktordan once kimyasal gebelik yasadigimda baska bi doktora gitmistim onun yaklasimi cok kotuydu beni daha cok strese sokmustu. Simdi gittigim doktor ise beni rahatlatiyor, yaklasimi cok guzel. Biraz daha ilerleyen zamanlarda giderim diye dusundum. Detayli ultrason ya da ense olcumu gibi kontrollerde ozele gitmeyi dusunuyorum.
Mideyi rahatlatıyor mu onun dışındaKızlar merhabalar herkese ben dün bulantılar artınca doktorum prilam vermişti gece iki tane içtim bugün biraz daha iyiyim sanki ama sabah okadar zormuyandım ki hala çok uykum var gibi ve çok halsizim acaba prilam ın böyle birşey yapma ihtimali var mı yani yaşayan oldu mu hiç ?
Hayır en yaşlı benim fitil olarak daha etkili ama ağızdan da alınıyor progesteronAz önce doktordan çıktım, 6+1’iz, alttan muayenede kalp atışını da gördük sadece kalp altışı alt sınırda, 100 atıyor 120 beklerdim dedi… yine de endişelenme takip edelim dedi. Progestron verdi, fitil olduğunu öğrendiğim an yaşadığım şok
Beni hala listeye neden yazmadınız kızlar, en yaşlı gebeniz benim
Çok geçmiş olsun canım Allah tekrar nasip etsin sağlıklı bir gebelik inşallahcanım benim kanamam oldu ve bebeğimi düşürdüm. Kürtaj oldum geçen hafta.
Doktorun yaklasimi cok iyi gercekten. Kanama alani oldugunu soylerken bile beni incitmemeye calisarak soyledi onu hissettirdi banaMantikli caniim evet zaten kotuyse ilgisizse degistir eger hosuna gittiyse yaklasimi kalsin hepsi ayni degildir, dedigin gibi ozel ultrasonlara ozelde gidersiiin
Canim benim de ilk cocugumda tum teoriler, takvimler, ultrason goruntusu, alin cikikligi, benim ruyalar, hissiyat hep erkekti. Yani kiz erkek farketmez hayirlisi olsun tabi ama hep ilk cocugum kiz olsun diye gecirirdim icimden ama sonra erkek olacagina kendimi oyle inandirmisim ki kiz oldugunu ogrendigimde afalladim. Ama cok kisa surdu hemen adepte oldum ve cok mutlu oldum. Hatta bi sure kiz oldugunu bilmeme ragmen ruyamda erkek olarak gormeye devam etmistim Kendini cok inandirdiysan bi afallarsin sonra heemeen olani kabullenir mutlu olursun merak etme cok guzel bi nimet ikisi de rabbim saglikla kavustursunArkadaşlar ben bu ayın sonunda fetal dna testi yaptıracagım ins. Orada inşallah her şey normal çıkar, cinsiyeti de söylüyormuş. Doktor hem alttan hem üstten muayene ettiğinde bebek sağda ve sağdan gelmiş. Halk arasında erkek derler dedi. Ben böyle bi şey sormamıştım. Tam kesin değil sadece bir kanı ise keşke bunu söylemeseydi. Eşim oğlum diye sevmeye başladı. Ben de sus belki kızdır ve alınır filan diyorum ama Erkek olduğunu benim aklıma soktu. İlk gebelik, kız erkeği yok sağlıklı olsun tabiki ama doktor bizi o moda soktu ve şuan kız haberini alırsam afallarım çünkü buna alıştım. Psikolojim bozuldu diyebilirim. Yardım..
Agizdan alinca yan etkileri daha fazla oluyormus bulanti, sersemlik gibiHayır en yaşlı benim fitil olarak daha etkili ama ağızdan da alınıyor progesteron
Evet ama cesaret edemiyorsa yapacak bişi yok ben fitil olarak kullanıyorum çok alıştımAgizdan alinca yan etkileri daha fazla oluyormus bulanti, sersemlik gibi