Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sevgili grup sakinleri, kimin ne soracağına aramızda toplanıp mı karar veriyoruz yoksa belli başlı kurallar bir yerde yazılı da bazılarımız bilmiyor mu? Ne demek trip atmak için eşlerimiz var? Sıkıntısı olan, endişelenen, merak eden vs. vs. isteyen istediğini sorar. Sorulan sorular sizi huzursuz ediyorsa siz girmezsiniz gruba. Soran kişiye böyle şeyler sorma diyemezsiniz. Kimse de kimseden sorduğu soruyla alakalı ya da endişesiyle alakalı azar işitmek zorunda değil. Onlarca anne grubu gördüm burdaki gibi bir tavra ilk kez denk geliyorum.

Ben yaşça bizden küçük olan arkadaşlarımıza daha hoş görülü davranmamız gerektiğini düşünüyorum açıkçası. Her gün midesi bulanırken bir gün bulanmadiysa acaba bhcg değerim artmıyor mu ya da gebeliğimde bir sorun mu var diye düşünmüş olabilir. Bazılarımız 2. Gebeligimizi yaşıyoruz 30lu yaşlardayiz. Bize saçma gelen şey onlar için öyle olmayabilir. Saçma görüyorsak cevap yazmayiz ama sizin yüzünüzden biz de sürekli kendimizde birşey arıyoruz vs demek bence o arkadaşlar için kırıcı oldu. Naçizane fikrim bu.

Biraz fazla dramatize etmişsin sen olayı arkadaşım. Kimse size buradan gidin bunları sormayın demedi arkadaşlar hepimiz hamileyiz saçmalamayın isterseniz ne bu alınganlık şaşkınlıklar içerisindeyim bir kere sorar bir insan sürekli aynı soruları sormaz ve çok aşırı saçma şeyler soruluyor başka gebeleride etkiliyor sen gelip desenki arkadaşlar bugun farklı hissediyorum şöyle böyle oldu kim niye sana bir şey desin kaldı ki hepimiz tatlı dille bir şeyler söyledik yazma bile demedik o arkadaşa ben çok af dileyerek bu şekilde yaparsa daha kötü etkileneceğini söyledim. Drama yaratmaya gerek yok kendi tercihin güle güle sağlıklı bir gebelik ve evlat diliyorum inşallah her şey yolunda ilerler hepimizin

Aynı şeyi düşünüyorum endişelenmek herkesin hakkı tabiki isteyen istediğini sorabilir ben asla kimseye sorma demedim haddime de değil zaten. Aksine gayet güzel kibar şekilde çok kaygılı olmaya gerek olmadığını söyledim ama arkadaşlar fazla drama quennlik yaptı

Grubun girişine saçma sapan sorular sorulamaz diye bir yazı sabitleyin hanımefendi. Hatta sizden icazet almadan kimse soru sormasın mazallah drama queen diyerek insanlarla alay falan edersinizedersiniz sonra.

Öyleyse rahatsız eden benim. Kusura bakmayın sorulan sorularda mantık aradığım için. Kişiyi hafızamda bile tutmamıştım. Bir kerelik sorular da değildi. Öyleyse hoşçakalın
Ben bunun yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum 25 yaşındayım çokta olgun sayılmam sadece gerçekten yazılanlardan ben bile korktuysam çok daha sayıda düşük yapmış bir insan görse neler düşünür. Bir de bu gitme olayını anlamadım kimse biyere gitmesin ne alaka ya dkdjdjd herkes orta noktada birleşsin

Grubun girişine saçma sapan sorular sorulamaz diye bir yazı sabitleyin hanımefendi. Hatta sizden icazet almadan kimse soru sormasın mazallah drama queen diyerek insanlarla alay falan edersinizedersiniz sonra.
Ya siz kafayı mı yediniz? Cidden inanamıyorum şu düşüncelerinize. Arkadaşım sen benim ilk mesajımı gördün mü? Kızcağız çok kafaya takıyordu kıza dedimki “affına sığınarak yazıyorum lütfen yanlış anlama bu kadar kaygılı olma yazık tadını çıkar iyi ol” tarzı cümleler kurdum. Tüm bunlardan nasıl icazete kadar getirdin konuyu ne komik bir insansın ya sen. Biz birbirimize destek olalım diyoruz kalkmışsın kavga peşindesin git ötede kavganı et

Birincisi ben sizin arkadaşınız değilim. İkincisi yaşınızı şimdi gördüm. Kaliteli üslubunuzla yaşınızı birleştirince kafamda bir profil oluştu. O yüzden yazdıklarımı unutabilirsiniz.

Sizin bence okuduğunuzu anlamama probleminiz var. Benim mesajlarımın hiç birinde o soruyu soramazsın bu soruyu soramazsın diye bir tane mesajım yok. Hep dedimki bence böyle yapmamalısın keyfini çıkar diyerek tatlı dille akıl verdim destek oldum gidip o mesajlarımı bulmanı tavsiye ederim. Sıkıntısı olan tabiki soracak ama irkildim bir şey olur mu diye sorulursa bende güzel dille bu kadar kafaya takmaması gerektiğini söylerim. Çünkü bende kötü etkileniyorum 2025 nisan annelerinde güzel konuşmak varken neden ayağım kaşındı bir şey olur mu gibi saçma sorularla hamileliğimi zehir edeyim. Bakın yine altını çiziyorum dünyanın en saçma sorusunu dahi sormuş olsalar kalkıpta bunu soramazsın demedim. Güzel uslupla kafaya takmazsa daha mutlu olacağını söyledim

