Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 7. 8. haftada kahverengi lekesi olan var mı ben duphaston kullanıyorum ama ara ara lekelenmem oluyor doktora geçen hafta söylemiştim duphastonu onun için kullanıyoruz zaten dedi
Ben de 8.haftamdayım lekelenmem yok ama kanama alanı gorudugu icin doktor progestan verdi onu kullaniyorum. Ikisinin farki ne ki acaba

Avaba euthorinox mu ne o mu bizim iştahımızı kapatıyor. Haşlanmış yumurta en sağlıklısı diye zorladım kendimi 1 aydır, şimdi yumurtaya dair hicbir sey yiyemiyorum. Çok şükür kusma olmadığı için en azından bebek başka şeylerle beslenebiliyor. İştah açmak için akşamları yemeğe acı ekliyorum siz de deneyebilirsiniz. Mutlaka acılı şalgam alıyorum o şekilde tabagı bitirebiliyorum

Nifty testi dedikleri mi bu oluyor bu?

Olabilir 7 sene önceki gebeliğimde ne tiroidim vardı ne bulantım. Onda da çok uykum vardı bunda uykum yok her gebelik kendine has.

Canım kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama zaten bayağı bi hafta bebek anneden beslenmiyor. Yani sen en proteinli şeyide yesen en kötü şeyide yesen senden bir şey alamıyor. Taaa ki yolk sac ı düşene kadar. Şuan yolk sacdan besleniyor. Ve senim vucudunda daha önceki aylardan depo edilmiş vitaminleri kullanıyor. Yani kendini yumurta yemeğe zorlamana gerek yok canım

Kızlar selam tekrardan, ben yumurtlamamı tahmin ediyorum ama düşükten sonra olduğu için emin olamadım, fakat üç gündür inanılmaz kasık ağrım var, kontroldede parça fln kalmamıştı, acaba neyden kaynaklı , bezuuus nerdesin sanırım sende düşükten sonra hemen yumurtlamıştın aynı belirtiler varmıydı?? Kızlar grup baya sessiz diğer aylara göre noldu hepiniz uyuyormusunuz

Selam bezzuuss üyeliğinin dondurdu sanırım ve grupta herkesinde hemen hemen kalp atışı duyma zamanları ondan sessiz diye düşünüyorum birde çok uyku oluyor bende şuan bile var bazen giriyorum artık

Kızlar kalp atışını duydunuz mı kaçıncı haftanızdasınızzz ben 6dayım henüz duyamadık haftamla da uyumluyum

Teşekkür ederim 49 kiloyla başladık hala aynıyım biraz da güçlenmek için yemek istiyorum tabi ama hep iştahsızdım, bebek geldi geleli hiçbir değişiklik yok (şükür bulantı kusma da yok) o nedenle dikkat edeyim demiştim. Tsh problemi yaşadım, 8+5teyim. Umarım hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucaklarız

Merhabalar, lazer epilasyonda at olan ışınlar 3-5 mm deri altına, dermise dek ulaşabiliyor. O da iç organlara vs uşaşamadığı için direkt bebeğe zarar vermio.

İlk gebeliğimde yaptırdım ben. Ama şu var, bu tür cihazların uzun vadede insan sağlığına zararları bilinmediği için de bir çok merkez risk almıyor. Sadece hijyenik ortamlarda medical ya da hydrafacial cilt temizliği, tırnak bakimı vs. yapıolar gebelere, başka da bir şey yapmıolar.

Ben de koltuk altıma yaptırıcam bu hafta içi. Benim tercihim tabii ki.

5+2 de sadece keseyi görebildim. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi. Alttan muayenede daha erken görülür tabi. Bana karından bakıyorlar. Bugün 7+0 ım. Hala bekliyorum kalp atışı için
Hmmm ben 4+5 te kese gördüm o yüzden sordum belki 1 hafta da bebek ve kalp atışıda görülür diye ne bilim
Hayırlısı bakalım o zaman

Şanslısınız ya, ben 17 senedir kullanıom o ilacı, öyle bir etkisini hiç yaşamadım, keşke yaşasam

Kızlar selam. Bakın, bugün tam 8 hafta olduk. Tarih 9+0 görünüo 1 hafta önden gidiomuş... Bebişe bakın baş aşağı durmuş, eli ayağı belli olmuş çok şeker sizinkiler de böyledir tahmini.. Boyu da 22.81 olmuş.. Büyüyorlar minnoşlar

Eklentiler

• IMG_20240902_113852.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…