Bende aynı sizin gibiyim mide bulantım yokAy kızlar buarada hepinizin midesi bulanıyor bir benim mi deli gibi yiyesim var 5+1 deyim sabah resmen aç uyanıyorum midem kazınıyor.gün içinde se gayet iyiyim hatta instagramda dolanırken tarifler çıkıyor kafayı yiyorum hepsini kalkıp yapasım geliyor birkaç tane yaptım bile gördüğüm yemek ve tatlıları.yani bir benim mi iştahım açık acaba Zaten kilolu hamile kaldım ne yazıkkikeşle biraz tiksinsem kokulardan felan bari az yesem
Ne kadar fazla artıyor. Benim önceki gebeligim ikizdi artış normaldi sonra ikiz olduğunu öğrendik.simdi artışım benimde fazla biraz korkuyorum ikiz olmasından. Tek kese göründü ama oncekinde de diğer kese bir hafta sonra görünmüştü.Ay çok çok sevindimmmm inşallah ikiside sağlıkla ilerler ve sağlıcakla kucağına alırsınnnnn
Ben de bu ay tüp bebek denemeye karar vermiştim eylülde başlıcaktım ama hamile olduğumu öğrendim
HcG artışların ve ilk öğrendiğinde kaçtı benimkide biraz hızlı artıyorda acaba mı dedim kıyaslamak için soruyorum
Daha erken heran hersey olabilirAy kızlar buarada hepinizin midesi bulanıyor bir benim mi deli gibi yiyesim var 5+1 deyim sabah resmen aç uyanıyorum midem kazınıyor.gün içinde se gayet iyiyim hatta instagramda dolanırken tarifler çıkıyor kafayı yiyorum hepsini kalkıp yapasım geliyor birkaç tane yaptım bile gördüğüm yemek ve tatlıları.yani bir benim mi iştahım açık acaba Zaten kilolu hamile kaldım ne yazıkkikeşle biraz tiksinsem kokulardan felan bari az yesem
Insallah sağlıklı ilerler bu gebeligin, vaktinde sağlıkla kucağına almak nasip olsunHerkese mutlu sabahlar, sanırım ben de katılıyorum aranızaa3 4 gündür testlerde gölge görüyordum. Dedim sonunda hayal görmeye başladım heralde. Ama bugğn çizgi belirginleşmiş hala fotoğraflarda tam görünmese de hayal olmadığına eminim bu benim 5. Hamileliğim ama, hiç çocuğum yok. Hepsini çok erken haftalarda kaybettim. Hamilelerin duası kabul olurmuş, lütfen beni de dualarınıza ekler misiniz?
Bende Çin'e göre kız Rus takvimi erkek kan yenileme de erkek artık hangisi hayırlıysa hepimiz için o olsunrusa baktım şimdi orda da kız çıktı.
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsunMerhabalar,
Bende aranıza katıldım :)
Benimki biraz geç bir ilk gebelik. Dün hem evde yaptığım testte hem hastanede bebeğin varlığını onayladık :)
Kese görülmedi henüz ama rahim kalınlığı ve rahim gebelik başlangıcında belli dedi doktorum.
Dilerim sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHerkese mutlu sabahlar, sanırım ben de katılıyorum aranızaa3 4 gündür testlerde gölge görüyordum. Dedim sonunda hayal görmeye başladım heralde. Ama bugğn çizgi belirginleşmiş hala fotoğraflarda tam görünmese de hayal olmadığına eminim bu benim 5. Hamileliğim ama, hiç çocuğum yok. Hepsini çok erken haftalarda kaybettim. Hamilelerin duası kabul olurmuş, lütfen beni de dualarınıza ekler misiniz?
Ben 3.aydan sonra kullanmayi planliyorum cani, zaten 3.ayla beraber iyice karin belirginlesir diye. Sen?Kızlar çatlak kremi ve yağı ne zaman kullanılır acaba
Transfer sonrası 10. Gün hcg 326 idi.
2 gün sonra 942, yine 2 gün sonra 2998 idi. 2 katındandan fazla artmıştı yani
Ne kadar fazla artıyor. Benim önceki gebeligim ikizdi artış normaldi sonra ikiz olduğunu öğrendik.simdi artışım benimde fazla biraz korkuyorum ikiz olmasından. Tek kese göründü ama oncekinde de diğer kese bir hafta sonra görünmüştü.
Şu ara sipariş edip yağı en azından başlasam mı diyorumBen 3.aydan sonra kullanmayi planliyorum cani, zaten 3.ayla beraber iyice karin belirginlesir diye. Sen?
Erken gibi geldi bana, ama yani erken baslamanin zarari olmaz yine de bi yandan. Sadece belki o zaman 2 sise degil 3 sise alirsin gibiŞu ara sipariş edip yağı en azından başlasam mı diyorum