Mesleğimde avukat. Lütfen şimdide kafanızda oluşan profili ön yargınızla terbiye edebilirsiniz :)

Cümlede hitap olan arkadaşım kelimesini ben sizin arkadaşınız değilim de demezsin ya agahahahah şey ben arkadaşım sanıyordum sizi ya kusura bakmayın

Aslında değerlerin güzel artmış yavrum. Bence yerleşme kanaması olabilir. 2 katı gibi artmasaydı hadi diyelim endişelerin doğru olurdu kimyasal gelebilirdi akla ama sanki yerleşme kanaması gibi. Yani inşallah öyledir sen takma kafana 2000-3000 olduğunda hemen kese görmeye git umarım her şey yolundadır

O bendede oluyor biliyor musunuz. İş yerinde birine gerildiğimde kasıklarım ağrıyor direk. Demekki sizinde öyle olmuş

inşAllah iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Kizlar oncelikle herkese merhaba tekrar. Dun birkac kisiyi merak ettigim icin bakiyim derken cogu kisinin merak ettigini gordum beni, cok tesekkur ederim Sukur hersey yolunda, bebis de ben de iyiyiz

Ikinci olarak, oncelikle yorumlari okurken beni anlayan insanlar oldugunu gormek beni gercekten mutlu etti. Ben daha once yurtdisindayken 1 dusuk 1 de kimyasal gebelik yasamis biriyim ve bunlarin hepsi gercekleseli henuz 1 sene bile olmadi. Ki belirttigim gibi ben yurtdisindayim, cogunuz gibi gidip her hafta ya da 2 haftada bir doktora, acile gidemiyorum. Aklima birsey takildiginda doktoru arayip mesaj atip soramiyorum. Ki ilk dusugumde de hicbir belirti olmadan dusugu ultrasonda farketmistim. Sadece goguslerim sisti ve hamilelik adina bulantim ya da diger belirtilerim yoktu ya da cok azdi.

Cogunuzun kafaya takmayin, bebege zarar, stres yapmayin demesini anliyorum ki zaten bence de dogrusu bu. Ama bunu bu kadar rahat soyleyebilen, mide bulantisi olmayanlar cok sansli ben anlamiyorum farkinda degiller diyen kisiler sanirim hic kotu tecrube yasamamislar. Allah da yasatmasin. Eger boyle bir tecrubenin kiyisindan gecmis bir insan varsa beni anlayip neden bu kadar kaygili oldugumu anlayacaktir. Daha once yasamamis kimsenin mide bulantisi yok birsey mi oldu minvalinde bir soruyu ya da irkilme sorusunu bile anlayabilecegini dusunmuyorum acikcasi. Ki herseyi gectim, bunlarin hicbirini yasamamis olsaydim da ben kaygili bir insanim ve bu sorulari hatta daha da sacmalarini sorabilirdim cunku ilk kez tam anlamiyla bir hamilelik geciriyorum.

Ki cok tesekkur ederim, daha once birkac kisinin soyledigi gibi bu sordugumuz sorular aklimizdaki dusunceler zaten internette binlerce kez sorulmus sorular. Ki bu Kadinlar Kulubu’nun amaci da yargilanmadan, anonim olarak, esinize bile soramicaginiz sorulari sormak ve yine yargilanmadan cevap almak. Gerekirse en sacma sorulari bile sorabilmek ve kadin oldugumuz icin, ayni yollardan gectigimiz icin birbirimizi anlayabilmek. Ben esime ya da aileme hayati zehretmiyorum, cunku onlar da bu tecrubeleri benimle yasamis insanlar. Anliyorlar.

Acikcasi burada aklimiza takilan sorulari soramicaksak Kadinlar Kulubu’nun ne anlami var? Ben okumus etmis bir insanim, tabi ki stres yapilmamasi gerektiginin kotu degil iyiyi cagirmanin her daim iyi olacagini biliyorum. Peki bu tecrubeleri yasayinca insan bunlari kolay kolay yapabiliyor mu? Hayir yapamiyor.

Eger rahatsiz oluyorsaniz bence cogunuz da girmeyin buraya goz ucuyla bakmaktansa, cunku bu sorulari ben sormasam baskalari soracak. Sizin tepkileriniz yuzunden de cogu insan bunlari soramiyodur suan buradan zaten. Grubun bu denli sessizlesme sebebi de bu. Ben de ne yazik ki sizin yazdiginiz seyden sonra kendimi sorguladim, ustune bu siteyi de sorguladim. Eger ben burada rahat olarak soru soramicaksam, burada olmamin bir anlami da yok ne yazik ki. Herkes sizin kadar rahat bir kafada olsaydi bu dunyada hicbir sorun sikinti kalmazdi zaten. Umarim bu elestirileri yapan kisiler de sorunsuzca gebeliklerini gecirirler ve bu kaygilari hicbir zaman anlamak zorunda kalmazlar.

Canımm hoş geldin senin ve bebişinin iyi olmaniza çok sevindim. Sen buradayken gercekten grup daha guzeldi ve dedigin gibi rahatca cekinmeden soru sorabiliyorduk, simdi bence de cogu kisi cekinir oldu. Buranin amaci yargilanmadan sorularimizi sorabilmek, basindan gecenlerinde bizi aydinlatmasi olmali. Umarim grup eski nesesine doner senin gelmenle birlikte

Öncelikle Tekrar aramıza dönmene sevindim şunuda eklemek istiyorum ki ben size ilk baştada kötü bir üslupla yazmadım destek olmak amaçlı destek oldum bu yüzden sizi sanki aşağılamışım gibi yazdıklarınızı asla kabul etmiyorum. Herkese mutlu gebelikler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…