- 26 Eylül 2022
- 1.055
- 966
- 33
5+5 erken 8. haftaya kadar yolu var diyor doktorlarBen de duymadım 5+5’teyim yarın gideceğim bakalım umarım olumlu şeyler duyarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5+5 erken 8. haftaya kadar yolu var diyor doktorlarBen de duymadım 5+5’teyim yarın gideceğim bakalım umarım olumlu şeyler duyarım
Yaa ne tatlış doktormuş a car acar fıtı fıtı fıtı atıo minik kalpler..Yaaa benim doktor görürse kesin açar o zaman fırlamanın teki bizden daha çok istiyor bizim çocuğumuz olmasını da
Ama gitmeyin ya grup iyice sessizlesiyorSelamlar herkese, ben de biraz içimi dökerek buraya veda etmek istedim :) Açıkçası buraya kaydolup yazarken tek bir amacım vardı, çevremde en yakınlarımla bile paylaşamadığım duygu düşüncelerimi burda anonim şekilde rahatça paylaşıp benim gibi benzer süreçlerden geçenler varsa hep onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek hem de kendim yalnız hissetmeyip birbirimizden güç alabilmek istemiştim. Dolayısıyla ben de bir gün belirtisi az olunca endişelenip buraya yazan, bazılarınıza göre bazı şeyleri kafaya daha çok takan o kişilerden biriyim ve açıkçası belirtiler normaldir, belirti olmaması da normaldire ek olarak endişeler de normaldir demek istiyorum :) 2 gündür kendimi fazla mı endişelendim, insanları rahatsız mı ettim, kendimi ve bebeği etkiledim mi diye “yine” endişelenirken buldum ve buraya ilk kaydoluş amacımı rahatça yaşayamadığımı hissettim. Demem o ki, keşke herkes çok rahat bunlar normal şeyler diyip hamileliğini pozitif geçirebilse ama herkes bir değildir ve bazılarımız daha evhamlıdır bu da gayet normaldir :) Ben kendi yolculuğumu ve hamilelik sürecimi bana en iyi gelecek arkadaşlarıma ve kendime dönerek geçirme kararı aldım, umarım herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır ve çok güzel hayal ettiği gibi bir hamilelik geçirir
Yaa benim kafaya taktığım şeyleri bi bilseniz ohoo hiç takmayan varsa bravo ama ben her gün başka bir kötü ihtimali düşünüp, saatlerce onu araştırıyorumSelamlar herkese, ben de biraz içimi dökerek buraya veda etmek istedim :) Açıkçası buraya kaydolup yazarken tek bir amacım vardı, çevremde en yakınlarımla bile paylaşamadığım duygu düşüncelerimi burda anonim şekilde rahatça paylaşıp benim gibi benzer süreçlerden geçenler varsa hep onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek hem de kendim yalnız hissetmeyip birbirimizden güç alabilmek istemiştim. Dolayısıyla ben de bir gün belirtisi az olunca endişelenip buraya yazan, bazılarınıza göre bazı şeyleri kafaya daha çok takan o kişilerden biriyim ve açıkçası belirtiler normaldir, belirti olmaması da normaldire ek olarak endişeler de normaldir demek istiyorum :) 2 gündür kendimi fazla mı endişelendim, insanları rahatsız mı ettim, kendimi ve bebeği etkiledim mi diye “yine” endişelenirken buldum ve buraya ilk kaydoluş amacımı rahatça yaşayamadığımı hissettim. Demem o ki, keşke herkes çok rahat bunlar normal şeyler diyip hamileliğini pozitif geçirebilse ama herkes bir değildir ve bazılarımız daha evhamlıdır bu da gayet normaldir :) Ben kendi yolculuğumu ve hamilelik sürecimi bana en iyi gelecek arkadaşlarıma ve kendime dönerek geçirme kararı aldım, umarım herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır ve çok güzel hayal ettiği gibi bir hamilelik geçirir
EvetNifty testi dedikleri mi bu oluyor bu?
Bu benYaa benim kafaya taktığım şeyleri bi bilseniz ohoo hiç takmayan varsa bravo ama ben her gün başka bir kötü ihtimali düşünüp, saatlerce onu araştırıyorum
cillt bakımı da yaptırıyorum ama bir güzellik merkezinde. onu da mı bıraksam acaba?Merhabalar, lazer epilasyonda at olan ışınlar 3-5 mm deri altına, dermise dek ulaşabiliyor. O da iç organlara vs uşaşamadığı için direkt bebeğe zarar vermio.
İlk gebeliğimde yaptırdım ben. Ama şu var, bu tür cihazların uzun vadede insan sağlığına zararları bilinmediği için de bir çok merkez risk almıyor. Sadece hijyenik ortamlarda medical ya da hydrafacial cilt temizliği, tırnak bakimı vs. yapıolar gebelere, başka da bir şey yapmıolar.
Ben de koltuk altıma yaptırıcam bu hafta içi. Benim tercihim tabii ki.
