- 26 Ocak 2018
- 708
- 675
- 28
Ben de oyle ilk aldigimda da cok rahattim bayagi kolay bence hatta yutmaktan daha kolayEvet ama cesaret edemiyorsa yapacak bişi yok ben fitil olarak kullanıyorum çok alıştım
Canim kusura bakma dun sana da yazamamisim, ben yumurtladim bence hemen ama o ay ovulasyon testi kullanmamistim. Dusukten 2 ay sonra ovulasyon testi kullanmistim ve orada gormustum yumurtlamayi, doktorum hemen yumurtlarsin merak etme demisti duzenin normale doner demisti sadece gecikebilir demisti. Senin de oyle olur insallah. Umarim daha iyisindiiirÇok geçmiş olsun canım Allah tekrar nasip etsin sağlıklı bir gebelik inşallah
Canım nasılsın üyelik iptali yaptırmışsın korktuk bebek ve sen iyisiniz inşallahCanim kusura bakma dun sana da yazamamisim, ben yumurtladim bence hemen ama o ay ovulasyon testi kullanmamistim. Dusukten 2 ay sonra ovulasyon testi kullanmistim ve orada gormustum yumurtlamayi, doktorum hemen yumurtlarsin merak etme demisti duzenin normale doner demisti sadece gecikebilir demisti. Senin de oyle olur insallah. Umarim daha iyisindiiirSeni de en kisa surede grupta gorelim
5+2 yim öyle sancılarım olmadı ama benimde bel ağrım varmerhaba kuşlar 5+1 den geliyorum, şlk gebeliğim aranızda gebelik yaşamış biri varsa, sancılarım geceleri uykumdan uyandırıyor doktor progestan verdi ama hala aynı şekilde sancılarım var normal mi ?
bu arada dileyen herkesin karnında minik bi susamın belirmesini dilerim.. :)
Hos geldin canimm kalp atislarini duydun mu bebisinin5+2 yim öyle sancılarım olmadı ama benimde bel ağrım var
Yok kız daha keseyi görmedim ajajajaHos geldin canimm kalp atislarini duydun mu bebisinin
Benim de o haftada uykumdan uyandırıyordu 7den sonra daha rahat ettimmerhaba kuşlar 5+1 den geliyorum, şlk gebeliğim aranızda gebelik yaşamış biri varsa, sancılarım geceleri uykumdan uyandırıyor doktor progestan verdi ama hala aynı şekilde sancılarım var normal mi ?
bu arada dileyen herkesin karnında minik bi susamın belirmesini dilerim.. :)
Caniiim iyiyim, biraz uzaklasmak istedim iyi de geldi. Tesekkur ederim sordugun iciiinCanım nasılsın üyelik iptali yaptırmışsın korktuk bebek ve sen iyisiniz inşallah
yani düşük yapıyor olmaktan korktum ben randevumu erkene çektim 1 gün. kanamam yok sadece şiddetli bi sancıBenim de o haftada uykumdan uyandırıyordu 7den sonra daha rahat ettim
Cuma günü gidicem kuzum kese için görürsek inşallah :) stresli geçiyor biraz erken öğrendiğim için. Kese ve kalp atışını bekleyemem biliyosun sabırsızımCaniiim iyiyim, biraz uzaklasmak istedim iyi de geldi. Tesekkur ederim sordugun iciiinDaha iyi hissediyorum ama buradayim: :) Senin hamilelik haberine o kadar sevindim kiiii, keseyle kalp atisini beraber mi goruceksin yoksa kese icin ayri kontrolun mu var
Oh sukur caniiim, sen de nisan sonuna mi geliyosun dogumda pekiiiCuma günü gidicem kuzum kese için görürsek inşallah :) stresli geçiyor biraz erken öğrendiğim için. Kese ve kalp atışını bekleyemem biliyosun sabırsızımiyi olmanıza çok sevindim canım
Büyümüş yaaa maşallah daha dün test gününü bekliyorduk ay çabuk geçiyor bi benimki geçmiyor ahahahsKizlar ben gecen hafta pazartesi kalp atisini duydugumdan beri istahsizligim azaldi en azindan sabahlari agzima biseyler atabiliyorum, az yiyebiliyorum hemen kesiliyor istahim ama daha iyi hissediyorum bulantim da yok. Bu hafta itibariyla tekrar goguslerim sis uyanmaya basladim gibi hissediyorum bir de kasiklarda ara ara sizlama gibi agri oluyor ama iyiyiiimUltrasona gore gidersek 9+6 yim buguun
4 mayıs kuzum sata göre ama sezaryen olursam Nisan sonu falan olur herhalde.Oh sukur caniiim, sen de nisan sonuna mi geliyosun dogumda pekiiiErken ogrenmek gercekten streslendiriyo, beni hatirlarsan 1 hafta beklemistim zorla adet gecikmesini ondan cabuk gecti gibi o surec
Tesekkur ederim caniiim, insallah hepimiz mis gibi haberler paylasalim burada. Ay cok heyecanliiii, hemen bize de yaz cok guzel olucak insallah
Caniim ustte yazdim o erken ogrenmekten oluyodur merak etme gecicek guzelce keyiflice, di mi ben de sok icindeyim insallah bebisim icerde sagliklica guzelce buyuyodurBüyümüş yaaa maşallah daha dün test gününü bekliyorduk ay çabuk geçiyor bi benimki geçmiyor ahahahs
Hemoroid vardı benim ilk hamilelikten o şimdi tekrar etti çok zorlanıyorum krem vs fayda etmiyor ağrı sancı oluyor inşallah düzelirCaniim ustte yazdim o erken ogrenmekten oluyodur merak etme gecicek guzelce keyiflice, di mi ben de sok icindeyim insallah bebisim icerde sagliklica guzelce buyuyodurHepimizin oyle olsuuun
Ay kuzucum gecmis olsunHemoroid vardı benim ilk hamilelikten o şimdi tekrar etti çok zorlanıyorum krem vs fayda etmiyor ağrı sancı oluyor inşallah düzelir
Yeni öğrendiğimde vardı kuzum ama artık yok bi kere çıktı artık devamı gelir onun kantaron falan idare ediyorum işte doktor krem verdi sadece ama o da geçici 20 dk rahatım sonra tekrar başlıyor sürünüyorum yaniAy kuzucum gecmis olsunKabizlik da var mi simdi o haftalarda kabizlik oluyor cunku, dikkat et doktora mutlaka soyle biseyler yapabiliyosa yapsin daha faydali bir yontemi varsa.
BEN 2-3 GÜN ALDIM ÇOK KÖTÜ OLDUMAgizdan alinca yan etkileri daha fazla oluyormus bulanti, sersemlik gibi