Artışın tam da doktorların istediği gibi gün aşırı 2 katı çıkmış. Bu şekilde hesaplayarak 2000 ve üstüne çıktığında doktoruna gidip keseni görebilirsin. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinselam kızlar sizlere bir soru sormak istiyorum ben 26 ağustosta adet olmam gerekiyodu ama 27 ağustosta kahverengi akıntı gelmeye başladı şüphelenim test yaptım pozitif çıktı aynı gün gidip kan verdim 15.30 çıktı ertesi gün kanamam pembe ve kıtmızıya döndü dr gittim kan tahliline göre gebelik var ama bazen kimyasal gebelikte bu şekil olabiliyo dedi ertesi gün kan vermemi istedi tekrar kan verdim 30.90 çıktı sonucum kanamam orkide gelmedi tuvalet sonrası peçeteye silince ve idrar yaparken geliyodu 2 gün sürdü şu an çok hafif kahve lekelenmem var dr cuma günü muayneye çağırdı o zaman daha netleşir dedi ne yaşıyorum bilmiyorum dış gebelik olmasından korkuyorum açıkçası varmı bu şekil gebelik yaşayan kimyasal olan yada dış gebelik ola
bugün 121.48 çıktı değerim yani sırasıyla
27 ağustos 15.30
29 ağustos 30.95
31 ağustos 66.13
2 eylül 121.48
benim daha 2 günde bir kan vermeme gerek varmı acaba
Bende kısmetse yarın göreceğim. Sadece keseyi gördüm. Üst üste ultrasona girmek zararlı diye biliyorum. Araştırdınız mı?Bugün kontrolüm vardı, kalp atışını duyacaktık ama doktorun acil ameliyatı çıkınca yarına kaldı. Cumartesi günü için de özel muayenehanesi olan bir doktordan randevu aldım, ona eşimle gideceğiz.
Bugün 3,5 hafta sonra işe döndüğüm ilk iş günüydü… Uyku isteği öyle tatlıydı ki… klavye resmen yastık gibi göründü bazen Onun haricinde maşallah iyiyim, herhangi bir rahatsızlığım yok, bu sebeple iyi hissediyorum. Sadece gerildiğimde birazcık kasıklarım gerildi… her şeyin sorumluluğunu almaya çalışmayacağım öncesi gibi.
Son olarak herkese söylemek isteyip söyleyememek çok zor ama 16. Haftayı beklemeyi planlıyorum.
Selam canim parça kalmış olsaydı yoğun kanama olurdu. Yumurtlama da olabilir düşükten sonra rahim kendini toparlıyor bu sebepten de olabilir.Kızlar selam tekrardan, ben yumurtlamamı tahmin ediyorum ama düşükten sonra olduğu için emin olamadım, fakat üç gündür inanılmaz kasık ağrım var, kontroldede parça fln kalmamıştı, acaba neyden kaynaklı , bezuuus nerdesin sanırım sende düşükten sonra hemen yumurtlamıştın aynı belirtiler varmıydı?? Kızlar grup baya sessiz diğer aylara göre noldu hepiniz uyuyormusunuz
Evet öyle ama benim gibi 2 günde bile çağırılanlar vardı p yüzden bişi olmaz diye düşünüyorum bir seferden biz 7. Haftaya kadar haftada 3 kez gittik 4-7 arası çünkü çağırdılarBende kısmetse yarın göreceğim. Sadece keseyi gördüm. Üst üste ultrasona girmek zararlı diye biliyorum. Araştırdınız mı?
Doktor çağırdıysa tamam. Ben 2 ayrı doktorda aynı zamanlarda kontrole giriyor gibi algıladım.Evet öyle ama benim gibi 2 günde bile çağırılanlar vardı p yüzden bişi olmaz diye düşünüyorum bir seferden biz 7. Haftaya kadar haftada 3 kez gittik 4-7 arası çünkü çağırdılar
Bencede gitmemelisiniz çoğumuz kayıplar yaşadık ister istemez korkuyoruz bazılarımızın da ilk gebeliği çok tecrübesiz olduklari için tabiki sorular sorulacak bilgi alışverişi yapilacak. Çok kaygılı olmayada gerek yok ama endişelenmek herkesin hakki, özellikle bu haftalar çok stres yapıyor çoğu kişi normal Bi durum ileri haftalarda herkes rahatlayacaktirSelamlar herkese, ben de biraz içimi dökerek buraya veda etmek istedim :) Açıkçası buraya kaydolup yazarken tek bir amacım vardı, çevremde en yakınlarımla bile paylaşamadığım duygu düşüncelerimi burda anonim şekilde rahatça paylaşıp benim gibi benzer süreçlerden geçenler varsa hep onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek hem de kendim yalnız hissetmeyip birbirimizden güç alabilmek istemiştim. Dolayısıyla ben de bir gün belirtisi az olunca endişelenip buraya yazan, bazılarınıza göre bazı şeyleri kafaya daha çok takan o kişilerden biriyim ve açıkçası belirtiler normaldir, belirti olmaması da normaldire ek olarak endişeler de normaldir demek istiyorum :) 2 gündür kendimi fazla mı endişelendim, insanları rahatsız mı ettim, kendimi ve bebeği etkiledim mi diye “yine” endişelenirken buldum ve buraya ilk kaydoluş amacımı rahatça yaşayamadığımı hissettim. Demem o ki, keşke herkes çok rahat bunlar normal şeyler diyip hamileliğini pozitif geçirebilse ama herkes bir değildir ve bazılarımız daha evhamlıdır bu da gayet normaldir :) Ben kendi yolculuğumu ve hamilelik sürecimi bana en iyi gelecek arkadaşlarıma ve kendime dönerek geçirme kararı aldım, umarım herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır ve çok güzel hayal ettiği gibi bir hamilelik geçirir
çok teşekkür ederim cevabınız için evet öyle beni tereddüte düşüren iki gün süren kanamamArtışın tam da doktorların istediği gibi gün aşırı 2 katı çıkmış. Bu şekilde hesaplayarak 2000 ve üstüne çıktığında doktoruna gidip keseni görebilirsin. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin